Snak

Mere indhold efter annoncen

Morten O: Har været usikker på Billes fokus

Skrevet af bold
tir 13. aug 2013
Nicki Bille er endelig med på landsholdet, og det skyldes den farverige angribers tvivlsomme fokus, at han ikke har været med før, siger landstræner Morten Olsen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(072126190212)
Fokus har da ellers aldrig været en hindring for Bendtners landsholdskarriere.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af vicham
Jeg glæder mig meget til at se ham i aktion på landsholdet. Jeg har længe efterspurgt ham og hans gejst, som har været en mangelvare. Det kan godt blive en forfriskende oplevelse at se ham. Hvor effektiv han bliver, det er en helt anden sag.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af NUFC Dinho
Fokus har da ellers aldrig været en hindring for Bendtners landsholdskarriere.


Han er så også et del klasser bedre og har tydeligt vist, at han i særklasse er vores bedste angriber, uanset manglende fokus. Selv for Bendtner må der dog være en grænse og han flirter da for alvor med den for tiden. Må snart være på tide han tager sig sammen og får klubkarrieren tilbage på sporet.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af OAJ-Kongen
Håber Bille skal spille - orker ikke flere kampe med Niklas Pedersen!!!
Pedersen er verdens langsomste spiller og ligner altid en som ikke er i form
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" OAHJ DK
Skrevet af JanHalvor
Igen må man bare sige, at signalet fra Morten Olsen er:

Hvis vi har brug for dig, så kan du skide højt og flot på anstændig opførsel for en landsholdsspiller. Bendtner har jo ikke haft fokus i årevis.

Det er godt nok et mærkeligt signal at sende på en arbejdsplads - som landsholdet også er.
Skrevet af Lakris
Olsen har tilsyneladende INGEN anelse om Bille´s sæson i Norge. En sæson som på ingen måde har vist at manden (læs: drengerøven) er blevet mere moden - eller en bedre fodboldspiller, for den sags skyld. Snarere tværtimod.

Til Olsen (og andres) oplysning, kan jeg informere om at Bille Bendtner har været langt mere i aviserne - og tv - for sin særprægede personlighed end sine fodboldpræstationer (i en svag liga).

Listen over umodne blødninger er lang, men for blot at nævne nogle ting:

- Drengerøven rev teatralsk sin fodboldtrøje i stykker efter en udvisning, til stor furore for sit holds fans

- Uploadede et billede på twitter hvor han poserer med et maskingevær, og blev derpå irettesat af klubledelsen

- Brugte mange kræfter på, via medierne, at udtrykke sin "kærlighed" til en kvindelig norsk kendis, med en masse dumsmarte bemærkninger til følge

- Har ligeså brugt utrolig meget tid og kræfter på twitter, med at diskutere med "fans" og modstandere; udfordrede bl.a. en spiller til at mødes i virkeligheden (så de kunne afklare en ting eller to)

Summa summarum: Bille fremstår langt fra moden men mere som en teenager med damp - og hvad værre er, så agerer han desværre ofte lige så uintelligent på banen, og brænder generelt bare alt alt for meget, i en meget svag liga (som sagt).

Udtagelsen af ham giver absolut ingen mening...
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Slettet(371858202401)
Olsen har tilsyneladende INGEN anelse om Bille´s sæson i Norge. En sæson som på ingen måde har vist at manden (læs: drengerøven) er blevet mere moden - eller en bedre fodboldspiller, for den sags skyld. Snarere tværtimod.


Tænkte også præcis det samme. Og som en anden bruger også skrev tidligere, var Bille nok ikke udtaget før, fordi han har for meget attitude (ikke en dårlig ting) til Olsens smag. Der har vi så svaret.
annonce
0