Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AFRasmussen
Jeg er helt enig med dig, dette her skal PS&E ikke have skylden for. Selvfølgelig skal de ikke ændre deres program pga. en skide fodboldkamp, som helt sikkert ikke er deres største indtjeningskilde. PS&E er en stor virksomhed, der ikke kan leve af fodbolden og slet ikke landsholdsfodbolden, der lige for tiden sucks big time, så der bliver helt sikkert ikke fyldt stadion (10000 ca.), og de får derfor ikke solgt særlig meget i deres boder osv. DBU må komme ind i kampen og flytte de kommende kampe til en bedre bane, hvis de ønsker sådan en, ellers må de affinde sig med at være et andenrangsarrangement i PS&E´s program. Kan DBU ikke finde sponsorer til en ny hjemmebane i København, så kan de selv stå for græsset.
..
Skrevet af Folsen
Folsen

´Direkte spil? Nu må det stoppe.´

Citerer du noget? Eller ævler du?

Men for at svare på din hypotesisme (skal hilse fra Olsen), så har der nu været tegn på det direkte spil, senest mod Georgien. S. Poulsen og Cornelius har indenfor de første 15-20 minutter afslutninger efter decideret direkte spil.

Ligeledes var en stor del af successen ved kvalifikationen 2012 en konsekvens af direkte spil. Tænk på Norge og Portugal i Parken.

At vi ikke siden efteråret 11 har nået samme niveau er selvfølgelig indiskutabelt.


Jeg så kampen, og jeg husker det næsten sådan, at jeg så de første 10 minutter og tænkte: "Wow." Derefter gik det ned ad bakke, det direkte spil forsvandt, og så begynde vi at øve diagonaler på midten af banen. Kort, kort, lang. Jeg prøver det tit til træning, men hvis man ikke rigtig får noget ud af det?

Morten Olsen var tvunget til at spille direkte, og så lykkedes det sgu med to mål. Efter kampen siger han så, at det sandsynligvis ikke ændrer deres udgangspunkt til kampene, men at det er en god back-up plan. Tænk, hvis vi spillede, som vi gjorde i de første 10 minutter. Hold kæft vi ville da scorer mange kasser. Men ak og ve.
...
Skrevet af Fifa-48
Det ligner sku en stor pløjemark så hellere Farum Park: Nej forresten den fik jo bund proppen.
Skrevet af Soborr
Det kan godt være at Landskampe er nedproriteret fra PSE. Men derfor ændrer det jo ikke på at DBU sagtens kan forlange en ordentlig bane at spille på.
Nu er PSE vel kontraktligt forpligtet så skal tingene sku da også være iorden.
Kamp programmet har været kendt siden sidste år, så ingen ubdskyldninger.
En nævner Brøndby stadion... æh har de en fodboldbane der? For det ligner mest en brakmark.

Den optimale løsning er at bygge et nyt Nationalstadion...
Dette skal så kun bruges til fodbold, og vi har pladsen til det i Randers...
Det er den perfekte by.... der er kun langt for københavnerne på den anden side af storebæltsbroen...
Klubber der skal vinde hver uge: Randers FC Manchester United. Klubber der skal tabe hver uge: AGF Chelsea Derudover hader jeg det korrupte italienske fodbold, plus tysk bold er kedeligt saa kan ikke holde med nogen der.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Det mest fair ville være Fredericia eller Vejle. Så er der lige langt fra Nordjylland og fra København. Men mon ikke at det bliver København. De er trods alt over 1 mio mennesker på et meget lille område.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af oliver34
...øv med en dårlig bane! Det er KUN til fordel for et defensivt Armenien-hold. Skam Jer i Parken!
AGF :-)
Skrevet af Djangor
Nationalarena i Jylland? Godaw då
Skrevet af Bløde babser
Flyt kampene til Brøndby stadion, det ville resultere i billigere billetter (det kom frem for længe siden at BIF havde budt under parken i pris pr. sæde), stadion ville ikke se helt så tomt ud og man ville hjælpe en økonomisk trængt klub.


Udover det alene var en forsmået Brøndbydirektør (og hvem tror på noget den slags siger?)der påstod Bif gav det bedste tilbud, så er det at DBU får pladser til den billigst mulige pris ikke nødvendigvis det samme som de sælger dem videre til tilsvarende lav pris.
Desuden giver det ikke mening at købe billigt hvis det produkt man får også er dårligere.

Parken er den mest attraktive løsning for DBU, men derfor skal de naturligvis ikke finde sig i en dårlig bane. Som FCK´er syntes jeg naturligvis de fire koncerter og de mange rare penge der følger med at vigtigere end banens beskaffenhed for et ligegyldigt landshold. Men DBU har af indlysende årsager en anden holdning og de skal selvfølgelig håndhæve de krav de måtte have på en ordentlig bane.
Parken har sikkert ikke haft lyst til at købe en ny plæne når der skal være speedway lige om lidt, men det er jo ikke DBU´s problem.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(550619222806)
Ko nu lidt dummere. Er det PSE skyld at landsholdet spiller kedelig fodbold og ikke kan trække tilskuere til?

Nej - men men det er deres ansvar, at "servere" en ordentlig bane, Men det er man ligeglade med! DBU burde kræve erstatning, når de leverer sådan en pløjemark!
Parken er den mest attraktive løsning for DBU

Nej! Det er kun vanetænkning og den sædvanlige FCK´ske selvfedme, der giver det udslag. Man leverer ikke varen - hverken til pokalfinaler eller landskampe. Man er bedøvende ligeglad og DBU fortsætter med at slikke r..

Hvis min bager ikke gider bage ordentlig brød, køber jeg det da et andet sted!
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Svoger
DBU burde kræve erstatning, når de leverer sådan en pløjemark!

Hvad skal der forlanges erstatning for?
Det er, trods alt, nok lige voldsomt nok, at mene der er sammenhæng mellem en evt. ikke så pæn plæne i Parken, og manglende indtægter for DBU.

Nej! Det er kun vanetænkning og den sædvanlige FCK´ske selvfedme, der giver det udslag. Man leverer ikke varen - hverken til pokalfinaler eller landskampe. Man er bedøvende ligeglad og DBU fortsætter med at slikke r..

Her rammer du naturligvis hovedet på sømmet. For DBU har jo helt sikkert fortsat aftalen med Parken, trods der var en mere attraktiv løsning. Det skyldes udelukkende, at DBU er forelskede i PS&E, at de så ikke valgte denne anden løsning.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af John Henry
Jeg forstår så udemærket, at man gerne vil benytte Parken som koncertarena også. Det gælder jo i grund og bund om at tjene penge.
Kan ikke lade være med at ønske mig Parken lavet som Schalkes hjemmebane. Når der er koncert, kører hele græstæppet udenfor stadion, hvor det får sol og pleje. Når der så er fodbold køres hele molevitten ind igen, og området hvor græsset var, laves om til busparkering - det er så fu..... genialt.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Den opfindelse er lavet i USA, hvor mange NFL-klubber har Monstertruck løb på stadion. Det tager noget nær 4-6 timer for græstæppet at køre ind og ud af stadion. Men satme en god opfindelse.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Bløde babser
Nej! Det er kun vanetænkning og den sædvanlige FCK´ske selvfedme, der giver det udslag. Man leverer ikke varen - hverken til pokalfinaler eller landskampe. Man er bedøvende ligeglad og DBU fortsætter med at slikke r..


Du kan blive nok så sur, men det ændrer ikke på at Parken kan tilbyde DBU langt de bedste muligheder for at tjene penge på landsholdet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af JLS
Og de 12000 i Parken larmer så ti gange så meget som de døvstumme i ålborg


Kom nu lidt ENDNU dummere.. De eneste der var til, at høre i Parken var de 17 armenere..

Du er i forvejen ikke den stiveste pik i saunaen, at høre på herinde, så stop med, at udlevere dig selv.. I forvejen er der nada stemning i Parken, om så det er FCK der spiller..
annonce
0