Snak

Mere indhold efter annoncen

Mortensen efter Links-spytklat: Ser ikke kønt ud

Skrevet af bold
søn 23. okt 18:54

Patrick Mortensen fortæller, han vil tage fat i Gift Links, efter billeder viste, han sendte en spytklat afsted, der næsten ramte Mathias Kvistgaarden.Læs hele nyheden her
Skrevet af MKilgallon
Han burde få 4-5 spilledages karantæne, men disciplinærudvalget er jo nok bare vattet som altid.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Jesper88
Fy forhelevde, skal vi vædde på at han ikke får karantæne for det?
Skrevet af Osteopaten
Føj for helvede! Det burde bare koste præcis 4-5 dages spillekarantæne og det er uagtet hvilken trøje de render rundt med eller efter..
Skrevet af BoldForSjov
Gymnasterne har alle dage været usympatiske …
Brøndby IF
Skrevet af glvardevej
Det er faktisk et område hvor der er enorm forskel på hvordan tingene takseres rundt om i Europa. I Tyskland fik Marcus Thuram seks dage for en spytklat sidste år

Men når nu DBU i sin tid satte en præcedens med én kamps karantæne med Boulahrouz bliver det også svært at svinge sig op til meget mere denne gang
COYS!
Skrevet af Deepakji
@Boldforsjov

Ligeså usympatiske som Bif´s fans? - næppe
Skrevet af AGF-siden-1991
Giv ham 5
AGF - Spurs - BvB - Barcelona - Bordeaux - Inter
Skrevet af Bolddreng28
når det er GF, så får de nok højst en næse.
Skrevet af MKilgallon
Tja, i følge googlesøgning så fik Louati 2 spilledage.
Så ser ikke ud til der er ens straf hver gang, hvis ham du nævner kun fik én.
Jeg tænker bare at det er så nedværdigende, klamt og usympatisk og ja, det hører ingen steder hjemme at gøre sådan noget. Det skal bare være noget der straffes MEGET hårdt. Så jeg vil da håbe DBU har nosserne denne gang.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af 8000Aarhus1880
Jeg er med på, at det ser helt skidt ud og det er fair, hvis han ender med karantæne.
Men det virker helt absurd, at han spytter efter ham. Linjedommer står LIGE foran ham og kigger på ham. Så dum er Links forhåbentlig ikke. Håber ikke intentionen var at ramme ham, men uanset hvad, skal han lade være.
Skrevet af Fiskeren92
Det ser godt nok ikke kønt ud. Usympatisk type.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af madssoe90
Gymnasterne har alle dage været usympatiske …


lol.. Der er et par hold i den her liga som uge efter uge får lov til at filme og agere usportsligt på mange måder, hvilket der ses gennem fingre på pga klubbernes størrelse og dertilhørende dommertække. AGF er ikke et af dem.
Kan du forklare mig præcist hvad det er, der gør at alle i AGF skulle være særligt "usympatiske"?
Skrevet af Konsulenten
Så dum er Links forhåbentlig ikke.

Vi har vel alle set samme video og kan dermed konkludere at så dum er han åbenbart…
Skrevet af madssoe90
Og skal vi nu lige være sikre på, om han reelt spytter efter ham, eller om tv-billederne bare giver en skæv vinkel? Tvivler da stærkt på, han ville være så sindssyg at gøre det lige foran linjedommeren.. Mon ikke han bare spytter i græsset tæt på og uden nogen ond hensigt? Altså, jeg synes stadig det er dumt at gøre så tæt på en anden spiller, men lad os vente på en reel afklaring.
Skrevet af KristianBye
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/boulahrouz-taler-ud-om-spyt-der-meget-i-livet-der-ligner

Tjaaaaa han fik en enkelt i brøndby !!!

Det der er ydmygende og BURDE få store konsekvenser er at Kvistgaarden ligger ned og har ondt og er skadet !!!. Man spytter bare ikke på en mand og slet ikke når han ligger ned :-0
Skrevet af Bruger4321
Ej stop med at forsvar det. Det er noget ulækkert gjort, og bør være et spørgsmål om hvor lang den karantæne skal være. Om han rammer eller ej, kan spytter lige foran ham - mod ham, var det ikke hensigten så vendte man hovedet.

Links må være dummere end gennemsnittet i momentet
Skrevet af Peter Nielsen
5 dage ? hvor mange skulle han så have haft hvis han havde ramt ?

En eller to dage er ok, men ikke mere. På den anden side hvis han havde kaldt en modspiller bøsserøv havde han nok fået ti dage, så måske er 5 ikke helt ved siden af.
Skrevet af madssoe90
@Bruger4321
Altså nu er jeg nærmest den eneste med noget der ligner et forsvar her, og jeg skriver jo også at jeg synes det er dumt at spytte på tæt på en anden spiller. Og HVIS han rent faktisk spyttede på/efter ham og det ku´ bevises eller bevidnes af nogen, så ville jeg da også gå ind for en lang karantæne.
Mener bare man måske lige skal vente 2 sekunder med at hente reb og fakler baseret på intet andet end en skæv tv-vinkel.
Skrevet af TheUnitedWay
1-2 spilledages karantæne kan forsvares. Der er jo ikke tale om en benbrækkertackling selv om man skulle tro det når man ser hvad nogle takserer det til.

Total idiotisk opførsel af Links, og jeg er da glad for at PM vil tage den internt. Generelt er det også klamt hvor meget professionelle fodboldspillere spytter i det hele taget.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af saltsyre
Bare det at han spytter hen mod en modspiller bør få bødekassen til at gløde og karantæne for bare at være dum.
MEN når det er sagt, så tror jeg han rammer ved siden af med vilje. Måske spytter han for at markere sig?? Også den konklusion Peter Sørensen får i studiet.
annonce
0