Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JLS
Sådan Mortensen, jeg forsvare ofte SVIN.
Jeg er vild med flæskesteg.
NP er et gennemført svin på en fodboldbane.


Men han er vores svin.. Og ingen - som i INEGN ignoranter, og andre haters - incl dig, aner en skid om, hvad Viborg spilleren, har gået og "hvisket" NP i øret en hel kamp igennem..

NP har jo netop udtalt i dag, at han naturligvis gik over stregen - men også, at der havde været verbale hentydninger gennem kampen.. Og har der det - altså ren spekulation, da "man" stadig kun har NP´s ord for det.. Men har der været tale om "tilsvininger" fra Viborg spillerens side - så er han i min optik ikke andet, end en skide tøsedreng, at gå i pressen med noget, som han måske selv har været en del af igennem kampen..
Skrevet af Pademann
"....men hellere det end en stille mus".

Wtf? Super værdisæt af Mortensen. AGF er en bondeklub.
Fodbold er sjælløst
Skrevet af Pademann
@JLS

Så hvad virker mest sandsynligt på baggrund af det kendskab vi har til Viborg-spilleren og NP? En NP der tilsvinede Frendrup, da han blev smidt ud i den skæbnesvangre kamp, er vidt og bredt kendt for at miste besindelsen på banen, filme og generelt skabe sig og blive uvenner med alt og alle? Men nej, det må da være Viborg-spilleren, som udtaler sig utrolig kløgtigt og sympatisk omkring NP, når man mest af alt bare har lyst til at henvise ham offentligt til en psykolog og udtrykke bedste ønsker for, at han er mere normal over for sin familie og eventuelle venner.
Fodbold er sjælløst
annonce
0