Snak

Mere indhold efter annoncen

Mortensen har givet op: Tror også dommeren synes VAR er håbløst

Skrevet af bold
man 17. okt 09:15

AGF-angriber Patrick Mortensen fortæller, at han efterhånden har givet op på VAR, som han har en fornemmelse af, at dommerne også kan være trætte af.Læs hele nyheden her
Skrevet af Blarsto
Det er bare fordi forsvarsspillerne ikke er dedikerede nok til at få amputeret armene.
Skrevet af Hynkjii
Helt enig lad os droppe det fis.
Istedet for dommeren på banen har en subjektiv holdning til tingene, så er det nu en i en videovogn, og er tingene blevet bedre? Næh
Skrevet af lblblb
Hvis der er et problem, så det jo hverken VAR eller dommerne der har fejlene, reglen vedrørende hands er ændret. Den regel at der ikke kan dømme hands når bolden kommer fra kort afstand eller egne kropsdele er afskaffet, nu er det alene håndens/armens placering der er afgørende. Hvad man kan kritisere dommerne for er at de ikke dømmer efter reglerne. Jeg synes at de 2 straffespark i Farum er korrekte efter reglerne, som de er nu. Hvad jeg ikke forstår er de straffespark Lyngby ikke fik mod henholdsvis Randers og sidst mod AaB, for de var fuldstændige analoge med dem i Farum.
Lyngby - Tottenham - Gladbach - St.Pauli
Skrevet af BoroDane
Problemet er vel nærmere, at VAR ikke ser på hele situationen, men udelukkende på det splitsekund, hvor bolden kommer fra Bissecks fod og op på hånden. Man ser ikke på "fodboldsituationen" men i stedet på et isoleret splitsekund, og i det splitsekund er der ingen tvivl om, at der selvfølgelig er hånd på. Dommerens umiddelbare bedømmelse af spilsekvensen gav jo heller ikke anledning til at han mente der var straffe. Men han var også blind i den kamp, så han så nok slet ikke situationen.

Det mest utrolige er faktisk, at han så, at Nuamah sparkede bolden væk i frustration og dermed fik sit andet gule kort. Jeg var sikker på, at han ville overse den.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Toon Toon!
Hvorfor er det at PM kritiserer VAR, når det er hands-reglerne den er gal med?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Zola
Præcis

Det er i hvert fald en forfejlet kritik af VAR. Dommer og videodommer dømmer efter reglerne.

Det er reglerne for, hvornår det er strafbart at ramme bolden med hænderne, det er galt med.

Jeg har altid ment, at ´bold til hånd´ eller ´hånd til bold´ var den rigtige afvejning (og så er det klart, at hvis du gør dig unødigt bred, så... Jeg er med på, at der fortsat kan komme tvivlssituationer, men hvis den rammer ens eget ben og hopper op på armen, er det et klassiske eksempel på bold til hånd, som ikke bør være strafbart.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af bims
Hukommelsen er kort - husker man tilbage på tiden inden VAR, var TV-sendefladen, SoMe osv., fyldt til bristepunktet af ophedede diskussioner om straffesparks- og offsidekendelser mm. - og det var vel at mærke en diskussion, klubbernes repræsentanter (spillere, trænere, direktører...) deltog lystigt i...
VAR har elimineret en stor mængde fejlkendelser, så det kan vel kun være et fremskridt...Ang. fortolkning af reglerne, så har det jo altid været vilkåret... Man kan argumentere for, at reglerne skal laves om, justereres, tydeliggøres - men det er en helt anden diskussion...
Skrevet af icmoney
Jeg syntes at VAR er en god ting i suppen, pga. den lave standard som dommerne desværre har.
Skrevet af Toon Toon!
Enig med de to sidste indlæg. VAR har virkelig hjulpet i mange situationer.

Hvis lige dommerne kunne få styr på handsreglerne og lavet dem logiske, så ville verden være et meget bedre sted. Men VAR gør, stort set, hvad det skal.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af DetHvideSnit
Ja, det er da skønt at have fået en teknologi, der under påskud af at være objektiv og teknologisk, kan være ligeså ringe som danske dommere altid har været. Senest i går, hvor FCN tilsyneladende må tage med hånd i straffesparksfelt, men AGF ikke må.

Til alle kloge-Åge´r herinde ... forklar mig venligst forskellen?!
KSDH!
annonce
0