Snak

Mere indhold efter annoncen

Mortensen nedtoner Brøndby-brok: Der skal mere til

man 24. okt 06:46

Patrick Mortensen mener, det er fair nok, at AGF's 2-1-mål ikke blev annulleret for frispark til Mads Hermansen. Jeg synes, der skal mere til, siger målscoreren.Læs hele nyheden her
- Hvis den skulle blive annulleret på grund af det der, kan vi annullere rigtig mange mål generelt i Superligaen. Jeg synes, den er fair nok.


Arr, det er ikke fair nok at holde fast i målmandens arm. I situationen var Hermansen dog mindst lige så god om den og var ham der startede brydekampen, så jeg er enig i at målet skal stå.
“Jeg kender ikke reglerne, om der skal være noget der, men de dømte den ikke, og jeg synes, det er fair nok”

Så på baggrund af manglende kendskab til reglerne, synes PM at afgørelsen er fair nok… Altså. Ok. Fair nok PM; det er vel også en form for argument.
Målmandens venstre arm bliver holdt fast af agf spilleren, og det ses tydeligt. Kan ikke tro at det er lovligt. Vil meget gerne høre hvad var og dommeren siger om situationen
Det er ikke ok at starte en brydekamp foran mål, ej heller at holde en modstanders arm. Hvor skal dommeren begynde?
Hvad så med Gammelbys holdegreb i samme sekvens. Ligner et klart straffe til AGF.
AGF og kun AGF!! KSDH!!
Da jeg hørte om kampen fik jeg et indtryk af at det var en kæmpe skandale. At Redder havde været elendig, at Mortensen filmede og at der havde stået nogen og holdt Hermansens arme låst bag ryggen.
Men sandheden er at Mortensen kun mister bolden pga. et veltimet skub i ryggen fra Ohi og at Brandhofs ageren ikke forhindrer Hermansen i at redde bolden.

AGF havde marginalerne med sig, men nogen skandale kamp var det langt fra.
annonce