Snak

Mere indhold efter annoncen

Motta: Balotelli skal vise ansvar

tor 7. jun 2012
Thiago Motta opfordrer sin kontroversielle holdkammerat på det italienske landshold Mario Balotelli til at vise ansvar under EM-slutrunden, for kun på den måde vil Manchester City-angriberen kunne gøre en forskel.

Læs hele nyheden her
Synes det er mærkligt at Balotellis holdkamerater hele tiden går ud i medierne og snakker om hvad han skal gøre osv. Tag dog snakken med ham, tror det ville påvirker ham mere, end at det kommer ud i medierne.
Omg, jeg fatter heller ikke hvorfor de hele tiden skal køre på Balotelli..manden er 21 år, og han ved godt han er en af de bedste spillere på kloden og vil sådan set bare ha det sjovt, som alle andre 21 årige ville gøre hvis de havde hans millioner..De burde tage en slapper for han er trods alt kun 21 år, og ikke længe siden han var en teenie.
Double-D´s

Jeg tror de har taget den med ham.
Manden er et omvandrende fuck up af den kedelige slags.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
@Intello

Nu er det jo sådan at man naturligvis skal forvente lidt mere af en 21 årig professionel fodboldspiller, end man skal af en helt almindelig 21 årig knægt.
F.C. Barcelona - siden Ronaldinho: https://www.youtube.com/watch?v=z9TpAIe31pg AGF - siden Lars Winfeld: http://www.youtube.com/watch?v=axRiN47_0IU
Problemet er jo netop at han ikke er en af de bedste når han pisser sit talent væk ved at spille idiot ved hver eneste mulige lejlighed.

Drop nu det her racismepis Balotelli. Det er hårdt, men det er sgu ikke en undskyldning for alt det lort du udsætter neutrale seere for. Hvis der bliver kastet bananer efter dig, så lav da en hattrick og luk kæften på nynazisterne. De vinder, hvis de kan få dig til at forlade banen.


Ps: Selvfølgelig skal der også slås hårdt ned på racisme.
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
annonce