Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jasmin_jasko
Wow.. Det er da sensationelt at han ikke har svinet nogen til endnu :)
Barcelona siden 1998 Bosnien siden 1992
Skrevet af Brætmand
Hvor sviner jeg nogen til? Tumpe..
Skrevet af Blaugrana92
Det er fandme forbandet ærgeligt, det er sku ellers en fornøjelse at følge haterne svine Kong Mourinho!!


Det lyder uhyggeligt meget som en teenager-tøs der er fornærmet over nogle kommentarerne om Justin Bieber. Some offense.
Something Something Danger Zone
Skrevet af Jenko
Er "hater" ikke bare en teenage-fornærmet måde at underminere al kritik?

Det virker i hvert fald som om der argumenteres for et idioti-fripas til Mourinho, og hvis man er uenig er man jo bare en "hater". Det er da også lettere end at erkende at han måske dummer sig engang i mellem.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Skrevet af MIghtyBlues
Der hersker ingen tvivl om, at Mourinho presser sine udtalelser til, men også over grænsen med jævne mellemrum. Derfor får han naturligvis også en masse ekstra opmærksomhed, da medierne forståeligt nok elsker den slags. Udover det, så er han samtidig utrolig dygtig til det han laver, og ikke bange for at sige det selv. Kombinerer man hans store kæft og succes, så skaber det naturligvis en bred skare af folk, der ikke bryder sig om ham - fred være med det.

Når det er sagt, så har folk bestemt også en tendens til at kritisere og svine manden uanset hvad han siger, og om der reelt er noget at komme efter, det behøver man bare kigge diverse tråde igennem herinde for at se.

Skrevet af aien89
Lad os lukke alt den snak om "Haters". Vi har alle nogle præferencer, og når konkurrenterne fejler eller siger noget dumt, er det altid småunderholdende. Sådan er det bare.

Jeg er fuldblodsChelseafan, og jeg hater sgu egentlig også, når Moyes gang på gang undskylder Uniteds elendige præstationer og resultater med "Vi var uheldige".
Og jeg forstår derfor også, hvorfor folk går i gang på tastaturerne, når Mourinho gør det samme. Vi ved alle sammen hvor meget "spil for galleriet" eller "mindgames" vores managers laver - that´s life.

Chelsea spillede elendigt i går og tabte 2-0 - lad os komme videre. Nu har vi CL og PL tilbage, og lad os håbe, vi snupper PL og kommer langt i CL, eller omvendt ;)
Skrevet af Hasse1983
@Hzn det er klart at offsidekendelser kan være kampafgørende. Og det er altid ærgerligt når der scores mål på offside, men så vidt jeg kan læse mig frem til er der delte meninger om hvorvidt der var offside el ej og så synes jeg egentlig heller ikke man kan bebrejde dommertrioen kendelsen og kalde det for en dårlig præstation ud fra en enkelt episode.

Det er ikke for at forsvare dommeren el noget, men jeg mener bare, at en dårlig dommerpræstation bør bygge på flere episoder.

Igen - jeg har ikke set kampen el episoden.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af schmede
aien89

Det er præcis der, hvor jeg, og tror jeg, mange andre er uenig.
For mindgames og spin er nemlig hvad alle managers laver... og det er lir og det er sjovt, for det meste.
Mourinho er langt ud over det stadie. Han har en lang historie med personlige angreb, endda fysisk også, han sætter sig selv over sit eget hold, sine modstandere, dommere, fodboldforbund, fifa og fodboldlov you name it... alt og alle.
Derfor er Mourinhos røv, så meget mere i klaskehøjde end alle andres. Hadet er jo på ham, og ikke så meget de klubber han er manager for.
Skrevet af schmede
"Når det er sagt, så har folk bestemt også en tendens til at kritisere og svine manden uanset hvad han siger, og om der reelt er noget at komme efter, det behøver man bare kigge diverse tråde igennem herinde for at se"

Det kan du have ret i, men når man tidligere har skabt så meget ballade, er det sgu svært pludselig at sige, "at nu er jeg igen tilbage på et moderat niveau af dumsmarte udtalelser". Mourinho har skabt den Mourinho han er, og derfor må han/man acceptere, at der ryger ligeså meget lort den anden vej.
Skrevet af aien89
@schmede

Personlige angreb har der været i tidligere år, men jeg vil da mene, at Mourinho har holdt ryggen fri i denne sæson?`
Wenger? Det var ikke et personligt angreb, det var bare et modangreb på en idiotisk kommentar. Tonvis af Arsenal-fans bifaldt hans kommentar, og sagde at Wenger selv havde bedt om den.

Selv den engelske presse siger, at det er en mere afslappet og moden Mourinho, der er i Chelsea denne gang. Men hvis han bliver angrebet, så slår han tilbage - sådan er han jo.
Skrevet af MIghtyBlues
Det kan du have ret i, men når man tidligere har skabt så meget ballade, er det sgu svært pludselig at sige, "at nu er jeg igen tilbage på et moderat niveau af dumsmarte udtalelser". Mourinho har skabt den Mourinho han er, og derfor må han/man acceptere, at der ryger ligeså meget lort den anden vej.


Uanset han tidligere har haft nogle kontroversielle episoder af mindre og større karakter, så burde det vel ikke være så svært, at forholde sig til det manden siger i nyhederne uden nødvendigvis at skulle bringe alle andre tidligere episoder ind i det.

Det virker nogengange som om, at de samme brugere bare sidder og venter på en historie om Mourinho, og når den kommer så skal der bare svines for fuld smadder, og det er uanset om det er fornuftigt det manden siger.

Hvis vi skulle tage udgangspunkt i det du skriver, så skulle vi jo sidde og tude over bideri, diving og racistiske udtalelser hver gang Suarez´ navn dukker op. Det ville sikkert også være rart, hvis folk gad komme videre hvad ham angår. Han er jo tydeligvis andet end skandalehistorier - ligesom Mourinho.
Skrevet af Lundze
Hvorfor skal han så overhovedet nævne dommerpræstationen? Jeg har stadig ikke set beviset på offside ved 2-0. Jeg har endnu heller ikke set beviset på offside ved Lescotts annullerede mål. Men hvorfor overhovedet også nævne det, når dommeren ingen indflydelse havde på hvem der gik videre, men rent faktisk dømte en rigtig god kamp. Respekt og ros til Phil Dowd. Han dømte pissegodt.

"Var dommerne meget dårlige i anden halvleg? Ja. "

Nej. Det er intet andet end whine at påstå det.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af jensbh
Hold nu kæft en flok i er...
Hvis i nu slår hjernen til, kan i vel godt regne ud, at bold bare bringer brudstykker af et længere interview.
At han nævner dommerpræstationen skyldes højst sandsynligt, at han bliver spurgt til det.
At mandens virke på pressemøder bliver rapporteret mere omfattende end en taber som tim sherwoods, betyder ikke at alle de andre managere lukker mindre lort ud, det betyder bare at mourinhos lort åbenbart stinker bedre
Skrevet af Lundze
Ikke desto mindre er det lort.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af jensbh
"skarpt"
Skrevet af Lundze
Jeg ved ikke, hvorfor du har et behov for at svine folk til, men det hjælper ikke din sag, at du virker ligeså børnesur som Mourinho.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af jensbh
Det er mere en skuffelse over, at du seriøst er kommet til den konklusion, at en forholdsvis neutral sidekommentar til dommerens præstation, kun kan kategoriseres som "whine". Jeg skal jo forestille mig, at du har siddet og læst artiklen, tænkt over den, kommet til den konklusion, skrevet et indlæg, trykket enter, og derefter været tilfreds med dit bidrag. Det er simpelthen over min forstand, hvordan det forløb seriøst kan være hændt.
Skrevet af Lundze
Jeg er ikke i tvivl om, at det er over din forstand. Men når trænere sviner dommere til, som rent faktisk har dømt en rigtig flot kamp, så er det bare whine. Whine som lægger et unødvendigt fokus og pres på dommerne, og det er til at brække sig over. Derfor kommenterer jeg på det. At du så ikke forstår det, kan jeg ikke rigtig tage mig af. Så kan du kalde det en neutral sidekommentar ligeså meget du vil. Men så er min kommentar vel også en neutral sidekommentar til Mourinhos udtalelse.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af jensbh
Jeg er sikker på, at hvis du satte din kat til at skrive dine indlæg, ville det give lige så meget mening, men det kan du vel heller ikke tage dig af - mening lader ikke til at være et succeskriterium for dig.
Problemet er, at sådan en som dig sidder med hænderne nede i bukserne hver gang mulle kommenterer. En artikel, hvis hovedtema handler om, at manden anerkender at City var det bedste hold, og endda bemærker, at trods der var offside på mål 2, ville vi alligevel ikke have vundet, får du drejet i en retning af, at han "whiner". Jeg tror godt selv du kan se, når du engang får endorfinerne ud af kroppen, at han ikke "sviner dommeren til", at phil dowd nok ikke græder sig selv i søvn i nat over et "unødvendigt fokus og pres", og at den slags kommentarer til en dommerpræstation falder hver weekend fuldstændig ubemærket hen, at netop denne grund.
Generel en fin og ydmyg reaktion på kampen fra Mulles side. Træk lige hænderne op af bukserne, i det mindste indtil vi møder Arsenal om et par uger, så skal du nok få lejlighed til at blive fornærmet igen.
Skrevet af Lundze
Hver gang dommerne bliver unødvendigt forfulgt, bliver jeg irriteret. At det så ofte er Mourinho der manden med udtalelserne, kan jeg jo ikke gøre for. Der bliver lavet dommerfejl i alle kampe. Det betyder ikke, at der er blevet dømt dårligt.

Og resten af dine barnlige svinere, kan du holde for dig selv. Det er sørgeligt, at du ikke kan skrive en kommentar uden, og ærligt talt ikke et svar værdigt.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
annonce
0