Snak

Mere indhold efter annoncen
Haterne? Det sgu lige lovligt for teenagetøset

Ikke destro mindre er det sandheden at der er masser af haters..
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Hatere hater uanset hvad som kom ud af Mourinhos mund, og hvad som sker. Tror de færreste er dér. De fleste har et nuanceret billede - i begge lejre, selvom der også er fanbois som blindt elsker alt hvad som kommer ud af Mourinhos mund.
“I have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Det mest sørgelige er alle de mennesker herinde der sidder ved computeren hver nat og bare venter på at svine Mourinho til for en af hans mange kommentarer :) i sgu morsomme
Ligeså morsomt og sørgeligt, som dem, der sidder ved computern hver nat og bare venter på at svine dem til, for deres kommentarer mod Mourinho, uanset hvad som skrives.
“I have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Årgh hvad mand totalt lågsus at brug ord som hater... Kæft hvor swag man
"Årgh hvad mand totalt lågsus at brug ord som hater... Kæft hvor swag man"

Hvad så Louizzze? Var Rødovre centeret lukket?
Ja man bar´ for nederen når de holder søndagslukket, der kunne de lære noget af City grillen
"Ikke destro mindre er det sandheden at der er masser af haters"

Hvad er en hater præcis? Har spurgt før. Men teenagerne på forummet, må hjælpe en gammel mand.
I min verden er had og kærlighed kun noget, man føler, hvis man kender en person på et personligt plan.

Men at man kan synes, at Mourinho er en skændsel med sin opførsel og sin disrespekt for mennesker og for spillet, er vel hver mands ret.

Fans af Chelsea, skal vel på et eller andet plan bakke op om deres manager, det forstås. Og Mourinhos evne til at vinde pokaler, er også svært at komme uden om. Men jeg er personligt glad for, at han er væk fra Real Madrid, da han i hvert fald ikke hørte til i en kongeklub.
Han fremstod egentlig mere ligevægtig end længe, da han ankom i Chelsea. Måske havde han været i terapi og havde fået bugt med sine dæmoner, der kom ikke de helt hjernedøde bemærkninger længere, han var i stedet nogenlunde velformuleret og gennemtænkt. Men nej... Mou er tilbage i sølet.

Og så længe man opfører sig svinsk og nedladende overfor andre mennesker, så har man bare mange kritikere og der er mange, der ikke bryder sig om en, og det er vel det, som teenagerne herinde kalder for at hate.

Men hvis man vælger at være sådan, så må man sgu ikke et offer, så har man i den grad selv skabt alle "haterne".
@Hasse1983

Tror ikke nødvendigvis man behøver mere for at kunne sige det om dommeren?

Et mål der bliver godkendt som skulle have været underkendt må da siges at kunne være særdeles kampafgørende, og så er det tilladt at nævne det.

Jeg så selv hele anden halvleg, og jeg må personligt indrømme at jeg ikke synes City blev specielt favoriseret. dog var der få situationer ved frispark og indkast der gik deres vej, men hvad fanden, sådan er det jo at have hjemmebanefordelen :-)

Dog fuldt fortjent sejr, og en meget skidt dag på kontoeret af Chelsea.
Når det nu er Mourinho imod en af de mest hadede klubber siden 2008´, så bliver der nok ikke så meget "hate", som i kalder det. Jeg prøver at lære at blot grine af, at nogle gider hidse sig op over City, og derfor kommer med alle mulige fordomsfulde udbrud om den klub, som jeg holder med. Prøv at gør det samme, istedet for at italesætte jeres haters.

PS . sjoveste fordom med City er, når nogle skriver, at de ikke havde tilskuere/fans før de blev købt op. En enkelt Google søgning kunne aflive den fordom. Men nej, det er sjovere at forblive i troen. Og dermed nære hadet. Fodbold er ikke had.
Manchester City http://www.cityfan.dk, Citynyheder siden 1999 Dansk Manchester City side på Facebook: https://www.facebook.com/Cityfan.dk
annonce