Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Hver gang dommerne bliver unødvendigt forfulgt, bliver jeg irriteret. At det så ofte er Mourinho der manden med udtalelserne, kan jeg jo ikke gøre for.


Arrrhhh stop nu. Det kan man vist kalde selektiv hukommelse. Jeg tror du kan finde flere managere, der har haft flere og mindre pæne kommentarer til dommerne denne sæson.
Skrevet af Lundze
MIghtyBlues

Bestemt. Og når dommerne rent faktisk har dømt rigtig godt, så synes jeg det er patetisk at sige de har dømt "meget dårligt". Uanset hvem der siger det. Men nu er det Mourinho, der gør det igen. Ligesom da han udtalte at alle tvivlskendelser er faldet ud til Citys fordel for et par uger siden.

Og jeg ved godt det lyder som om jeg bare skal finde noget at kritisere. Men nu er det ikke mere end et par dage siden, at jeg gav ham ret i udtalelsen efter kampen mod WBA, så is på.

Han har også ret i det han siger her. Men jeg synes stadig det er en unødvendig og irriterende stikpille til dommeren.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af schmede
"Det virker nogengange som om, at de samme brugere bare sidder og venter på en historie om Mourinho, og når den kommer så skal der bare svines for fuld smadder, og det er uanset om det er fornuftigt det manden siger"

Det gør de med garanti.

"Hvis vi skulle tage udgangspunkt i det du skriver, så skulle vi jo sidde og tude over bideri, diving og racistiske udtalelser hver gang Suarez´ navn dukker op. Det ville sikkert også være rart, hvis folk gad komme videre hvad ham angår. Han er jo tydeligvis andet end skandalehistorier - ligesom Mourinho"

Ja, det er en god sammenligning. For de leverer jo begge sportsligt, hvilket gør, at fans af deres klubber holder af dem. Til gengæld har de begge leveret deres del af skandaler, hvilket gør, at andre fans ikke bryder sig om dem.

Mourinho har bare så mange sorte pletter på sit cv, og her mener jeg ikke denne udtalelse, den er jo til at overse. Men alligevel kunne han, have holdt ved, at det bedste hold vandt punktum. Men hver gang Mourinho taber, så har noget udefra, været enten helt eller delvist skyld i det... og det er trættende.
Så MB, det er summen af, hvad denne her person er, der gør at så mange har en mening om ham, og har svært ved at døje ham.
Jeg var glad, da han forlod Real, for der var en del renommé, der skulle genoprettes. Jeg tror da også han bliver i Chelsea, og stopper når den tid er forbi. I elsker ham, og det er vidst det eneste sted i verden, at man er så entydigt glad for ham, så matchet er jo fint der. Men tror ikke du skal regne med, at følelserne for Mourinho nogensinde bliver varmere.
annonce
0