Snak

Mere indhold efter annoncen

Mourinho: Einsteiner vil slette min karriere

Skrevet af bold
tor 22. sep 2016
Jose Mourinho langer ud efter sine kritikere efter tre nederlag i rap på en uge og mener, at de forsøger at slette hans og Manchester Uniteds historie.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Wise1964
Jeg elsker den mand for hvad han gjorde for Chelsea, men han bliver sgu mere og mere underlig/patetisk
Stakkels United
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Godt man slap af med ham.
Skrevet af Martinovic
Med mindre han er træner for ens eget hold, så er han typen, man elsker at hade. Så irriterende at høre på.

Jeg er glad for, at han blev i England.
Mojn do!
Skrevet af alibaba88
Jeg forstå ikke den mand ligemeget i hvilken klub han er i så er det som om er hele verden imod ham og hans klub. Mourinho er ikke manden som kan får man utd tilbage hvor de var. Det tror jeg ikke på og sådan en udtales gør det ikke bedre. Om 20 år der er ikke mange kommer til huske Mourinho for en trænger men bliver nok husket for sin dumme udtaler og prikker andre trænger i øjne.
Skrevet af Fan#1
Helt enig med Wise1964, bare for det han gjorde for Inter. Den mand er simpelthen bare blevet gennemskuet i alle spillets facetter, og skal ændre sin tilgang til tingene ellers vil ikke engang Inter have ham tilbage.
Inter siden '95 Barca siden '96 FCK siden '97 R9 er og forbliver den bedste!
Skrevet af BenjiTheGunner
Han bliver jo mere og mere pinlig som tiden går. Først var der en "campaign" imod ham og hans hold. Nu er det os alle sammen der er ONDE.

Han burde i stedet fokuserer på at spille sit dabbende rekordkøb op i omdrejninger.
Arsenal FC Arsenal FC og Arsenal FC
Skrevet af pøllese
Selvom det et Manchester United, så får man sgu lidt ondt af dem. Det ligger jo næsten i kortene at alt kommer til at gå galt for dem nu. Mourinho´s mellemnavne er: skandale og dårlige resultater.
Nu kan man bare håbe at når de fyrer ham, at han så trækker stikket helt eller tager til Kina eller længere væk
Skrevet af Jax Lothbrok
Har også altid elsket Mourinho og set ham som den helt store grund til at Chelsea etablerede sig i toppen - og selv efter den miserable sæsonstart sidste år og hans fyring (igen), har jeg stadig holdt af ham.

Men nu hvor man ser ham for en anden klub, virker han jo bare mere og mere tosset for hver uge der går. Og hans gameplan virker til at være gennemskuet hver gang - jeg tror ´desværre´ at Mourinhos tid er ovre, medmindre han vælger at forny sig - og det ligger bestemt ikke til Mourinho at forny sig.

Skrevet af BerlinerDK
Han er jo bindegal eller bare syg....
Skrevet af joybringer
Om 20 år der er ikke mange kommer til huske Mourinho for en trænger men bliver nok husket for sin dumme udtaler og prikker andre trænger i øjne.


Ja han træner sgu efterhånden til en røvfuld
Skrevet af RaSMuS.
Mourinho´s mellemnavne er: skandale og dårlige resultater.


Dårlige resultater? Come on.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
eal madrid tabte også til et femte divisions hold med var det 5-0 på bernabeu?...

Kan godt være at det ikke er helt præcist rigtigt, men noget i den stil.

Det at angribe en modstanders træner og prikke ham i øjet og trampe på Fabregas i samme ombæring er vel også tæt på lavmålet.

Han er en skændsel for fodbolden og måden han får resultater på er ALTID negativt. Det handler altid om at få så lidt spil igang som muligt. Der er altid overtændte spillere på hans hold som også skænder sporten.

Men det er United der selv ødelægger deres historie ved at installere denne kujon som træner alene pga af desperation. United var det modsatte af hvad de er nu for relativt kort tid siden.
Skrevet af Bøggild
Jeg synes denne tråd viser han har ret. Lad nu være med at sælge skindet før Bjørnen er skudt. Sæsonen er lige gået i gang, og han skal opbygge noget to tidligere trænere, blandt andet en med meget flotte meritter, ikke kunne. Jeg tror han ender med at lukke munden på alle hans kritikere når sæsonen er gået, den der ler sidst ler bedst. Før nederlaget mod City blev United kaldt favoritter til den kamp og alle var helt oppe og køre over United. Jeg forstår godt folk har sin tvivl om han evner at forny sig, men jeg tror stadig på det og sæsonen er lang. Nu må vi se.. Og Foggy jeg forstår sgu godt du ikke vil have ham til Italien, I blev jo kørt rundt på røv og albuer da han var der sidst og du ved ligeså vel som jeg, at der ikke er nogen chance for han gider at træne Milan. Håber han kommer tilbage til Inter en dag. Desuden har Real vel ikke vundet et mesterskab siden Mourinho @tøffe Gravers..
Skrevet af Klåge-Åge
Intet hold er bedre end, hvad de tre sidste kampe viser, men disse kampe kan på ingen måde ødelægge historiske bedrifter. Mourinho vrøvler som sædvanligt, hvis ikke han var så usympatisk, kunne man næsten få ondt af den stakkel . . .
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
I blev jo kørt rundt på røv og albuer da han var der sidst og du ved ligeså vel som jeg, at der ikke er nogen chance for han gider at træne Milan. Håber han kommer tilbage til Inter en dag.


fesent
Skrevet af skydefinten
Åhhh, "alle imod mig" - talen. Dem kommer der rekordmange af i år.

It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af pøllese
Med tanke på hvad manden altid har til rådighed af spillermateriale, så er det forbavsende hvor lidt han får ud af det når man snakker pokaler. Nu er han igen i en klub hvor pengepungen er bundløs, og med det han har brugt i dette transfervindue så er alt andet end et mesterskab, FA cup, Carling Cup og Europa League triumf være endnu en fiasko for ham
Skrevet af badazz
Men nu hvor man ser ham for en anden klub, virker han jo bare mere og mere tosset for hver uge der går.

Men det startede altså inden han forlod CFC :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Flying Dutchman
Håber han kommer tilbage til Inter en dag.

Det gør jeg godt nok ikke. Der er en enorm forskel mellem Mourinho anno 2008 og Mourinho i dag. Dengang brokkede han sig heller ikke nær så meget i medierne, som han gør i dag. Det er lidt som om der var noget, der knækkede, da han var i Real.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af morrison66
Men manden har jo ret, der er utroligt mange der skal lege Einstein , og det ses jo tydeligt bl.a. her på siden, ikke kun i denne tråd, men generelt og i alle ekspert kommentatorer osv..
annonce
0