Snak

Mere indhold efter annoncen
Skal Vestas direktør også stadigvæk kaldes flaskedreng, blot fordi han tidligere har arbejdet i Netto?

Selvfølgelig skal han det. Men ikke fordi han har arbejdet i Netto
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Med den logik kan vi jo alle sammen kaldes elever
Chelsea. Punktum.
Hav lidt respekt for folk, der kan noget.


...hvis de får en blankocheck
@ZebJeg anfægter ikke Mourinho´s evner ifh. til mandskabspleje og hans evne til at få pokaler i hus. Men ingen skal fortælle mig at han ikke har en destruktiv tilgang til spillet og spillets facetter når det drejer sig om at skabe en kamp. Han skaber yderst sjældent en kamp, men lurepasser sin taktik efter hvordan modstanderen spiller og deres spilsystem. Det kræver bla. at alle spillerne forstår og retter sig efter det koncept, og der er ikke plads til kreativ og improviseren fra nogle af spillerne. Det er et andet ansvar at have som spiller end hvis man står for flot, kreativt og offensivt fodbold!

Ja for Chelsea har jo spillet pisse destruktivt i samtlige kampe i år, mens Arsenal senest var offensivt sprudlende mod Stoke, ikke?

Øhhmm, burde egentlig ikke kommentere dette, blot nævne at hele holdet havde en off-dag ifh. til at ville noget - det kunne enhver, som så kampen, se og ikke mindst spillerne indrømme efter kampen!
\"...it´s another gooaaal for Arrsenaaal\" Arsenal Football Club 1886, siden sæson 88/89 \'And its Tony Adams put through by Steve Bould, would you BELIEVE IT? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=D4UehS4PGUc
Bundesliga,

Som altid en omgang ligegyldig selvforherligende sludder fra det misforståede geni aka tolken José Mário dos Santos Félix Mourinho


Nu læser jeg ofte dine halv-idiotiske indlæg om Mourinho, fordi jeg holder med de Blå. Jeg har aldrig rigtig forstået den med at kalde ham tolken, ofte er det brugere der holder med Barca der ynder at gøre det. Jeg kender udemærket hans historik, så den del er jeg med på, men skal det forståes negativt eller hvorledes, eller er det den sædvanlige pubertetshumor, som når folk skriver Chelski, Shitty, Uefalona osv. os.v ??
Jeg kalder ham tolken fordi han fortsat elsker at høre sig selv snakke. Dengang var det andre der bestemte, hvad han skulle sige. En tid man godt kan savne da Mourinho har svært ved at tøjle sin tunge.

En selvforherligende medieklovn.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Jeg kalder ham tolken fordi han fortsat elsker at høre sig selv snakke. Dengang var det andre der bestemte, hvad han skulle sige. En tid man godt kan savne da Mourinho har svært ved at tøjle sin tunge.

En selvforherligende medieklovn.


Jeg er stadig ikke sikker på, at jeg er helt med. Elsker tolke generelt at høre sig selv snakke ?
Showball.

Svar på det du skriver. Du snakker om flot og kreativ fodbold. Real Madrid scorede f.eks. 121 mål under Mourinho i 2011/2012 sæsonen. Hvilket er det fleste mål de nogensinde har scoret på en sæson, så vidt jeg husker, mener dette er korrekt.

Vi kan hurtigt blive enige om, der var snak om destruktivt spil, når Mourinho har mødt Barcelona. Hvilket giver god mening, fordi nævn et hold der har spillet. mod Barcelona som kunne matche deres kreativt offensive fasætter de seneste ja 6-7 år. Ingen udover Bayern har slået Barca overbevisende, over to opgør. Derfor brugte Mourinho en destrutiv stil. Men manden er taktisk fantastisk og han udnytter de andre holds svagheder.

Men nu hvor du har åbnet den ´kedelige´ fodbold som Mourinho spiller. Vil jeg lige pointere den aktuelle målscore mellem det hold du følger, hvilket jeg formoder du syntes spiller offensivt og kreativt.
Arsenal målscorer: 52:28
Chelsea målscorer: 52:22
Så de scorer lige mange mål. Kan det så ikke være lige offensivt og kreativt, lige meget om der er 10 berøringer før den i kassen istedet for 30.

Hov, lige mange mål. Så må begge mandskaber da være lige offensive, eller hvad? Arsenal forsøger og spille tiki taka sexy football, hvilket Barcelona kun kan mestre. Dette har muligvis resulteret i 7 år uden trofæ for Wenger og hans smukke fodbold, der tager jeg denne destruktive fodbold hver dag. Hvilket på mange områder og i mange kampe ikke er destruktiv.

"Det kræver bla. at alle spillerne forstår og retter sig efter det koncept, og der er ikke plads til kreativ og improviseren fra nogle af spillerne."

Og nu hvor vi diskuterer så er Eden Hazard da tydeligvis en mand med et kreativt talent offensivt, som er blevet dæmpet af Mourinho´s destruktive spillestil? haha, manden sprudler og han har en total fri rolle. Så dine argumenter er ikke på sin plads, du har set Mourinho mod Barca og formoder at sådan fungerer hans fodbold, men sådan er det ikke. Skulle alle spillere have den ´frie rolle´. Forsvaret og den defensive midtbane, skulle de bare løbe rundt hvor de ville? Forstå ikke hvor du vil hen og jeg formoder at dine holdninger udspringer fra et par avisudklip eller Per Frimans analyse af Real Madrids destruktive spille stil mod Barcelona eller dengang han var i Inter. Men du må lige sætte dig ind i de resultater manden skaffer ugenligt før du kaster de her ting ud. God landskamp ;)

Zlatan har aldrig været bedre end under Mourinho flest mål scoret i Inter.
Drogba, Maicon bedste back under Mourinho. Sneijder fantastisk i Inter. Milito pisse farlig. John Terry. Frank Lampard. Hazard, Azipiliquetta, Cahill. Jeg kunne blive ved. Ronaldo scorede flere mål end før under Mourinho,
@SuperFrankie

Først og fremmest, så har jeg hverken mine meninger eller holdninger fra nogle af de emner du nævner, det er udelukkende udtryk for egne holdninger - det må stå for din egen regning at komme med den slags udtalelser!!

Min pointe var og er stadig at Mourinho ikke skaber kampe i sin helhed, han dræber dem for så at kunne drage udbytte af det.
Noget han blev kritiseret for i sin første tid i Chelsea og som han forsvarede sig på al den kritik der var om dette, at han var sådan ligeglad, for dét der talte var de pokaler man kunne løfte sidst på sæsonen.

Nu nævner du Real Madrid som eksempel med den pågældende sæson, som er helt uden for kontekst på flere områder; hvis man kender Real´s histore, så nytter det ikke at spille destruktivt fodbold og det ville slet ikke kune lade sig gøre med det offentsive hold det har og har haft i mange år! Og dermed kan jeg medgive at han ikke helt stod for destruktivt og kedeligt fodbold i den tid. Og der viste hans evner som træner også derefter - til en vis grad!!

Og det med at sammenligne antal scoret mål i indeværende sæson er helt i hampen, fordi du muligvis glemmer at vi ikke helt har scoret så mange mål som vi plejer i denne sæson. Bare kig på Liverpool og City, så kan vi snakke om mange mål som afspejler deres offentsive og flotte indstilling til spillet.

Man kan nemt manipulere med tal isoleret bedømt!

Arsenal forsøger og spille tiki taka sexy football, hvilket Barcelona kun kan mestre. Dette har muligvis resulteret i 7 år uden trofæ for Wenger og hans smukke fodbold, der tager jeg denne destruktive fodbold hver dag. Hvilket på mange områder og i mange kampe ikke er destruktiv.

Den måtte jeg lige smække op igen, fordi det illustrere ret godt din indstilling til det jeg skrev; er absolut ikke enig at vi spiller et system vi ikke kan mestre - vi mestre det mere end nogle andre i en meget fysik liga - og det siger ikke så lidt.
Og at du nævner Barca, som jeg ikke mener spiller udelukkende "offensivt" flot fodbold - de kører bolden rundt i kæderne det meste af tiden og dræber på den måde også spillet...og så lige pludselig laver de noget spetakulært og så er der mål.
Nærmest som noget semi italiensk blandet med teknisk kvindefodbold!
Tænkt over den inden svarer på det!!
\"...it´s another gooaaal for Arrsenaaal\" Arsenal Football Club 1886, siden sæson 88/89 \'And its Tony Adams put through by Steve Bould, would you BELIEVE IT? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=D4UehS4PGUc
??
annonce