Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor kan jeg ikke sammenligne mål fra denne sæson. Jeg sammenligner da hvad der er aktuelt, med den klub hvor Mourinho´s destruktive stil hærger og den klub den mener spiller offensiv fodbold med kreativ frihed. Hvor resultaterne; Hvilket er mål? Er de samme, men pointene og mål indkasseret er til Chelsea´s fordel. Hvilket er klubben Mourinho er manager for, så hvordan kan du argumentere for at han dræber kampene, hvis de aktuelle resultater er til hans fordel og hans hold scorer de samme mål som en offensivt hold med kreativ frihed også gør? Så kan hans hold jo ikke siges udelukkende og ville destruere de andre´s spil, hvis resultaterne er tilsvarende et hold der har en mere offensiv indstilling som du påpeger.

Øhhm og hvorfor kan det ikke nytte noget og spille destruktivt i Real Madrid? Når de tydeligvis ikke gjorde, med 121 mål og en La Liga tittel over det måske bedste Barcelona nogensinde under Pep.
Han dræber ikke kampe, men mod Barcelona, hvor Barcelona holdet tit har været et bedre hold end hans mandskaber offensivt, der vil jeg give dig ret i at han har ville destruere deres spil, istedet for og spille hans eget fodbold. Men det er måske 12-14 kampe i hans karriere. Så derfor er det en meget lille brøkdel af hans karriere du påpeger. Og jeg prøver bare på og modbevise det du siger, ved at stille Mourinho op imod de mandskaber, du mener spiller kreativt og med frihed. Hvor resultaterne tit har været til Mourinho´s fordel, med mange mål medfølgende. Derfor er det ikke DESTRUKTIV fodbold!Undskylder stavefejl, orker ikke og rette.
Igen, pointen er at jeg ikke mener Mourinho står for flot og offensivt fodbold, han lurepasser mere sin taktik på hvordan modstanderen kan nedbrudes og i mindre grad på selv at skabe kampen. Ved naturligvis godt, at enhver manager for sår vidt kigger kampe før en kamp for at analysere på modstanderen - også hvordan man skal bryde op for deres spil.
Giv mig bare ét eller to eksempler på en kamp i det engelske hvor Mourinho tager teten fra start og skaber kampen!?

Mine holdninger er ikke bedømt udfra denne sæson alene! Som jeg vel også nævner indirekte og vel også direkte - såvel som dine eksempler.

Mine synspunkter er de samme som ved første indlæg i forhold til, at det muligvis er nemmere at skabe spillere og få det bedste frem i dem med den spillefilosofi han har - og det er naturlig noget forenklet...der er en del forhold og perspektiver man skal med inkludere. Ikke detsto mindre mener jeg det i overordnet perspektiv.

Gu er han dygtig, ikke mindst taktisk - men pokaler er ikke alt. Ikke dermed sagt og ment at jeg gerne så Wenger havde fået nogle flere pokaler i hus. Når det så er sagt, så mener jeg Wenger i årevis har været i top 3-4 af verdens bedste managere omend han mangler noget taktisk kynisme på den lange bane. Noget som Mourinho har!!
\"...it´s another gooaaal for Arrsenaaal\" Arsenal Football Club 1886, siden sæson 88/89 \'And its Tony Adams put through by Steve Bould, would you BELIEVE IT? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=D4UehS4PGUc
annonce