Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bold.forside
Der er nu en stats-side til dem som ikke kan få nok af diskussionen omkring de to fremragende spillere

http://messivsronaldo.net/


Jeg er specielt vild med "Honesty"- og "Penalty"-kategorien. 23 ud af 24 straffespark sat i nettet og så får han 9/10 :D Indrømmet han er gået ned siden, men hvis man alligevel bruger det eksempel, så er det godt nok patetisk.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af BoldenDK
http://messivsronaldo.net/

kanonside stats taler deres eget sprog og hvis messi ik bliver kåret med de stats så er det da helt vildt galt. Det er de sygeste stats verden nogensinde har set!
Skrevet af Scholesy
Scorede Ronaldo ikke 60 mål sidste sæson? Det er kun 10 mindre.

Så må det sgu være trofæerne der afgør det, det er jo det folk har sagt betyder noget de seneste år.
Skrevet af Zenin
Jeg har aldrig forstået hvorfor man skal vinde trofæer, for at være verdens bedste. En fodboldspiller er en del af en trup på over 20 mand, og verdens bedste fodboldspiller, spiller jo ikke nødvendigvis på verdensbedste hold.
Jeg synes man skal vurderer ud fra hvem man rent faktisk synes er den bedst spillede fodboldspiller og ikke hvem der har vundet mest.

I øvrigt så afgøres både CL og EM/VM jo på meget små maginaler og derfor synes jeg også det er langt ude at verdens bedste skal have vundet disse titler.


Individuelt har Messi jo slået alle rekorder i år, så synes jeg det er pænt lige meget hvad det hold han så tilfældigvis spiller på har vundet.
Skrevet af bold.forside
Individuelt har Messi jo slået alle rekorder i år, så synes jeg det er pænt lige meget hvad det hold han så tilfældigvis spiller på har vundet.

Ronaldo gjorde det samme sidste år.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af Heaven92
@bold.forside

Det gjorde han da ikke? Hvad leverede han i chl?
Skrevet af Trueblue
DROGZTAR !!!!!
CHELSEA FC (1996) Zola-Drogba-Lamps-Terry-Cech
Skrevet af Realfan
http://messivsronaldo.net/

Fuldstændig lige så patetisk hjemmeside som så mange andre af disse sammenligninger. Det er heller ikke tvivl om hvilket tilhørsforhold og sympati skribenten har. Ronaldo´s "physical ability" og hans "penalties" har givet de samme 9 points som Messi´s "honesty". Ronaldo som er et af de mest komplette fysiske pragteksemplarer, vi har i dag og som scorede 22-23 straffespark i træk. Hvad skal man så gøre for at få 10? Og Messi som en gang i mellem filmer (ikke tit men en gang i mellem), har scoret et mål med hånden, beskudt tilskuerpladserne osv. Skal det give 9? Fint nok at han kan få en over-middel karakter for det, men 9? Det samme som Ronaldos fysik får... Det lugter lige som alle de andre lister langt væk af, at skribenten liiige skulle have det til at passe, så hans fovorit kan vinde..

Når det så er sagt, så kan jeg ikkke finde eet eneste argument for, at Casillas ikke skulle vinde i år. Det ville på alle måder være fortjent...
Skrevet af Blues-BLUes-BLUES!
Han er så langt ude nogle gange ham Mou! Hvis det er argumentationen for, at Ronaldo skal have den (han siger det ikke direkte) så kan man jo meget vel bruge den argumentation til at give prisen til Torres (Chl, FA, Euro 2012 og Golden boot)
eller Inesta (Turneringens spiller i Euro, Coppa Del Ray og Euro 2012)

Og vi kan vist alle blive enige om, at Messi klart er klasser bedre end Torres og (efter min mening) en lille tand bedre end Inesta.

Derfor - Gi den til Messi! Det er der eneste rigtige!
Skrevet af skydefinten
Realfan

Jeg er helt sikker på at Ballon d´Or bliver givet ud fra resultatet og karakterne på den hjemmeside, så kan godt forstå at du er både rystet og urolig på samme tid.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af hts!
Der kan argumenteres for en 3-5 spillere, men mon ikke Messi får den for at have scoret flere mål end nogen anden spiller nogensinde har gjort. (Hvilket jo også har givet den gyldne støvle og CL topscorer titlen)
Ville da være lidt underligt hvis det ikke var nok.
Skrevet af normal
Tja, han har vel ret. Men alligevel scorede Messi 70+ mål i sæsonen..


Og det får han en Golden Shoe for. Men vi snakker om Ballon d´Or.
Skrevet af Folsen
Hvis det endelig skal vaere en spiller med flest/stoerst pokaler saa maa det jo ubetinget vaere en af de Spanske landsholdspillere fra Real Madrid ( mesterskab og EM titel)


Øh nej, så må det jo teoretisk set være den kære Fernando Torres. ChL, FA Cup, EM, EM-golden Boot.
...
Skrevet af Lassedreng
Angående http://messivsronaldo.net/ - har ikke nærlæst det, men hvad er de stats lavet ud fra? Er der en eller anden form for beregning bag, eller er der bare en person, som sidder og vurderer de to spillere?

For jeg synes da godt nok at Ronaldo har ændret sin attitude meget i løbet af de sidste 2-3 år! Tidligere har han smidt sig meget og lign., men det synes jeg faktisk ikke han gør længere ... på samme måde mener jeg heller ikke Messi er så ren i kanten som han bliver gjort til! Så synes siden virker lidt biased ...
Skrevet af Realfan
Ja gu er den da biased!

Og nej skydefinten jeg er ikke urolig, og da slet ikke rystet. Dertil har jeg set alt for meget lignende lort a´la den hjemmeside, du linker til.
Skrevet af MartinHerold
Mon ikke det bliver det samme gamle Bullshit: Messi har scoret totalt flestest mål! Det er totalt flot! Han skal søreme vinde.


Hvad med Xavi, Casillas, Iniesta for en gangs skyld? Eller Sergio Ramos?
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af MLU88
Hvis Iniesta i efteråret lever op til det niveau han lagde for dagen til EM, så synes jeg egentlig ikke beslutningen er så svær.. Bedste spiller i turneringen, i tæt løb med Pirlo.. Plus han har vundet EM, så ville han i mine øjne fortjene titlen :)
Skrevet af gaymom
Sjov diskusion, i udlandet diskuterer de hvorvidt Messi er den bedste gennem tiderne, hvor Ronaldo blot er en parentes.

ynwa
Skrevet af SoerenDKK
Ballon d´Or uddelingen er som skabt til at få folk til at gå i totterne på hinanden. Forstår bare ikke helt Mourinho - sidste år fortjente Ronaldo den også i følge hans mening, og hvad for nogle store triumfer havde han ført sit hold frem til den sæson? Copa del Rey? Det har Barca og Messi også vundet i år, plus det lidt ekstra der også fulgte med i efterårssæsonen.

Men Ballon d´Or skal vel gives til den individuelt bedste spiller i verden, og det har igen i sidste sæson været Messi. Nu mangler der selvfølgelig lige nogle måneder inden prisen skal gives, men kan ikke forestille mig at magtbalancen når at blive synderligt forskubbet.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Reefall
HAHAHAHAHA Mourinho! Kan ikke andet end at grine. For få år siden skulle Ronaldo vinde selvom han ikke havde vundet andet end Copa Del Rey.
annonce
0