Snak

Mere indhold efter annoncen
Jacques. Er du ironisk?
Barcelona, Real Madrid, Valencia, United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, City, Juventus, Milan, Roma, Fiorentina, Inter, FCK og Brøndby. Har den samme dybe passion for alle klubber og har holdt med dem lige så lang tid jeg kan huske. Jo det er en joke....
Jaques hvis Liverpool havde spillet i Seria A ville de have vundet minimum mesterskabet hvert år.
hvis Inter spillede i PL havde de minimum vundet ALT hver dag!

God... men dejligt Serie A ikke er forurenet med milliardærer, som ingen klubfølelse har, men blot mangler et legetøj.

Premier League er FM for alt for rige mennesker.
"God... men dejligt Serie A ikke er forurenet med milliardærer, som ingen klubfølelse har, men blot mangler et legetøj."

Ejer Berlusconi ikke Ac Milan?
Han er da både milliarær og legesyg...

Berlusconi blander sig i taktikken, 25.08.09
http://www.dr.dk/Sporten…/084742.htm
Jacques Agger er Messi ikke også en god spiller?
Berlusconi er en nar, men han kan elsker Milan.

Leo Messi er totalt skod.
Ja nemlig ja
hvordan kan folk mene at inters forsvar er bedre end barcas?

Jo, jeg er barca fan.. Men kan stadig ikke regne ud hvorfor? Alves er da bedre end maicon.. det vil enhver neutral fodboldfan mene.. Puyol og pique viste sit sidste år.. Ok.. så kan man mene at abidal ikke er så god alligevel, men det jo kun en ud af 4..

desuden regner jeg stærkt med at barca vinder kampen imorgen.. For at endnu engang bevise hvem der er bedst..
Mes que un club... BARCAAAAA!!
Selvfølgelig vil enhver neutral fodbolddfan ikke pr. automatik mene Alves er bedre end Maicon... Alves er måske en kende bedre offensivt, men Maicon er noget bedre defensivt, og jeg mener også han er en bedre back overall...

Og jeg ved da også at en vis hr. Dunga giver mig ret, da han netop foretrækker Maicon frem for Alves. Går også ud fra at han udvælger sin trup neutralt, da man må formode at han stiler efter at stille stærkeste hold.
Det bliver en spændende kamp, hvor jeg ikke tror Inter vil komme stormende. Der ved Mourinho bedre, de vil sikkert spille lidt afventende og ellers banke afsted på omstillinger. Bliver spændende at se om Barcas imponerende offensiv kan bryde igennem Inters benhårde og bundsolide defensiv.

Hvis Barca formår at score først bliver det en rigtig god kamp fordi så skal Inter længere frem, også kan der ske ting og sager i begge ender fordi Inter har altså offensive strenge som kan gøre rigtig ondt på Barcas defensiv.

Desuden synes jeg sammenligningerne med hver enkelt spiller er helt væk. Alle spillere har hver deres forcer og svagheder. Desuden spiller de to hold på vidt forskellige måder, så synes det er lidt ude i hampen. Jeg tror på en uafgjort da det er tidligt på sæsonen og Barca ikke helt er på toppen, og muligvis pga dette kan Inter snuppe sejren. Men som sagt bliver første mål meget afgørende.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
annonce