Snak

Mere indhold efter annoncen

Mourinho: Wenger har et drømmejob

man 23. feb 2015
Jose Mourinho mener, at Arsene Wenger har et drømmejob. Han kan bare vente, vente og vente på succes, siger Chelsea-bossen.

Læs hele nyheden her
Haha go´ humor dér :-D
100% Ajacied! P.S. Superligaen bør barberes ned til 10 hold som møder hinanden 2 gange både forår og efterår = 36 runder! Og \"Den Danske SuperCup\" burde genindføres...
Haha elsker at Mourinho altid sviner Wenger til :D
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Han har jo faktisk ret! God humor!
- AaB (Siden 2004) - Borussia Dortmund \\\"Echte Liebe\\\" \"Nu vil jeg ikke sige at du lyver, men det er jo direkte usandt dét, du står og siger\" - Lynge Jakobsen
Mens Wenger har unværet milliarder af penge til at betale et nyt stadion, har Mourinho fået smidt milliarder ud efter nye spillere, så han har vist ikke helt ret.
Wenger har først nu mulighed for at bruge penge igen, det vil tage 1-2 år at få bygget et stærkere hold op så først om et par år kan man dømme om Wenger gør det godt nok eller ej.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Mourinho er som altid et usympatisk selviscenesættende røvhul.

Men den her stikpille er jo næsten sjov :-)
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Faktisk vildt at Wenger har fået så lang snor, med tanke på hvor lidt de har vundet.

Synes dog deres nuværende hold er det stærkeste længe, specielt signingen af Alexis.. gid vi dog havde købt ham!

Så tror faktisk godt Arsenal kan gå hen og snuppe nogle trofæer i næste sæson
Chelsea og OB!
snakker du om Ujelly? Arsenal har ikke haft truppen til det sammenlignet med de andre hold. Det er super fint håndværk af Wenger, at han har formået at få os i top4 hver sæson siden det blev prioriteret at pengene der var gået til Emirates skulle betales hurtigst muligt tilbage. For Arsenal handler det om meget mere end succes på den korte bane. Det har fans af Chelsea og City selvfølgelig svært ved at forstå, fordi i er vant til, at der bliver knipset, og så er der 1,5 milliarder til spillere pr. sæson. :)
Elsker Brøndby IF og Gunners - fan siden barns ben! Har sympati for Real Madrid.
Nu ved jeg ikke om der var andre der så det? Men han var jo inviteret ind i Sunday Goals og blev af journalisterne spurgt om hans forhold til Wenger, efter at have fortalt om hans gode forhold til Ferguson. Det var ganske harmløst.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
I bund og grund opfylder Wenger vel bestyrelsens krav og så kan man ikke brokke sig. De har en gæld der skal betales af og med Champions League og unge talentfulde billige spillere (suppleret med et par "dyre" signings de sidste år", så lykkedes der år efter år - endda med FA cup sidste år.

Når Emirates er betalt af, får Wenger måske lidt flere midler og så kan man begynde at spille efter et mesterskab igen for første gang i 5-10 år. (Kan ikke huske hvornår de sidst blev mestre).

Mourinho er modsat Wenger så "uheldig", at Chelsea har poster milliarder af kroner i holdet, og ikke er blege for at købe de nødvendige spillere for at spille med om mesterskabet år efter år. Det giver naturligt pres på en manager.

Om Wenger er misundelig på Mourinhos løn tror jeg til gengæld ikke - tror Wenger har et af de allerbedste managersjob i verden og det er han fint tilfreds med:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Så dum at høre på
annonce