Snak

Mere indhold efter annoncen

Mourinho driller Guardiola

Skrevet af bold
tir 26. apr 2011
Jose Mourinho putter forud for morgendagens brag på Santiago Bernabeu Barca-boss Pep Guardiola i en kategori for selv, når det kommer til at kommentere på dommerpræstationer.

Læs hele nyheden her
Skrevet af JensLarsen1
Hvilken kategori er Ferguson så i?

Kategori 3 ++++++ ?
Skrevet af Citex
Vil også mene at Wenger og Fergie burde have en kategori for dem selv
When a player leaves Arsenal, it only strengthens my love for the CLUB.
Skrevet af qcasiu6
Så længe i heller ikke er blege for at kalde ham historiens bedste træner, kan jeg leve med jeres sure opstød. Respekt sir Alex, kids. Det lærte min Liverpool fader mig.
[b] [strike]Crouchinho [/strike][/b]
Skrevet af deflaggy
Hehe go til Guardiola

Jeg kan ikke se hvor Fergie kommer ind i billedet?

Har i ondt i numsehullet eller hvad?
Manchester United og FCM Ronaldo > Messi.
Skrevet af miguel34
Siger manden der laver en liste over alle de fejlkendelser han synes dommeren har begået i en kamp.. Kæft hvor er det pinligt Mourinho..
28 Maj: Barcelona - Manchester United 3-1
Skrevet af Emanirus
Man han laver ikke en liste over alle de korrekte.
Skrevet af hts!
Det gør han faktisk. De er bare forkerte i hans hoved.
Skrevet af miguel34
Man han laver ikke en liste over alle de korrekte.

Hvem gør da det?

hts.. Ja, alt der går imod Mourinho er forkert i hans øjne.. hahaha
28 Maj: Barcelona - Manchester United 3-1
Skrevet af skydefinten
Tror ikke det var nævnt i artiklen, men Mourinho var på pressemødet mest efter Peps udtalelse angående dommeren i morgen, som skulle have været en portugiser som Mourinho. (Mr.I love listening to myself).

Glæder mig meget til kampen, som jeg frygter bliver en smal sejr til hjemmeholdet. Kommer meget an på om det er lykkedes RM at få banen så tør at det ligner grus, samt hvorvidt at Puyol og Iniesta er klar.

Det bliver legend! Held og lykke til fans af begge hold.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af ABvL
Det er jo så også det han gør.
Skrevet af pallekanin
Man han laver ikke en liste over alle de korrekte.

Haha skidt sagt
Vejle Boldklub Liverpool FC
Skrevet af Ennyzor
Kommer meget an på om det er lykkedes RM at få banen så tør at det ligner grus, samt hvorvidt at Puyol og Iniesta er klar.


Det der er lige præcis grunden til at det fodbold Mourinho spiller ikke er fodbold. Til grin at man ikke klipper græsset/gør banen tør som grus for at vinde en fodboldkamp, når man ville spille enhver anden hjemmekamp under normale forhold.
Skrevet af Naughtydog
Kan se jeg ikke er den eneste som tænkte:

Wenger? SAF?

De brokker sig uendeligt meget, ligegyldigt om det er korrekt eller ej, de skal bare gøre opmærksom på deres utilfredshed! Men vil sige Mourinho også selv høre under den kategori.

Om en dom er korrekt eller ej er ofte subjektivt, idet mange kender eksempler på lignende situationer som enten er dømt stik modsat eller fuldstændig identisk. Det er med fodboldloven som med alle andre love: "Læs og fortolk," i stedet for "Læs og forstå" Derfor kan man fortolke situationer forskelligt, alt efter hvilken interesse man har i kendelsen. På dét område hører RIGTIG mange managers ind under, heriblandt Mourinho. Derfor kan man sige at han også har påtalt en fejldømmelse, som han ser er en fejldømmelse, men som den neutrale tilskuer måske hælder til er korrekt dønmt. Dermed har Mourinho selv kritiseret en korrekt dømt hendelse.

Men så desværre ikke kampen så har ikke set situationen og ved derfor ikke om der er hold i Guardiolas kritik eller om han blot er irriteret over at tabe en finale mod Mourinho, (igen) og så tilmed til Real Madrid.
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af TaZZiii
Det kaldes Taktik.. Det kræver hjerne... Noget du åbenbart ikke har :) Nej det er ikke kønt, men det virker.. Så jeg tror bare han ville sidde og grin af din lille kommentar der ;)

SIkkert en sur Barca fan som tænker "Amen flot fodbold og ineffektivitet er godt"
Skrevet af miguel34
TaZZiii

Den eneste grund til at Mourinho lod vær med at vande og klippe banen sidst, var jo pga at han ikke havde lyst at blive ydmyget ligesom sidst d. 29 november 2010. Ha et link?
Han er bange for at blive ydmyget af Barca og det er jo kun fedt :)
28 Maj: Barcelona - Manchester United 3-1
Skrevet af kryger1991
Man han laver ikke en liste over alle de korrekte.

Haha skidt sagt


hahah, ja. det var lige en der prøvede at lave en lille kløgtig bemærkning, men i stedet lyder det utrolig dumt.... men sådan et det nogle gange. bedre held næste gang "Emanirus"

Han er bange for Barca og det er jo kun fedt :)

Ja, han vågner op i sved hver nat fordi han får mareridt af barca´s pasningspil. man får helt post-traumatisk-stress af det..... ;)
winning
Skrevet af Rng#
Miguel34

Tja han vandt jo også så det virkede vel?
Hvordan helvede laver man en signatur?!?
Skrevet af limited.
"Det der er lige præcis grunden til at det fodbold Mourinho spiller ikke er fodbold. Til grin at man ikke klipper græsset/gør banen tør som grus for at vinde en fodboldkamp, når man ville spille enhver anden hjemmekamp under normale forhold. "


Det er jo stadig en del af taktikken. Man kan jo også sige, at Barcelona vander banen ekstra meget ( for det gør de ) for at få en fordel.. Er det så også anti-fodbold?

Nej! Ingen modstander tuder over, at Barcelona hele tiden, selv når de modstanderne jubler, vander banen, men når en modstander gør det modsatte, så tuder Bareclona? Hvorfor?

Fedt sagt af Mourinho. Jeg kan godt lide Guardiola, men jeg er stadig forvirret over den udtalelse? Har han virkelig ikke flere undskyldninger end "Dommeren dømte rigtigt, derfor tabte vi"?..
Skrevet af Flotbold
Fedt, så skal Wolfgang Stark dømme den, og han er erklæret Messi fan.
GG.
Once you go Madridista, you never go back. Besides that, YOU\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'LL NEVER WALK ALONE. Sympatiserer også med Udinese, Leverkusen og S04. Resultat > Flot spil.
Skrevet af kryger1991
@ Flotbold

Så længe det ikke er ham der dømte chelsea vs barca på chelseas hjemmebane hvor chelsea blev syndt for alle de straffe :)
winning
annonce
0