Snak

Mere indhold efter annoncen

Mourinho havde valgt Smalling til VM: Har ondt af ham

Skrevet af bold
ons 19. okt 16:56

Jose Mourinho mener, at Chris Smalling fortjener at blive udtaget til Englands kommende VM-trup. Læs hele nyheden her
Skrevet af Bobbymo05
Mourinho burde da vide, at man ikke bliver udtaget på baggrund af form og nuværende niveau. Man skal være en af Southgates favoritter, ellers er man ikke udtaget.

-Egentlig utroligt, at England ikke kan skaffe en bedre manager. Hvad fanden har Southgate opnået, som giver ham
så lang snor, og hvad er hans spillestil, hvad kan han taktisk? Han er virkelig ikke så god en manager, som nogle gerne vil gøre ham til.

-Hvis man henviser til Englands “bedrifter” i form af VM-semifinale eller og EM-finalen, så brækker jeg mig.

I VM 2018 går man videre som 2’er i en gruppe bestående af Belgien, Panama og Tunesien. Man slår de to miniputnationer, men taber så til Belgien.
Efter gruppespillet slog man Colombia ud efter straffesparkskonkurrence, der ligeså vel kunne have gået den anden vej. I kvartfinalerne mødte de mægtige Sverige, som de slog med 2-0. Efter Sverige stødte de ind på Kroatien, hvor de blev slået ud ganske fortjent.

I EM 2020 (2021) spiller man et meget kedeligt gruppespil mod Kroatien, Tjekkiet og Skotland, hvor man ender med syv ud af ni mulige points og en samlet målscore på 2-0. Altså 2x 1-0 sejre og 0-0 i den uafgjorte kamp. Med sådan nogle dyre drenge og klassespillere, man har på holdet, bør man få langt mere ud af spillermaterialet.

Jeg vil dog alligevel gerne rose dem for deres spil efter gruppespillet i EM, hvor de ganske overbevisende slår Ukraine med 4-0, Tyskland med 2-0 og måske en smule heldigt Danmark med 2-1, men held har man selvfølgelig også brug for en gang imellem.

Finalen taber man på en taktisk blunder, da man simpelthen prøver at spille defensivt, efter man er kommet foran med 1-0 meget tidligt i kampen, og det er nok historien om Southgate, at man altid spiller med håndbremsen trukket og meget forsigtigt. Om det passer til selvforståelsen i England er jeg ikke sikker på, men jeg ved, at med de offensive muligheder, man har, bør man kunne spille tæt på champagnebold. Man kunne forestille sig, hvordan en Pep Guardiola ville kunne trylle med sådan nogle spillere, selvom det nok ikke er helt realistisk med Pep som træner for England.
Skrevet af MR. Buur
Tja en finale til Em er vel også et resultat - men når man ser den kvalitet Southgate har tilrådighed så er man forbløffet over hvor ringe han får dem til at spille
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af TheUnitedWay
Egentlig utroligt, at England ikke kan skaffe en bedre manager. Hvad fanden har Southgate opnået, som giver ham
så lang snor


En semifinale til VM og en EM-finale 😉
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Bruger4321
Bobbymo

Jeg er virkelig med dig her!
annonce
0