Snak

Mere indhold efter annoncen

Mourinho om PL-titelræset: Vi er en pony

Skrevet af bold
man 30. nov 2020

Tottenham-manager Jose Mourinho underspiller Spurs' rolle i titelræset i Premier League, og han mener, at hans hold er en pony i et ræs, som udgøres af heste.Læs hele nyheden her
Skrevet af Steve Highway-61
Ponyen er da kommet meget godt ud af startboksen ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af soninmyeyes
Med afstand den træner i PL med de bedste mentale evner.
Skrevet af Will
@ soninmyeyes

Med afstand den træner i PL med de bedste mentale evner.


Hvad dækker "mentale evner" over?

Hvilke andre trænere har - efter din mening - samme mentale emner?
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Beck
Soninmyeyes

Bedste mentale evner.
Han rabler præcis som Trump
Han laver sine egne sandheder præcis som Trump
Han bliver et monster i modgang præcis som Trump.

Han har ingen mentale evner hvis du spørger mig, men det gør du selvfølgelig ikke.

Så jeg siger bare jeg er uenig.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af Flashp
Jeg mindes at han har udtalt mere eller mindre det samme før, måske ved andet ophold i Chelsea?

Som jeg erindrer det vandt de den sæson (14/15), så jeg tager gerne en gentagelse :)
Skrevet af Slettet(031149221304)
@Flash

Med den tilgang til fodbold, som Tottenham kom med mod Chelsea, så tror jeg næppe de skal forvente et mesterskab. De ville jo ingenting, kunne ingenting og er mildt sagt et middelmådigt hold med et par enkelte fantastiske spillere... det er ikke nok til et mesterskab.

Jeg er bestemt ikke Liverpool fan, men jeg har svært ved at se hvem der skulle fravriste dem titlen i år. Ja bevares, LFC har været lidt mere svingende i år, men de ligger fortsat med i toppen og det trods alle deres skader.

Chelsea vil også være deroppe, men de skal omsætte de chancer de får noget bedre - der mangler en kynisk 9´er... og nej, Giroud er ikke den - han holder ikke over en hel sæson.

City kommer fra baghjul og vil også være med fremme. United skal også nok få skrabet point nok sammen, til at ligge med i top 6. Men det bliver tættere i år og derfor mere spændende for os at følge...

En "dark horse" vil være FA. Hvis de bøjer sig og giver ret til 5 udskiftninger, så vil de store hold lave et stort hul til mellemgruppen, med deres noget stærkere bænk og rotationsmulighed.
Skrevet af Slettet(221418230301)
Er Werner ikke hentet ind som den kyniske 9´er? Og Tottenham er da ikke et middelmådigt mandskab?
Skrevet af Flashp
@Frank - Jeg er ikke helt enig.

Uafgjort på udebane mod en rival til topplaceringerne er resultatmæssigt godkendt. At det så kostede noget på underholdningsfronten kan jeg fint leve med.

Foreløbigt 7 point mod United og Chelsea ude samt City hjemme, er mere end godkendt, og hvis vi kan fortsætte med resultater i det leje, så er top 4 i hvert fald sikret.

Liverpool er selvfølgelig forhåndsfavoritten til mesterskabet, men alt skadesuheld ser ud til at være koncentreret til denne sæson, imens de også resultatmæssigt har famlet mere end de sidste to. City synes jeg slet ikke virker ligeså stærke som de seneste par sæsoner, der er ikke den aura over dem som gjorde, at mange hold allerede følte de havde tabt kampen på forhånd. De virker ærlig talt lidt metaltrætte.

Skrevet af Mero
Jeg er så træt af denne her ygmyghed. Man spiller nærmest dum.

Mourinho som ikke vil påtage sig en favoritrolle eller som minimum en outsiderrolle i ligaen i år.

Liverpoolfans som allerede har afskrevet sæsonen.

United som maksimalt sigter efter en top4 placering.

City som giver favoritrollen videre til andre hold.Man får kvalme af den underspilning og tilgang til tingene. Jeg kan huske i sidste sæson, at man blev ved med at underspille sig selv, selvom man var foran med 18-19 point, og anså Leicester som nærmeste konkurrent i ligaen. De endte ikke en gang i top4!
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af simonstof
Frank

Så når man kan hente 1 point på udebane mod et andet top 4 hold, så kan man ikke gøre sig forhåbninger om et mesterskab Ud af dem du nævner som tophold har Tottenham mødt 3og hentet 7 point. Det er vel præcis sådan noget der kan give et mesterskab, selvom det ikke var kønt.

At Tottenham er et middelmådigt hold er bare sjovt og gør egentlig at man ikke burde tage dit indlæg seriøst.
chealsea kunne og ville da heller intet i går. De havde bolden meget, men det meste af tiden trillede de den rundt 15-20 meter fra Tottenhams felt uden at turde sætte bolden på spil.

Men i forhold til at slutte i toppen så er det vel bedre at få 1 point på udebane mod en konkurrent end det er at få et point på hjemmebane mod en konkurrent. ( er godt klar over at det point mæssigt er lige godt)
Skrevet af Slettet(031149221304)
@Simon

Næh det kan man ikke og ude/hjemme betyder ikke en dyt uden tilskuere... men nu var det så ikke det ene point jeg hentydede til, men mere deres tilgang til fodbold og så er Tottenham ikke mere end et middelmådigt mandskab - sætter man Kane og Son skakmat, så har de jo absolut intet at byde på... jeg ser flere af de øvrige hold, som langt stærkere, spiller for spiller.

Det er da fint, at der ikke skal mere end 10-12 kampe til før Tottenham tilhængere taler om klasse og mesterskab - stop nu Jer selv! Vi tales ved efter jule-programet.
annonce
0