Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nordjyden
Syntes egentlig også man skal rose fellaini for hans holdånd. En mand, som har modtaget så ekstremt meget kritik og som der bliver gjort så meget grin med, vælger i denne situation at løbe hurtigt ud, i stedet for at langsomt humpe ud og gøre det tydeligt at han er skadet. Det meste af stadion grinte jo ad ham, da de ligesom de fleste af os der så det på tv, troede noget andet, så respekt herfra for det!
Skrevet af RuneG
Desuden så var der vel ikke nogen der specifikt sad og kiggede på Fellaini i de 6-7 minutter han var på banen. Der foregik så meget andet, at jeg tvivler på der var mange der opdage noget.


Det tror jeg, stort set alle verdens United-fans gjorde. Det var dybt foruroligende, at manden slet ikke kunne løbe i en kamp, hvor holdet i forvejen blev mere eller mindre udspillet.
Skrevet af longway666
Det er da sjovt.
At Krøldhår så virker så overrasket når han bliver skiftet ud.
Han ligner da ikke just en mand der havde regnet med at blive skiftet ud.
Hvis manden var så skadet som i sagde mon så ikke han havde lært at ligge sig ned.
Så den indskiftede kunne nå at varme bare en smule op.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
Skrevet af MM27
@ longway666

Meldingerne går på, at han selv bad om at blive skiftet ud.

Felaini slår mig ikke som typen, der bare lægger sig ned. Han var sur over at blive skadet 7 min efter sit comeback. Jeg synes ikke, at det er specielt sjovt, men det synes du så. Fair nok - ret sympatisk træk..

Hvis manden var så skadet som i sagde mon så ikke han havde lært at ligge sig ned.
Så den indskiftede kunne nå at varme bare en smule op.

Nu fisker du vist bare efter et eller andet til at redde dine håbløse indlæg - det er god underholdning!
Skrevet af Professor Kahn
Se klippet igennem igen. Du kan se på Mou der snakker med en fys fra United, at det er pga. noget lort han ikke ved noget om. Og den lille snak Mou har med Fella, og det at han kigger opgivende op i loftet da han lige er kommet ind af døren, der er alt sammen tydelige indikationer på at det er en skade. Så lad være med at sige alt muligt lort om Mou. Det er ikke altid rigtig. Det til side, så spillede de en pivringe kamp i går. Det er en af dem der skal i glemmeskuffen! Men de skal nok komme stærkt igen!
Skrevet af xjooosx
Mou lyver som altid , manden har tabt sutten
Skrevet af DanielC91
Jeg sad personligt og tænkte at kommentatorerne piskede en stemning op. Lagde selv mærke til at Fellaini i en hovedstødsduel forstrakte et eller andet da han landede på jorden igen. Det var tydeligt han havde besvær med at løbe....

Folk skal slap´ af ?
Skrevet af Der Grüne
Hvorfor er den en 50/50 - hvornår har han nogensinde gjort noget lignende?

Hele Luke Shaw-sagaen fx. Systematisk nedbryde en spillers selvtillid. Selvfølgelig kunne Mourinho finde på det.
Skrevet af TheA
Gense kampe, det TYDELIGT at Fellani i flere minutter halter og har svært ved at løbe.
Skrevet af WannaBeLord
Der grüne: Den sag med Shaw er da en helt anden situation. Så kan man syntes om hans behandling af Shaw som man vil. Men er sikker på Mou har haft holdets bedste i sinde. Hans mandskabsbehandling har altid været kontroversiel
Skrevet af Mr Magoo
"Tell a lie once and all your truths becomes questionable". Det må virkelig siges, at slå igennem her. Mou har lavet nummeret med at udskifte en spiller der ikke har været på banen særligt længe fordi han spillede dårligt (Mata), altså en terrorudskiftning, så når Mou råber skade, er der ingen der længere tror på det. Jeg tænker dog, at Fella var skadet, da man kan se at han humper rundt inde på banen og ikke giver den i presspillet. Og Mou fik da i det mindste fjernet fokus fra det dårlige spil på banen. :D.
Skrevet af Ghoztz
Hvorfor i alverden overhovedet skifte Fellain ind til at starte med? Virkelig uambitiøs indskiftning, når man er bagud 2-0 med 30 min tilbage - det er en ommer, Mourinho
Skrevet af Mrbertelsen
Hvorfor i alverden overhovedet skifte Fellain ind til at starte med? Virkelig uambitiøs indskiftning, når man er bagud 2-0 med 30 min tilbage - det er en ommer, Mourinho


Fordi Mou forsøgte at ændre kampen, og man kan sige meget om Fellaini, men hans fysik kan give en anden dimension. Så helt tosset var det nu ikke. Når det så er sagt er jeg heller ikke den store fan af Fellaini. Men desperate times calls for desperate meassures...
United!
Skrevet af Ghoztz
Det absolut eneste Fellaini kunne bidrage med, som du siger, er fysikken, men det var jo slet ikke det vi skulle bruge på det tidspunkt. Det var jo ikke fordi at vi bare kunne smide det ene kvalitetsindlæg ind efter det andet. Fair nok af Mourinho ville ændre kampens tempo, men United spiller (næsten) aldrig god offensiv fodbold, når Fellaini er med. Det eneste han gør ved tempoet, er at sinke det.
Skrevet af Wise1964
Gense kampen

Det svarer vel til at man ruller sig i honning og lægger sig stille på skovbunden i håbet om at man er helt alene. Det sker vist kun hvis man er United fan

Der er vel ikke et endegyldigt svar på denne episode med mindre Fellaini åbner munden og fortæller hvad der skete
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Lindhardt
Det er helt klart den dårligeste man u kamp i Mou tid i klubben,og det jo ikke fordi spurs er et bedre hold,man u var bare ikke klar.
Skrevet af D.B.R. ©
På dagen var Spurs det bedste hold.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af TommyThailand
Fellaini er efterfølgende blev meldt ude i 2 måneder. Det er nok også noget Mourinho bare faker. Så en af de spillere Mourinho har vist sig at stole rigtig meget på, må nu sidde ude i 2 måneder, fordi Mourinho fik trang til at lave en terrorudskiftning just for the sake of it, og efterfølgende lyve om det, selvom han ikke fejler noget og man faktisk godt kunne bruge noget bredde på midtbanen i de kommende uger, og Mou rigtig gerne vil forlænge med den spiller, der endnu ikke har skrevet under. En teorrorudskiftning og en løgnagtig historie om en skade, vil selvfølgelig hjælpe med at overbevise Fellaini om at skrive under.

Makes sense...
annonce
0