Snak

Mere indhold efter annoncen
Syntes egentlig også man skal rose fellaini for hans holdånd. En mand, som har modtaget så ekstremt meget kritik og som der bliver gjort så meget grin med, vælger i denne situation at løbe hurtigt ud, i stedet for at langsomt humpe ud og gøre det tydeligt at han er skadet. Det meste af stadion grinte jo ad ham, da de ligesom de fleste af os der så det på tv, troede noget andet, så respekt herfra for det!
Desuden så var der vel ikke nogen der specifikt sad og kiggede på Fellaini i de 6-7 minutter han var på banen. Der foregik så meget andet, at jeg tvivler på der var mange der opdage noget.


Det tror jeg, stort set alle verdens United-fans gjorde. Det var dybt foruroligende, at manden slet ikke kunne løbe i en kamp, hvor holdet i forvejen blev mere eller mindre udspillet.
Det er da sjovt.
At Krøldhår så virker så overrasket når han bliver skiftet ud.
Han ligner da ikke just en mand der havde regnet med at blive skiftet ud.
Hvis manden var så skadet som i sagde mon så ikke han havde lært at ligge sig ned.
Så den indskiftede kunne nå at varme bare en smule op.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
@ longway666

Meldingerne går på, at han selv bad om at blive skiftet ud.

Felaini slår mig ikke som typen, der bare lægger sig ned. Han var sur over at blive skadet 7 min efter sit comeback. Jeg synes ikke, at det er specielt sjovt, men det synes du så. Fair nok - ret sympatisk træk..

Hvis manden var så skadet som i sagde mon så ikke han havde lært at ligge sig ned.
Så den indskiftede kunne nå at varme bare en smule op.

Nu fisker du vist bare efter et eller andet til at redde dine håbløse indlæg - det er god underholdning!
Se klippet igennem igen. Du kan se på Mou der snakker med en fys fra United, at det er pga. noget lort han ikke ved noget om. Og den lille snak Mou har med Fella, og det at han kigger opgivende op i loftet da han lige er kommet ind af døren, der er alt sammen tydelige indikationer på at det er en skade. Så lad være med at sige alt muligt lort om Mou. Det er ikke altid rigtig. Det til side, så spillede de en pivringe kamp i går. Det er en af dem der skal i glemmeskuffen! Men de skal nok komme stærkt igen!
Mou lyver som altid , manden har tabt sutten
Jeg sad personligt og tænkte at kommentatorerne piskede en stemning op. Lagde selv mærke til at Fellaini i en hovedstødsduel forstrakte et eller andet da han landede på jorden igen. Det var tydeligt han havde besvær med at løbe....

Folk skal slap´ af ?
Hvorfor er den en 50/50 - hvornår har han nogensinde gjort noget lignende?

Hele Luke Shaw-sagaen fx. Systematisk nedbryde en spillers selvtillid. Selvfølgelig kunne Mourinho finde på det.
Gense kampe, det TYDELIGT at Fellani i flere minutter halter og har svært ved at løbe.
Der grüne: Den sag med Shaw er da en helt anden situation. Så kan man syntes om hans behandling af Shaw som man vil. Men er sikker på Mou har haft holdets bedste i sinde. Hans mandskabsbehandling har altid været kontroversiel
annonce