Snak

Mere indhold efter annoncen

Mourinho om udskiftning: Fellaini var skadet

tor 1. feb 2018
Manchester Uniteds Marouane Fellaini blev skiftet ind og fik syv minutter mod Tottenham, inden han blev skiftet ud igen - Jose Mourinho slår fast, at belgieren var skadet.

Læs hele nyheden her
Det er ganske enkelt løgn! For det første komme udskiftningen somB reaktion på en fejlafleveringer, der
Sjovt som folk gik helt amok sekundet efter at Fellainis nummer blev vist på skærmen. Ikke ret mange strejfede tanken om at han blev skadet, helt sikkert på grund af at Mourinho står i spidsen.

Personligt bryder jeg mig ikke ret meget om Mourinho, men han får også på puklen bare han gør det mindste. Nogle gange kunne medierne godt bruge lidt nuance.

You'll Never Walk Alone
bruger 148615

Billeder viser jo tydeligt at Fellaini får noget der ligner en forstrækning.
You'll Never Walk Alone
Giver Tottenham en store mulighed. For det andet så lunter/løber fellaini ud, da udskiftningen sker - det gør man ikke helt når man er skadet. Og man tager normalt ikke bare trøjen af og går i omklædningen. Kom igen José!
Nu ved jeg ikke hvilken skade Fellaini fik. Men de gange jeg har fået en forstrækning i læggen, så har jeg sagtens kunne lunte/små løbe ud.
Med tanke på at MU var bagud 0-2, så har han nok forsøgt at komme ud hurtigst muligt.

"Og man tager normalt ikke bare trøjen af og går i omklædningen"

Mon ikke han var pænt ærgerlig over at blive skadet, og efter så kort tid på banen.

Hvis man ser billederne, så er det tydeligt at han får en skade. Ligner en forstrækning.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
@ bruger 148615
For satan, hvor er du klog! Er det en naturlov, at man ikke kan løbe overhovedet, hvis man er skadet?

Dagens dummeste indlæg kom tidligt i dag..

Lidt ærgeligt at kommentatorerne bare antog, at Mou bare hev ham ud igen.. Det var nærmest en umulighed for dem, at han blev skadet. Det var en fornøjelse at høre dem prøve at trække i land, da de så hørte om de billeder, der rent faktisk viste, at manden var skadet.

En anelse forudindtaget?
Giver Tottenham en store mulighed. For det andet så lunter/løber fellaini ud, da udskiftningen sker - det gør man ikke helt når man er skadet. Og man tager normalt ikke bare trøjen af og går i omklædningen. Kom igen José!


Nå,gør man ikke det ?
Jeg må ikke ha læst de samme regler for,hvordan man opfører sig her i livet som dig så,der er åbenbart en bestemt måde at gøre tingene på...

AGF Manchester United
Sjovt at bruger 148615 ved mere om Fellaini og udskiftningen end Mourinho gør. Mourinho får meget kritik, men hold nu op med at skrive sådan noget dumt, det helt latterligt. Hvis han skulle skifte ud for den første fejl så ville han bruge alle 3 udskiftingerne indenfor de første få min. Det var en latterlig præstation fra næsten alle spillerne, så selvfølgelig får Fellaini ikki kun syv min når andre fik 90.
Jeg forstår sku godt, hvorfor Fellaini var pissed, da han blev skiftet ud. Hvem ville ikke være det, hvis man bliver skadet igen efter 6-7 minutter, når man endelig får chancen for at gøre en forskel.

Manden har kun deltaget i 8 kampe, Tottenham-kampen inklusiv, siden d. 14. oktober, fordi han har været skadet i resten af tiden. Han var så småt ved at få mere spilletid i den seneste periode, og så bliver han så ramt af en skade igen. Jeg ville også være pissed.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Hold nu op en klaphat.
The spiciel one.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
annonce