Snak

Mere indhold efter annoncen
Eller man kunne gøre det samme som med Torres og købe Suarez fri.
- håber dog ikke det sker.
Besiktas & Arsenal <3
Chelsea har jo flere gange vist glimrende forsøg på, hvordan de kan tage en brandvarm angriber - og på ganske kort tid gøre ham iskold med deres rotationer og defensive taktik! Se bare på ham der Torres :)

Og at Mou så udtaler, at de måske skal overveje en mere defensiv tilgang fremover, det er jo helt ude i hampen... findes der et PL hold som er mere defensive og kedelige i deres tilgang?
Rise and rise again until lambs become lions... YNWA
Der masngler mål - spil 4-3-3 og flyt Lampard længere frem... hans "manglende mål" begynder at kunne mærkes. Det er selvfølgelig ikke løsningen alene og heller ikke på længere sigt, da Lamps ikke har tidligere styrke længere og vel også nærmer sig "udløbsdatoen". Lukaku er formodentlig heller ikke løsningen. Tror ikke han passer specielt godt til CFC system. Han er god, men også meget uortodoks. Tror umiddelbart en Falcao ligger meget godt til CFC.
The first human being who hurled an insult instead of a stone was the founder of civilization... What´s on your mind, if you will allow the overstatement?
Monaco slipper ikke Falcao før hans kontrakt er ved at løbe ud.
F.C. Barcelona - siden Ronaldinho: https://www.youtube.com/watch?v=z9TpAIe31pg AGF - siden Lars Winfeld: http://www.youtube.com/watch?v=axRiN47_0IU
@Dylan

Har du kigget på de sidste par kampe?

Man spiller faktisk mere offensivt end både under Benitez og RDM, hertil har jeg fundet en artikel der analysere dette, hvilken jeg med glæde vil lægge ind, når jeg kommer på en computer.

Det er jo netop ikke problemet, om man spiller for offensivt eller defensivt, men at score på chancer man får. Derudover er der nogle områder på banen, hvor der trænger til forstærkning.
At man så oveni indkassere dumme mål gør, at jeg egentliggodt kan forstå Mourinho´s tankegang. Det hele handler om at omstille sig, og der kan nogen gange være brug for at tage et skridt baglæns for at kunne tage to frem.

Torres var desuden i stykker i Liverpool - at man så alligevel køber ham er grinagtigst.

Se nu kampene inden du udtaler dig...
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
@Lionel Mossi

Falcao rygtes at være ret utilfreds i Monaco - det betyder selvfølgelig ikke, at han ryger væk.
Hvis han gør, ser jeg ham ikke til Chelsea.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
G-man

Endelig en der forstår at det er angriberens rolle i Chelsea, der gør at han ikke kommer frem til til målchancer.
At være Bayern fan er det nye sort, det medfølger naturligvis en masse tumper
1 26 8 11
@Schmitte

Klart, men mon ikke olie-sheiken er pænt ligeglad med det? Hvis det ender med at han ikke leverer på baggrund af utilfredshed, henter de jo bare en anden ind og lader ham rådne op på bænken kontrakten ud. Jeg tror ikke at penge er noget issue i Monaco...
F.C. Barcelona - siden Ronaldinho: https://www.youtube.com/watch?v=z9TpAIe31pg AGF - siden Lars Winfeld: http://www.youtube.com/watch?v=axRiN47_0IU
annonce