Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke han tager månedens fodboldspiller hvis han bliver ved at spille sådan. Med den form er der ingen der er bedre i mine øjne. Suarez kommer tæt på, men hans form er lidt kommet ned.
YNWA! Sympatisører med Atlético Madrid og FCK.
DavidMadsen

Jeg er helt enige, at Yaya skal helt klart nævnes han er et bæst, men tror desværre os han har peaket.
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Hazard fortjener selvfølgelig at vinde månedens spiller lige om snart.
Han får også meget plads på Chelsea-holdet, han er sjældent for alvor presset og behøver ikke holde igen offensivt. Hvad sker der, når Chelsea møder de store hold uden for PL?

Når Chelsea er presset etc.? Men han er sgu god. Kommer godt af med bolden, ligegyldigt om det er til en medspiller eller mod et mål.
Tenver - hvad snakker du om? Hazard får netop intet plads, idet modstanderne for det meste har 2-3 spillere på ham, når han modtager bolden - han får så alligevel altid noget ud af det, hvilket er en af de fantastiske ting ved ham. Derudover forsvarer han virkelig meget, hvilket bare gør ham endnu mere vigtig.
uanset om man kan lide Chelsea eller ej, så er det godt nok en klasse spiller!
Det bliver lækkert at følge hans udvikling.. Det er spillere som ham der gør det spændende at se fodbold..
Tenver?

Hvad er meningen med dette spørgsmål. Er vi ikke færdige med og undre os over, hvorvidt Chelsea har klassen. Vi har slået City på udebane og hjemmebane, Liverpool, Arsenal, United. Så jeg synes lidt at dit spørgsmål er meningsløst. Hvad sker der så hvis vi møder et andet europæisk hold? Mener du i et spansk top spillende hold eller tysk som har en anden spillestil, fodboldkultur? Skulle det ødelægge Chelsea eller hvor er det du gerne vil hel? Fordi mener bestemt ikke at Chelsea har mere og bevise. Eftersom vi har overhalet alle hold, som en underdog i en længere periode. Først efter udebane sejren mod City har vi modtaget credit. God weekend.
Hazard er en god spiller og det skal han have kredit for, men at sige han er top 3 i verden er helt skørt. Han høre nok til top 3-4 i PL
Jeg tror, at du misforstår det. Jeg ser ingen, der siger, at han er top-3 i verden generelt (der er Messi, Ronaldo og Ribery jo over ham), men der snakkes om hans placering på ranglisten lige nu! (Et øjebliksbillede om man vil).
Generelt set er han dog top-3 i PL i min optik.

Han er aldrig dækket helt op, som andre er i international top-fodbold. I PL kan han gøre, hvad han vil, fordi Chelsea-muren står bagved, men hvad når det ikke er nok? Så må Hazard med hjem at hjælpe eller være overflødig.

I PL kan han (og resten af Chelsea´s midtbane) gøre, hvad de vil, fordi der ikke forventes mange defensive pligter af dem. Han har altid tid til at se, hvor han skal hen, før han modtager bolden, men det skyldes mere Chelsea´s jernmur og generelle dominans af PL.

Han får tid til at se de hurtige afleveringer før han laver dem, og det gør det generelt nemmere. Han kan gå lidt væk fra, hvor bolden er, så er han ikke dækket op mere.

God spiller, men det er kun i medgang, han nu blomstrer op. Hvad sker ser når Chelsea´s afleveringer fejler og de ikke kan kontrollere spillet mere, som de stort set kan i PL?

Dog skal han nok inden så længe blive kåret til månedens spiller og er en bærende, offensiv kraft på Chelsea´s hold generelt, men Newcastle var en tam modstander i dag f.eks., og mod City havde modstanderne for mange problemer til at undertrykke Chelsea.

Organisationen fungerer hos Chelsea og det er vigtigt, hvis en enkelt skal skille sig ud. Der var jo knapt nogen spørgsmål om resultatet i dag, også selvom Hazard ikke havde været med, vil jeg mene.

En top-spiller i PL, det er sikkert, selvfølgelig, men han bliver også båret godt frem lige pt. af en bund-solid boldomgang hos Chelsea.
annonce