Snak

Mere indhold efter annoncen

Mourinho storroser Dybala: En af de bedste i verden

Skrevet af bold
tor 6. okt 20:07

Jose Mourinho er ude med de helt store roser til Paulo Dybala, der ifølge Roma-cheftræneren er en af de bedste spillere i verden. Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(400625230401)
"en af de bedste"

Ja, det kan man jo altid diskutere og gradbøje! Er han blandt de 5 bedste? Nej! Er han blandt de 50 bedste? Ja!
Skrevet af OC
Ja, det kan man jo altid diskutere og gradbøje! Er han blandt de 5 bedste? Nej! Er han blandt de 50 bedste? Ja!


Paulo Dybala er bestemt ikke en af de 50 bedste fodboldspillere i verden.
La prende Vecino.
Skrevet af Fodboldministeren
Argh mon ikke OC?. I hvert fald blandt de 50 bedste offensivspillere
Skrevet af Slettet(400625230401)
Da det er op til den enkelte selv at vurdere må jeg give os begge ret.
Skrevet af Bobbymo05
Målmænd: Alisson, Ederson, Courtois, Neuer, Ter stegen

Backs: Cancelo, Reece James, TAA, Walker, Hakimi, F. Mendy, Robertson, Davies, Theo Hernandez

Centerbacks: Militao, Alaba, Rudiger, Hernandez, Upamecano, Van Dijk, Matip, Thiago Silva, Koulibaly, Ruben Dias, Laporte, Marquinhos, Skrniar, Kjær, Stefan De Vrji, Bonucci, Chiellini,

Midtbanespillere: Fabinho, Thiago, Henderson, B. Silva, De Bruyne, Rodri, Gündogan, Phil Foden, Kante, Højbjerg, Eriksen, Bruno Fernandes, Kimmich, Goretzka, Kroos, Modric, Casemiro, Fede Valverde, Frenkie De Jong, Verrati, Milinkovic Savic, Barella, Hakan Calhanoglu,

Kantspillere/wings: Sane, Gnabry, Mané, Salah, Coman, Nkunku, Vinicius Junior, Ousmane Dembele, Raheem Sterling, Mahrez, Heung Min Son, Neymar, Rafael Leao, Di Maria,

Angribere: Håland, Mbappe, Messi, Ronaldo, Lewandowski, Benzema, Aubameyang, Firmino, Harry Kane, Gabriel Jesus, Vardy, Iago Aspas, Immobile, Lautaro Martinez, Lukaku, Dusan Vlahovic,

Her er 85 fodboldspillere, som alle efter min mening har præsteret og været bedre end Dybala samlet set over de sidste tre sæsoner. Hvis man er uenige i nogle stykker, er det fair nok, men man kan umuligt fravælge mere end 35 af disse spillere til fordel for Dybala, for så har man simpelthen ikke styr på fodbold. Dybala blev udset til at blive en kæmpe stjerne, og der er vel ikke noget at sige til, at han aldrig blev så god, som man forventede i de unge år. Det samme kan man egentlig sige om Pogba.

-Så ja, Dybala er måske i top-100 af fodboldspillere i verden, men umuligt i top-50.
Skrevet af Il-Capitano
Kjær og Højbjerg 😂
Dybala er i top 10.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Hvilke parametre er der lige der afgør om Allison eller Dybala er en bedre fodboldspiller?
Skrevet af Venstrefodet fjols
Dybala er selvfølgelig ikke i nærheden af top10. Måske han var det, den sæson Ronaldo kom til Juventus. Nu spiller manden i Roma, og det siger jo alt.
Skrevet af Bobbymo05
Hvilke parametre er der lige der afgør om Allison eller Dybala er en bedre fodboldspiller?


Alisson har over de seneste tre-fem sæsoner vundet individuelle priser som årets målmand i Serie A 17/18, årets målmand i hele verden 18/19, han har været på sæsonens hold i Champions League og været på FIFPRO XI i både 19 og 20. Dybala har været på sæsonens hold i Serie A flere gange, og han er blevet kåret til ligaens MVP i Italien. På det internationale plan har han dog ingen rolle at spille, hvis man skal sammensætte nogle hold med verdens bedste spillere.
Alisson udfører naturligvis sit arbejde som målmand bedre, end Dybala nogensinde har gjort som offensivspiller, hvilket jo også har taget Alisson et niveau op fra netop Roma til Liverpool.
I Dybalas tilfælde er man gået et skridt tilbage ved at gå fra Juventus til Roma.
Skrevet af Bobbymo05
Kjær og Højbjerg 😂
Dybala er i top 10.


Så er det tættere på, at han er i top-100. Hvad er det, der i dine øjne berettiger ham til en højere plads?
Jeg håber, du er klar over, at et skifte til Roma i sig selv er et tegn på, at karrieren er gået stødt nedad for Dybalas vedkommende, ellers skifter man ikke fra Juventus til Roma sagt med al respekt. Netop Romas manager Mourinho og hollandske spiller Wijnaldum er også klasseeksempler på stjerner, hvis karrierer er gået stødt nedad, deraf et skifte til Roma.

Mourinho er gået fra at være blandt de tre bedste managers i verden til efterhånden at blive fyret så ofte, at han har mistet noget kredit i fodboldverdenen på den front. Derfor er han taget et skridt ned til Roma for at “genfinde” sig selv.

På samme måde gik Wijnaldum fra at være en stor profil i Liverpool, som gav ham endnu et flot skifte til en topklub som PSG, hvilket så endte med at være en katastrofe for ham, da han endte med at være fast mand på bænken, så nu tager han ligesom Mourinho også et skridt ned til Roma for at genfinde tidligere tiders storform.

-Du bliver nødt til som minimum at argumentere for, hvorfor du mener, Dybala er i top-10. Er Dybala på nogen måder i nærheden kvalitetsmæssigt af Lewandowski, Messi, Ronaldo, Neymar, Mbappe, De Bruyne, Kane, Benzema, Salah og Mané set over de sidste tre-fem sæsoner? For det må han jo være og endda bedre end nogle af dem, siden du mener, han er i top-10. Med så idiotisk en mening, må du enten være en desillusioneret Roma-fan, som ikke vil acceptere realiteten, ellers er du bare en troll, som der også er mange af her i forummet på bold.dk. Jeg gætter dog på det første.
Skrevet af Il-Capitano
Waaait?? Nævnte du lige kane? 😂 Jeg tror sgu ikke jeg skal diskutere mere fodbold med dig. 😆
Skrevet af BryanFury
Kane er da absolut i toppen af europæisk fodbold, men skal være pænt uoplyst for at mene andet, imo.

Fin liste af bobby selvom man selvfølglig ikke enig i alle de nævnte spillere.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Men at en målmand har opnået flere priser gør ham jo ikke til en bedre fodboldspiller. Det er ikke sammenligneligt.
Vi har ihvertfald ikke samme syn på hvordan man vurdere hvem se bedste spillere er.
Så jeg henviser til at alle har ret da det er en smagssag.
Skrevet af Bobbymo05
[quote]Waaait?? Nævnte du lige kane? 😂 Jeg tror sgu ikke jeg skal diskutere mere fodbold med dig. 😆/quote]

Harry Kane i Premier League:
Kampe: 287
Mål: 190
Assists: 48

Harry Kane i Champions League
Kampe: 27
Mål: 20
Assists: 3

Derudover er Harry Kane Englands mest scorende spiller nogensinde på landsholdsplan med 51 mål i 75 kampe. Det skal dog påpeges, at England altid har haft elendige angribere, så det er måske derfor, at Harry har fået den så nemt.

Dybala i Serie A
Kampe: 278
Mål: 102
Assists: 53

Dybala i Champions League
Kampe: 53
Mål: 18
Assists: 3

Derudover har Dybala stået for hele tre flotte mål i 34 kampe for Argentina.
Han er helt sikkert klar til at tage over for Messi, det er jeg ikke i tvivl om.

Man kan selvfølgelig argumentere for, at Dybala ikke er en angriber på samme måde som Harry Kane er det, men Dybalas force er nok mere som offensiv kreatør.
Det gør det så bare endnu mere bemærkelsesværdigt, at Harry Kane har 51 assists i 314 kampe i PL og CHL, mens Dybala har 56 assists i 331 kampe i Serie A og CHL - altså Kane med 0.162 assists pr. kamp og Dybala med 0.169 assists pr. kamp.
Kane slagter ham til gengæld fuldstændig på mål med 0.69 mål pr. kamp i PL og CHL og er som nævnt all-time topscorer for England, mens Dybalas målsnit lyder på flotte 0.36 mål pr. kamp i Serie A og CHL, mens han selvfølgelig også har de tre flotte mål for det argentinske landshold.

-Du overvurderer tydeligvis Dybala - han er virkelig ikke så god, som du synes, og han er heller ikke verdensklasse, ellers havde et bedre hold end ECL-vinderne hentet ham på en fri transfer. Harry Kane derimod er fra den øverste hylde med Lewandowski og Benzema, når vi snakker verdens bedste angribere.

Du skal dog have, at du er så fodbolddum, at det er imponerende, for jeg kan ikke lige fange, om du er en troll eller ej.
Skrevet af Saviola7
@Bobby

Er fuldkommen enig med dig omkring det hele, bortset fra én ting.

Er ret sikker på at Dybala ønskede at fortsætte i Italien og det begrænser jo mængden af "store" klubber han kan komme til.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af BryanFury
Derudover er Harry Kane Englands mest scorende spiller nogensinde på landsholdsplan med 51 mål i 75 kampe. Det skal dog påpeges, at England altid har haft elendige angribere, så det er måske derfor, at Harry har fået den så nemt.Det var imponerende meget forkert du fik skrevet på relativt få linjer. Han har stadig ikke overhalet Rooney hvis du kender ham? Han er på 53 mål, det er flere end fx. Henry for Frankrig med 51 men de har måske også, historisk set, altid haft elendige angribere?
annonce
0