Snak

Mere indhold efter annoncen

Moyes: Tro på mig eller Wenger

fre 4. feb 2011
Everton-manager David Moyes er ikke tilfreds med, at Arsene Wenger antyder, at han lyver i forbindelse med Cesc Fabregas\' påståede udfald mod en dommer i onsdag.

Læs hele nyheden her
Tro på Wenger!
Always a Gunner! Til kamp for gul og blå!!
hvis det klart var til et rødt kort hvorfor fik han det så ikke?
“City may spend a lot, but they will never overtake the Top 4 of the Premiership” - Kolo Toure on Man City, 2008. “I really believe if you are a player who thinks only about money then you could end up at Man City” - Gaël Clichy, 2009 ^^ moral ftw
Hvorfor?
Manden har jo sagt han gerne fortæller en hvid løgn for at redde sine spillere... Jeg ved ikke hvem jeg skal tro på, men jeg ved Wenger efterhånden tuder i pressen for et godt ord.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Tror på David Moyes! Wenger har alle dage været fuld af lort!

´nuf said!
feet as sensitive as a pickpocket's hands
Det kunne ligne Fabre at komme med sådan en kommentar. Men whatever - fuldstændig ligegyldig historie.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
Hold nu bare kæft begge to.
In Wenger We Trust!
Overlegne og arrogante, det er vores by så fat! FCK Arsenal
Det handler jo ikke hvem man tror på. Noget af det væsentligste Wenger sagde var jo, at uanset hvad der skete i spillertunnelen, så burde Moyes ikke fortælle det videre. At det var en udskreven respektabel regel, at man ikke fortalte det videre.

At Moyes så føler sig nødsaget til det for at få noget opmærksomhed er en anden sag.

Han kan umuligt have andre grunde til at skulle fortælle det.
Ja, selvfølgelig siger Moyes det fordi han vil have opmærksomhed, det har intet at gøre med det der blev sagt på alle måder er forkert.

Nej nej da..
Wise Men Say...
Måske vil Moyes bare fortælle omverdenen at det ikke kun er på banen at Arsenal prøver på at snyde eller opføre sig dumt. Hvergang det sker siger Wenger jo bare "I did´nt see it"

Og hvem vi skal tro på giver jo sig selv. På Wenger som aldrig hører eller ser når hans spillere laver noget, eller på Moyes som godt kan indrømme når han eller klubben har lavet lort. (Hvis man lavede en afstemning vil det vel kun være Arsenal tilhængerne som tror på Wenger)
annonce