Snak

Mere indhold efter annoncen

Moyes raser over dommer: Skandaløst og råddent

lør 3. sep 16:45

David Moyes lagde ikke fingrene imellem, da han forholdt sig til det underkendte West Ham-mål i 1-2-nederlaget til Chelsea lørdag. Læs hele nyheden her
Moyes har jo ret.

Keeperen har ikke ret til særlig beskyttelse.

Jeg er ved at kaste op over keepere der smider sig og regner med der bliver dømt et frispark fordi det jo altid bliver en uforholdsmæssig stor chance til modstanderen hvis de er skadet.

Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
.. Det siger heller ikke meget om hvem end, der sendte ham ud inde fra VAR-vognen af også - det er en ufattelig beslutning imod os.

Oversæt Google Translate? Jeg fatter intet af den sætning..
Landsholdet/OB
Milano så det er okay, at komme en halv formiddag forsent med benet?
Den er ikke stor, men der er dog frispark, han er jo ikke i nærheden af bolden og er jo ikke fordi han forsøger, at undgå at ramme Mendy.
@fodboldfest

Hahah helt enig. Værste omgang “journalistisk” lort jeg længe har læst.
"Det siger heller ikke meget om hvem end, der sendte ham ud inde fra VAR-vognen af også - det er en ufattelig beslutning imod os.

- Vi følte, at kom tilbage til 2-2, og det kom ikke ned til noget, vi havde gjort."

Øøh.. Que?! 🤣
Mowin

Stop man! Jeg håber Mendy overlever den her gigantiske svinestreg. West Ham spilleren hopper jo over ham, og rammer ham med minimal kræft, det er sgu tyndt dømt. Mendy går selv ned i den, målmanden er ikke hellig, det gælder også i feltet
Der er ikke en skid. Skandaløs kendelse
West Ham spilleren hopper jo over ham, og rammer ham med minimal kræft, det er sgu tyndt dømt.
Wham spilleren hopper jo netop ikke over Mendy, hvis han formår at sparke ham i forløbet. Og selv om det er en kontaktsport, så er det vel trods alt ikke tilladt lige at sparke til målmanden, når man løber forbi, uden at man reelt er tæt på at spille bolden.

Det er jo heller ikke okay, hvis man lige kommer til at sparke en modspiller i haserne eller lignende, selv om det bare er med "minimal kræft". Hvor mange gange har du i øvrigt ikke set en spiller få frispark ved at skrærme bolden, afvente en berøring på ryggen, og så stille og roligt smide sig som en sæk kartofler?
.
Glory glory!
Det var en skandaløs kendelse. Enig med Moyes her. Mendy har været ringe længe efterhånden. Dommerne endnu ringere. Hovedrystende.
annonce