Snak

Mere indhold efter annoncen
Ha ha - Han lyder allerede som Alex Fergusson :-)
'Jeg udtaler mig principielt ikke om dommere. Specielt ikke ham her.' - Richard Møller Nielsen Dejlig oplevelse, på trods af pindsvinet vandt. https://www.youtube.com/watch?v=ql0AmLp7juU&list=UUVZZ79wLFEG8H_WfIHyubdA
Dum dum udtalelse...
Jeg vil mene at det er en fordel at have det sværeste program i begyndelse af sæsonen, fremfor i det altid tætpakkede juleprogram eller til foråret når CHL og FA-Cuppen begynder at spidse til. Det er også nu truppen er skadesfri, frisk og uden karantæner.
Hvis det så var fordi en masse nye spillere skulle spilles ind, men det er jo ikke tilfældet i United

Moyes har allerede undskyldningerne parat hvis sæsonstarten ikke går Uniteds vej
Fan af Chelsea og fodbold
Lige et svar til" Acheron 3" Fra side 2, nej Atkinson var ikke sådan med sine beklagelser, han havde travlt med at undgå nedrykning ;-)
B.paisley's 9 år i LFC 6 mesterskaber,3 europacupper,1 uefa cup 1 euroupa supercup,3 ligacuppper 4 charity shield 6 gange årets manager OG MAN SKRIVER PÅ 9 ÅR
Groft sagt......
B.paisley's 9 år i LFC 6 mesterskaber,3 europacupper,1 uefa cup 1 euroupa supercup,3 ligacuppper 4 charity shield 6 gange årets manager OG MAN SKRIVER PÅ 9 ÅR
Der mistede jeg lige min respekt for ham med dem kommentar. Det er jo Alex Ferguson om igen det her...
Æblet falder ikke langt fra stammen i United . Hvis historien er sand er det en yderst pinlig påstand af Moyes der åbentbart allerede er ved at krakelere under presset i UTD.
Jeg tænkte også først, at han måtte da have lært at Fergie..., men så vendte jeg den lige om og tænkte..., han har netop lært af Fergie.

Det er jo en genial udtalelse, ment i den forstand, at AL den hurlumhej der har været omkring Rooney, og om de nu får købt a, b eller c, og deres ret så dårlige pre-season, den forstummer nu..., nu er folks fokus rettet mod manageren, og det kan give holdet den smule ro, som de måske har brug for, til at kunne sætte sig op til de kampe, uden det samme pres.

En god manager tager presset fra spillerne, og lader sig selv stå tilbage som skydeskive. Noget man vel bestemt kunne sige at Fergie var gudedygtig til, og der samme kan man sige om Mourinho..., om end han nok blev dårligere i sin sidste tid i Madrid, end han har været tidligere, men der var det vist også lysten og det hele der var ved at ramle.

Jeg synes at det er en modig udtalelse..., for han (og klubben) ved at nu vil der komme fokus på ham, og denne udtalelse, i stedet for truppen generelt..., det er god fokusfjernelse, a-niveau må man vist kalde det.

Om det hjælper truppen til at få den nødvendige ro, er jo så en anden sag..., for alle ved, at vil man være mester, skal man møde alle to gange, og mindst have 3 point mod sine direkte modstandere (på en sæson, alle mod alle, er det mindst 4..., men direkte en mod en er det 3).
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Lige et svar til" Acheron 3" Fra side 2, nej Atkinson var ikke sådan med sine beklagelser, han havde travlt med at undgå nedrykning ;-)


Næste gang du kommer med et sådant postulat så check lige facts først. Under Atkinson sluttede Man Utd aldrig uden for top 5 (men endte heller aldrig højere end 3´er). Så var de første år under Ferguson faktisk meget værre med placeringer som nr. 11 (to gange) og nr. 13.


Brøndby Fiorentina Portsmouth
Haha Moyes. Go gas. Men hvis du må, så må jeg også:

Så bare rolig Moyes. Efter dine antydninger om fup og fidus får United sikkert en ny lodtrækning ved Howard Webb, hvor I kun møder sidste sæsons 11-20 pladser, inklusiv dem der er rykket ned.

Hvis du trooler gør jeg også!
Jeg kan godt forstå at han ikke tror på at boldene er kommet sådan ud. Har Ferguson glemt at forny aftalen :-)
annonce