Snak

Mere indhold efter annoncen

Mucolli-perle overvandt Sønderjyske i overtiden

Skrevet af bold
man 14. nov 19:59

Arbnor Mucolli leverede en frisparksperle i overtiden mod Sønderjyske og sikrede dermed Vejle Boldklub en sen sejr på 1-0, så de overvintrer som etter med et forspring på fire point. Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Sikke en dårlig kamp mellem to dårlige hold. Der blev ikke skabt en eneste chance i kampen. Den burde være endt 0-0, men flot frispark af Mucolli og tak for odds 3.20 på Vejle.
Mojn do!
Skrevet af steen27
Sprudlende spil fra begge mandskaber, men bombesikker sejr til VB som altid. Aldrig nogen tvivl.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Kenken
Fedt med endnu en sejr over Sønderjyske i overtiden i en uskøn 0-0 kamp. Stort det ingen chancer i kampen. Vejle havde et pr skud og SænderjyskE vel med eneste afslutning lort før tid. Til gengæld en masse fejl afleveringer fra begge hold. Ikke en top kamp

Fatter intet af Sønderjyske kunne gå 87 minutter før de fik en advarsel. 3 gange inden havde de hevet trøjen halvvejs af Vejle spillere og den ene gang blev Pasus trøje jo flænset totalt

Provstgaard havde ligesom sidst totalt styr på Berggren
Skrevet af Slettet(172333222811)
Nok den ringeste kamp jeg har set hele efteråret, på tværs af alle ligaer.

De tre point er dog dejlige.
Skrevet af vbkfyn
Fedt med endnu en overtidssejr i Haderslev... Og fedt at lukke munden på Poul Hansen...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Hammers/VB
Selv som Vejle tilhænger, må jeg indrømme jeg røvkedede mig! Men super resultat - og jeg fik da lige zappet tilbage i tide..
Skrevet af Horst Rubesch
2 dårlige hold… aaargh come on. Det var for begge hold en utrolig vigtig kamp, så det er helt forståeligt, at begge parter var påpasselige
Skrevet af ClausFC92
Fryyyyyd! Konge kasse af den lille troldmand, Arbnor Mucolli.

Så mega fedt, at vi tager de 3 point mod et SJE hold som brugte mere tid på svinestreger end at spille bold.
Vinderslevs ankelbrækkertackling burde have givet rødt. Stempler ham hårdt på anklen efter bolden er gået ud. Ren og skær svinestreg.
Vejle Boldklub
Skrevet af Bikubesang
Mærkeligt at Sønderjyske ikke satser bare lidt, når de virkelig havde brug for en sejr. Mucolli straffer dem til sidst med kampens eneste højdepunkt.
Skrevet af Alle Achtung
Ikke just en køn kamp. Vejle var tæt på at få det de kom efter og fik så endnu mere på en rigtigt flot udført frispark. Ærgerligt dommeren dømmer det.
Jeg kan sagtens finde et par gule kort til Sønderjyske men også let nogle flere til Vejle.
Det gule kort til Mucolli for at juble synes jeg er for meget. Det havde jeg gerne byttet til Velkov for at stikke armen i vejret og grine da dommeren hopper på den. Det vil jeg hellere af med en ganske simpel jubel.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Gauer59
To Danskere i startopstillingen. Ikke meget at være stolt af i Vejle.....?
Skrevet af Kenken
Gauer

3 danskere i start opstilling og 2 skiftet ind og yderligere 4 på bænken. Du har iiie meget at være stolt af når du gang på gang ikke kan tælle

Alle achtung
Ja kunne sikkert også finde et gult mere til Vejle men de gule der manglede tip Sønderjyske var bare så åbenlyse og oplagte, som sagt trøjer der hoved i stykker eller trækkes halv vejs af og som giver gult den anden vej samt svinestregen Vinderslev kunne være smidt ud på. Jeg synes ikke at dommeren dømte dårligt jeg forstår bare ikke de manglende gule kort i så åbenlyse situationer

Frisparket er dog godt nok, Ponce skubbes omkuld
Skrevet af vbkfyn
Achtung: så du mener ikke, der er frispark? Eller hvordan skal det forstås..? Men ok, SE slap også afsted med meget....
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Horst Rubesch
Ja, kan man ikke bruge undskyldning som dårlig dommer, dårlig træner, manglende røde kort osv osv, så kan man jo altid kommentere på antal udlændinge.
Forza VB, vi ligger nr. 1. Tabellen lyver aldrig, godt nat du
Skrevet af Mac68
Intensitet på total bekostning af fodbold - huha der var ikke megen underholdning i den kamp. Vigtig Vejle sejr omend uafgjort havde været det rigtige resultat på den dårlige kamp.
Skrevet af Maradona-Messi
Tydeligt, at det var en vigtig kamp for begge hold. En tung og humplet bane gjorde det svært, men værst var alligevel dommeren. Hold fast, hvor er dommerstanden i Danmark dog ringe. Han gør det unødigt svært for sig selv, idet han ikke giver gult til en Sønderjyske-spiller i starten af kampen for at rive i trøjen; en forseelse, der ellers senere gav Gundelund gult (og helt korrekt). Provstgaard laver stort frispark på midten, Del Hende laver 200 (!) frispark på Ponce uden at få gult, Vinderslevs frispark på Elvius burde have medført rødt, så overall en forfærdelig indsats, dog nok værst for VB i noget, der ligner 60-40.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Elendig kamp. Smukt resultat :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Alle Achtung
Vbkfyn. Ikke med den linje dommeren havde lagt men den kan jo sagtens dømmes. Derfor skriver jeg ærgerligt og ikke at dommeren laver en fejl eller at det er hans skyld. Det ville bare være dumt. Jeg havde ikke forventet point til Se i dag(inden kampen) da jeg synes Vejle har været bedst. Ikke i dag men i langt de fleste kampe jeg har set.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af stern-des-südens
Altså der var også et par gule kort der manglede til VB spillerne!

Tænker SE spillerne har brug for en tur til Reeperbahns mørkeste gader og så bare give den gas, drikke sig i hegnet og vende tilbage med sjove anekdoter og nye venskaber.
Det ligner et hold hvor ingen snakker samme sprog!!
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
Skrevet af Kenken
Stern-des-sudens

Ok, så sønderjyske manglede nok 4 gule og et rødt og Vejle to gule.

Tilfreds?

Vi fremhæver bare de 3 gange trøjen blev hevet af Vejle spillere blev der iiie givet gult. Den ene gang blev trøjen endda revet over. Samme forseelse gav gult til Vejle. Så er det linjen fik Vejle jo faktisk for mange . Men det er iiie et angreb på Sønderjyske hvis du opfatter det sådan. Og synes egentlig dommeren dømte fint i forhold til frispark når der var frispark osv.
annonce
0