Snak

Mere indhold efter annoncen
Stern: vi snakker fodboldsprog i Vejle :-)
Og det går meget godt...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Jeg synes nu ikke man kan sige de kort der manglede den ene vej var tydeligere end dem der manglede den anden vej. Jeg synes ikke dommeren var ringe. Der var fejl begge veje.
Jeg synes et rødt kort til Vinderslev ville være hårdt. Som jeg lige husker det så står begge spillere op ad hinanden og Vinderslev ender så med at træde ned over anklen men i kamp om bolden?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Alle achtung

Bolden var ude af spil da Vinderslev stempler ham og fører begge ben igennem

Og forstår ikke du ikke mener det er mere tydeligt når en bluse er revet halvt i stykker. Så du ikke Pasus trøje? Den er da langt mere tydelig end den Gundelund får gult for at give i trøjen ved sidelinjen . Men s9m jeg skrev i forrige indlæg dømte han fint og der var frispark hvor der var frispark osv
Jeg synes nu ikke man kan sige de kort der manglede den ene vej var tydeligere end dem der manglede den anden vej. Jeg synes ikke dommeren var ringe. Der var fejl begge veje.
Jeg synes et rødt kort til Vinderslev ville være hårdt. Som jeg lige husker det så står begge spillere op ad hinanden og Vinderslev ender så med at træde ned over anklen men i kamp om bolden?

Ja så husker du forkert. Se den lige igen. Bolden er langt væk og situationen ovre, da han stempler ham over anklen. Kunne nemt være brækket, sådan som han presser ned på den.
Vejle Boldklub
To Danskere i startopstillingen. Ikke meget at være stolt af i Vejle.....?


Muligt du har et problem med folk der ikke hedder Hansen og Jensen, men derfor kan kan vi jo godt være stolte af vores klub.
Vejle Boldklub - Ingen over, ingen ved siden af. Et hjerte - Én klub!
alle actung

Stort set enig - det gik begge veje. Dog så jeg tacklingen (Vinderslev?) på Elvius i slow et par gange, og den var imo lyserød. Omvendt slap vi også et par gange - bl.a. laver vores Albornoz en hård tackling i ryggen på en af jeres. Så sol og vind blev fordelt nogenlunde, måske med lidt hårdere linje mod VB men kun med få %. Sejren kunne have gået begge veje, men vi var mest på bolden og havde det klart bedste skud på mål. Så skulle der findes en vinder, så var det klart VB.
Held og lykke i foråret.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Så mega fedt, at vi tager de 3 point mod et SJE hold som brugte mere tid på svinestreger end at spille bold.


Hvilken kamp så du? Vejle spillerne bedrev da ikke meget fodbold i dag. De lå og trillede rundt ved hver eneste berøring. Det skuespil som Vejle-spilleren udførte ude ved sidelinjen ved bænkene var da lige til en Oscar.

Usympatisk foretagende, Vejle, men det er jo ikke noget nyt. I øvrigt et tyndt frispark der fører til målet.

Sejren kunne have gået begge veje, men vi var mest på bolden og havde det klart bedste skud på mål. Så skulle der findes en vinder, så var det klart VB.


Den stod 52-48 i boldbesiddelse. Ved ikke hvordan det bliver til Vejle mest på bolden. Med det som begge hold viste i dag så kan Vejle lige så godt lade være at rykke op, for de ryger da direkte ned igen. Sønderjyske klarer det heldigvis fint selv med ikke at rykke op.

Dagens med afstand bedste detalje, var den retarderede Vejle-fan som forsøgte at losse til min bil efter kampen da jeg dytter af ham da han vader lige ud foran mig på parkeringspladsen med snotten i sin telefon, men som endte med at skade sig selv i stedet for.
Vildt klamt du kalder det skuespil efter Vinderslevs svinestreg ude ved sidelinjen. Det er en benbrækker tackling. Virkelig ulækker og usympatisk tilgang du har. Det er situationer som den der er årsagen til vi har fået var i fodbold
3 P. til Væjle, også videre... God pause til alle
Altid VB, altså Shu-bi-dua har sunget om dem..
Haha!
Mojn do!
annonce