Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Alle Achtung
Vinderslev kortet: det kan godt være bolden er længere væk end jeg husker, det medgiver jeg gerne..
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af kk1967
Niveauet i toppen af den aktuelle 1´ division, når ikke Lyngby til sokkeholderne. Kvaliteten i næstbedste række er bare betydeligt ringere, end de forrige sæsoner.
Skrevet af Tjoh
Jeg er ikke enig i din udlægning, som jeg finder unuanceret. Ja, der er begået masser af dommerfejl, men i det store hele finder jeg dommerindsatsen i 1 div. nogenlunde på linje med fodboldniveauet i ditto; Der er klart rum for forbedring, men så er det heller ikke værre.


Synes at de der små fejl de laver hele tiden er mindst lige så belastende som de store. Hvorfor dømmer han f. eks frispark til Sønderjyske i dag i en situation hvor han bare skal lade spillet køre, da SE er på vej til en kæmpe chance? Præcis det samme skete i øvrigt da SE spillede mod Hillerød og jeg har set det i yderligere en kamp mere i denne sæson. Jeg kan bare ikke huske hvilken.

En god dommerpræstation er dem hvor man ikke lægger mærke til dem. Selvom de ikke altid er direkte kampafgørende, så viser de sig gang på gang som nogle som ikke har det nødvendige overblik på banen til at tage de korrekte beslutninger. Der bliver simpelthen overset for mange ting og fløjtet alt for hurtigt i situationer hvor det havde været bedst bare at vente.

Niveauet i toppen af den aktuelle 1´ division, når ikke Lyngby til sokkeholderne. Kvaliteten i næstbedste række er bare betydeligt ringere, end de forrige sæsoner.


Helt enig. Uanset hvem der rykker op kommer glæden til at vare kort hvis der ikke investeres betydeligt i trupperne. Historisk ringe lavt niveau i 1. division. Det siger jo alt når Næstved og Hvidovre kan ligge hvor de gør, samtidig med at Hillerød kan tage tre point på udebane mod begge nedrykkere. Et hold som vurderet på trupkvalitet, økonomi og træningsmængde burde tabte samtlige kampe i rækken. De træner et par timer et par gange om ugen og har alle job og studie ved siden af. Det er næsten på grænsen til pinligt at så mange pludselig har problemer med at slå dem, selvom at det da er et smukt eventyr for fodboldromantikerne.
Skrevet af vbkbh
aarh Tjoh - nu lader du vist følelserne løbe af med dig. Det var sgu ikke skuespil det der, men derimod en virkelig nasty svinestreg. DEN var usympatisk. Er egentlig ret nysgerrig på hvad, du synes der sådan helt generelt er så usympatisk ved VB?

Angående kampen, så var det ikke just sprudlende, nej. Men ærligt talt er det da Sønderjyskes ansvar at få skabt noget i en kamp, hvor et enkelt point var helt fint for modstanderen. Hvor langt inde i 2. halveg var vi, inden der var en (snotforkølet) afslutning på mål?
For mig viste den også, at VB bare har et bedre hold en Sønderjyderne - bedst på bolden og havde de muligheder der trods alt var i kampen OG en spiller med magi i støvlerne.

Bundsolid defensiv indsats fra de tre bagerste også.

Nu kan vi gå på vinterpause med ro i maven, samt sejre over Horsens og Sønderjyske. Der skal gå meget galt for, at den oprykning glipper. Alt godt!

Vejle er mangfoldig - vi elsker det. Jer, som har et problem med det, I må nyde jeres højt skattede, udkogte kartowler
Skrevet af AndersP!
Så heldigvis ikke kampen, men jeg kan fornemme på Kenkens usammenhængende vrøvl at det var en træls kamp for ham.

VB har kynismen - og kvaliteten. Vi må håbe på en ny og bedre træner hernede.
Skrevet af Kenken
AndersPi

Hvad snakker du om. Det var da fedt, Vejle tog 3 points. Jeg har det fint. Men fedt du bidrager uden at have set kampen. Tænker du er på hold med Steen på “team gå efter manden frem for bolden” men hyg jer med det
Skrevet af ClausFC92
Hold da op mand... at man kan påstå Elvius filmer på den svinestreg fra Vinderslev. Så har jeg hørt det med...
Jeg kender godt til det med at kunne se bold anerledes på stadion, men når man ren faktisk kommer hjem og ser den igennem igen, og så stadig påstår at det film.. ja så kan det sku ikke tages for andet end troll.

Vejle Boldklub
Skrevet af steen27
vbkbh
kartowler - hæhæ - klasse kommentar! :-) :-)
andersp
Rank ryggen - I har masser af kvalitet, og der var marginaler der gik vores vej i dag. Men ja, også lidt mere kvalitet på dagen. Så op på hesten og så ses vi i foråret, det bliver spændende. I er med endnu om oprykningen!
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Tjoh
Er egentlig ret nysgerrig på hvad, du synes der sådan helt generelt er så usympatisk ved VB?


Nu sætter jeg nok røven i klaskehøjde.

Så uden at være at gå mere i dybden, så synes jeg at deres spillere ikke altid tager sig særligt sympatisk ud på banen og generelt render rundt med iltre temperamenter og tough guy attitude uden selv at kunne tage imod noget som helst. Lidt for mange Nicolai Poulsen typer. I virkeligheden lidt som mange nok har det med AGF.

Og så har de alt for mange fans med hovedet alt for langt oppe i røven på sig selv i forhold til Vejles meritter, eller mangel på samme, i de sidste mange år og hvordan mange af dem svigtede klubben i alle årene i 1. division, men kom kriblende tilbage da man endelig rykkede op igen.

Men det hele er jo en smagssag. Everyone is entitled to their own opinion.

Nu kan vi gå på vinterpause med ro i maven, samt sejre over Horsens og Sønderjyske. Der skal gå meget galt for, at den oprykning glipper. Alt godt!


Den har man jo hørt før. Hvor mange stensikre oprykninger har Vejle smidt væk i sine mange år som middelmådigt 1. divisionshold? Det sker nok ikke i denne sæson. Men man kunne da håbe, bare for underholdningens skyld.

Ønskescenariet ville næsten være at Brøndby og AaB byttede plads med Næstved og Hvidovre. Bare for at se verden brænde. Og for at se hvor hurtigt Divisionsforeningen ville blive lune på idéen om 14 hold i Superligaen igen :-) Lyngby er nok desværre for langt bagud til det scenarie dog.

Overvej lige en 1. division med Sønderjyske, EfB, AaB, Brøndby og Vejle. Tilsat gamle Superliga-kendinge som Helsingør, Hobro og Vendsyssel. Det ville jo næsten være magisk.
Skrevet af AndersP!
Steen - marginalerne falder typisk ud til det bedste hold. I har spillere der kan det ekstraordinære og det er derfor i rykker op :-)
Skrevet af steen27
Anders - det håber jeg også.

Men netop derfor har I stadig en høj chance for at komme med op. Der er tonsvis af kvalitet i truppen nu, og I køber helt sikkert også ind i pausen. Det bliver spændende i foråret. Ser gerne VB og SJE rykke op. Dog også en del andre sympatiske hold i top 6.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Gladbach
Hvorfor fik Mucolli gult ?
Skrevet af steen27
Øjensynligt for "hånende adfærd" overfor SJE fans efter scoringen...
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Tjoh
Så latterligt. Præcis som når spillere får gult for at juble med egne fans i de ligaer hvor den regel håndhæves.

Når Sønderjyske selv vælger gang på gang at spille væk fra egne fans i 2. halvleg og give modstanderne muligheden for at score i sidste øjeblik ned mod SEs egne fans, sammenholdt med de knap så pæne ting der blev råbt mod Mucolli og Vejle-holdet generelt fra endetribunen som jeg ikke vil citere her, så er det sgu bare en del af spillet der hører med og noget som er med til at give det hele lidt kant.

Med mindre man er Louka Prip selvfølgelig. For man kan selvfølgelig ikke stå og tude gang på gang til dommeren over at modstanderen jubler ned mod AaB-fans, for så 10 minutter senere skamløst gøre det samme ned mod den modsatte tribune men 10 gange så overdrevet og i øvrigt gøre det i nærmest alle kampe.
Skrevet af TurboDrengen
Ikke just en flot kamp. Der blev gået til stålet fra begge hold og dommeren gjorde det vel rimelig fornuftigt. Begge hold kunne ha fået et kort eller 2 mere. Jeg syns ikke at Vejle har en pointe i, at SE spillede hårdere end de selv gjorde.
Til gengæld er det ærgerligt at VB får et frispark som gir målet. Man kunne dømme frispark i situationen. Men en 100% identisk situation hvor en Vejle spiller springer i ryggen på Berggren lige inden målet giver ikke frispark til SE. Enten eller
Den kamp burde ha endt 0-0. Holdene spillede sig reelt ikke til en eneste åben chance
Skrevet af vbkfyn
Tjoh: helt enig. Det er latterligt, at dommerne ikke har noget gefühl mht jubel ved scoringer. Især sådan en vigtig og sen scoring som i går. Men dommerne har heller ikke selv spillet fodbold på dét niveau. Jeg håber seriøst, vi appellerer det gule kort, for som jeg så det, var den jubel ikke specielt provokerende.
I øvrigt sagde de på tv, at det var Raul og Vejle, der valgte banehalvdel ved lodtrækningen...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Tjoh
I hvilken kontekst sagde de det? Det plejer de da ikke at komme ind på i TV. Med mindre de også undrer sig.

AGF og Sønderjyske vælger også ofte at angribe væk fra egne fans i 2. halvleg. Forstår det simpelthen ikke. Hvorfor vil man ikke have den ‘fordel’ at angribe ned mod egne fans og muligheden for de limbs det kan give hvis man afgør tingene i slutfasen. Svarer til at du som spiller med overlæg vælger at en straffesparkskonkurrence skal sparkes nede foran din modstanders fans.
Skrevet af AndersP!
Så fik jeg set målet. Sgu meget godt sparket ind af Mucolli, desværre.

Det gule kort er plat, men der er vel ret beset heller ingen grund til at juble ud imod de lyseblå fans. Han kunne sagtens have lavet sin dans sammen med sine makkere uden at provokere dem bag målet.
Skrevet af Alle Achtung
bl.a. laver vores Albornoz en hård tackling i ryggen på en af jeres


Det gjorde han også i den omvendte kamp. Alt for sent, alt for hårdt og helt unødvendigt.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Her er jeg ikke enig. Prøv evt. lige at se den i slow. Den var altså hård. (antager at du taler om Vinderslev-Elvius).

Elvius ene fod blev låst, så han vred rundt på anklen. Det kan godt gøre rigtig ondt. Klart frispark og gult kort, men så heller ikke mere.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0