Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af vbkfyn
Tjoh: jeg så det ikke selv, men på tv undrede man sig over, at VB, efter at have vundet lodtrækningen, valgte at bytte bane i stedet for at starte med bolden...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af vbkbh
@Tjoh

Nu sætter jeg nok røven i klaskehøjde.


Jeg blev helt spændt da du indledte begrundelsen med den sætning...
Så læste jeg din halvbagte begrundelse, som er lige så vag, som brugernavnet og så blev jeg skuffet. Come nu lige on altså

Hvis det er kriterierne for en ekstraordinært usympatisk klub, vil jeg vove den påstand, at alle professionelle fodboldklubber er usympatiske i en eller anden grad og da i lige så høj grad Sønderjyske (nu synes jeg så ikke SE er en specielt usympatisk klub)
Ja! I VB fylder historien rigtigt meget og med god grund. Det er slet og ret fordi der ER en - og en ret markant en, det tror jeg de fleste vil være enige i. Man kan måske godt forstå, at det falder fans af historieløse klubber en anelse for brystet, men at det gør VB til en usympatisk klub? Ej

VB er lige rykket ned og har ikke haft under 4.000 på hjemmebane i sæsonen - det synes jeg er meget godt svar på din påstand om "medløberfans". Der var nogle år, specielt i nullerne, hvor det var meget mørke tider, men det efterhånden ikke helt nye udenlandske ejerskab har, i modsætning til mange andre steder, været en ubetinget succes. At en del fans af andre klubber skruer fordommene op på 11, når det kommer til Zolotko og det "nye" VB, må de selv ligge og rode med.

Den har man jo hørt før. Hvor mange stensikre oprykninger har Vejle smidt væk i sine mange år som middelmådigt 1. divisionshold? Det sker nok ikke i denne sæson.


Jeg tror faktisk kun jeg husker en enkelt sæson, hvor vi længe lignede en oprykker, men missede - mener det var omkring 2012. Ret mig, hvis jeg tager fejl.

Naturligvis er oprykningen ikke matematisk sikret, men når man slutter en halvsæson af med en sejr på udebane over den, formodede, største konkurrent, har 6 points til den forkerte side af stregen og den oven i købet kommer på bagkant af en pokalsejr i et lokalderby over et superligahold, så er mavefornemmelsen selvfølgelig god. Desuden synes jeg VB´s nuværende hold er stærkere end det der rykkede ned - som i forvejen ikke var ligaens næst-ringeste hold, på daværende tidspunkt. (nedrykningen var dog absolut fortjent, efter det rædderlige efterår der blev præsteret)

Så ja, der er nogenlunde ro på, derfor skal det stadig følges til dørs, det er klart.
Skrevet af VBK - Leeds
En fodboldkamp med mere intensitet end godt spil og så var der alt for mange fejlafleveringer fra begge hold.

Vejle kunne fint nøjes med uafgjort og lukkede godt ned. Man kan vel sige Vejle ville ikke noget og Sønderjyske kunne ikke noget.

Er der nogen Sønderjyske fans der har nogen ide om hvorfor Emil Frederiksen blev pillet ud? Klart den mest kreative Sønderjyske spiller og da de satsede til sidst ved at sætte Hyllegaard og Berggren ind var de jo stort set ikke på bolden. Måske Emil Frederiksen kunne have sat de to i scene.

Om de to hold har niveauet til Superligaen? De fleste hold der rykker op forstærker sig, løfter niveauet og rider på en succesbølge. Da man gik til vinterpause i 2021 kunne man vel sige nøjagtig det samme om Lyngby og Horsens.
Skrevet af Tjoh
Ja! I VB fylder historien rigtigt meget og med god grund. Det er slet og ret fordi der ER en - og en ret markant en, det tror jeg de fleste vil være enige i. Man kan måske godt forstå, at det falder fans af historieløse klubber en anelse for brystet, men at det gør VB til en usympatisk klub? Ej

Historien har det jo selvfølgelig med at fylde meget i klubber hvor det er det eneste man kan vise frem, da der ingen meritter er at prale med i nyere tid. Men det er da sjovt at se alle Vejle-fans født efter 84 snakke historie, når ingen af dem nogensinde har været i live til at opleve Vejle vinde noget som helst.

Hvad er en historieløs klub? Alle klubber har en historie, uanset hvor langt den går tilbage. Tak for at bekræfte det der med at have hovedet oppe i røven på sig selv. Vejle mistede selv alt ret til at tage patent på at kalde sig ægte da man fusionerede med Kolding, også selvom man kom ud af det igen. Glansbilledet krakelerede fuldstændig da man fik en shady moldovisk rigmand som ejer.

Sønderjyske da præsteret langt mere de eneste ti år. Sølvmedalje, pokaltitel og to gange Europa-kvalifikation. Det er også starten på en historie. Blot en der ikke er så gammel.

VB er lige rykket ned og har ikke haft under 4.000 på hjemmebane i sæsonen - det synes jeg er meget godt svar på din påstand om "medløberfans".


Nu var det jo rent faktisk ikke det jeg skrev. Jeg skrev at de var væk i mange år og kom tilbage da i rykkede op igen efter mange år i 1. division. Aldrig at de forsvandt igen da i så rykkede ned igen. Det er da flot at i holder så godt et snit i en tid hvor tilskuertallene i forvejen aldrig har været bedre i 1. division eller dansk fodbold generelt. Det har vi brug for. Forhåbentligt et tegn på at der er kommet færre medløbere i vores lille land.

men det efterhånden ikke helt nye udenlandske ejerskab har, i modsætning til mange andre steder, været en ubetinget succes.


Hvordan er det en ubetinget succes at ligge og rode rundt som en uendelig elevatorklub med 6 trænere på 6 år og to nedrykninger? Med de penge som jeres ejer har så burde i da at kunne etablere jer som Superliga-hold. Men sandheden er jo at der ingen reel fremgang er at spore. Hver gang i rykker op så er i favoritter til at rykke ned igen fordi at holdet ikke er godt nok til Superliga.

Men hvis man ikke har nogle ambitioner om noget som helst andet end at spille Superliga hver andet år eller kun sammenligner med PMG i Esbjerg, så har det da helt sikkert været en bragende succes. Prøv at se den fremgang Viborg og Silkeborg har lavet med færre midler i disse år. Vejle (eller Sønderjyske for den sags skyld) er ikke i nærheden af at være der.
Skrevet af VBK - Leeds
Jeg tror ikke der er nogle Vejle fans der benægter at Sønderjyske har gjort det fremragende de sidste 15 år. I skal nok komme tilbage igen.
Skrevet af vbkbh
@Tjoh

Selvfølgelig har alle klubber en historie. I VB´s tilfælde er den bare ret markant - det vil du vel ikke benægte? Jeg kan ikke forstå hvordan det er at have "hovedet oppe i røven", at man som VB fan udviser stolthed over den.

Sådan set fint nok, at du har den holdning og at mit svar bekræfter den. Du tager fejl og fred med det. Din beskrivelse af Zolotko som en "shady moldovisk rigmand" bekræfter også mit indtryk af den fordomsfuldhed som præger manges syn på klubben. "Moldovisk = shady". Han er blevet endevendt og undersøgt. Hvis der var noget at komme efter, vil jeg tro det var blevet afsløret.

Og det har altså været en ubetinget succes for VB med Zolotko, hvis man ser på hvordan situationen var før han kom til. Så desperat, at man var ude i det der VB-Kolding misfoster - det var et mørkt kapitel, det medgiver jeg. Men det rokker absolut intet ved ægtheden eller legitimiteten ved Vejle Boldklubs brand og/eller historie for mig. En højere grad af kontinuitet, som den man ser i Viborg/Silkeborg mangler helt klart, man kan håbe det kommer. Men før Zolotko havde vi været ude af den bedste række i et årti og ikke haft to sæsoner i træk i Superligaen i endnu længere tid. Begge dele er sket i vores shady moldoviske ejers tid - det taler for sig selv.

Kan det blive bedre? Ja. Men de sidste 5 år har været langt bedre for VB end resten af dette årtusinde, både sportsligt og økonomisk.
Man er endda begyndt at udvikle talenter der bliver solgt til udlandet igen og der er stigende fan-opbakning. Synes egentlig det ser lyst nok ud.

Men. Egentlig tror jeg alle fodboldtosser i en eller anden grad har hovedet oppe i egen bagdel, når det kommer til den klub man holder med- og af.
Skrevet af Tjoh
Selvfølgelig har alle klubber en historie. I VB´s tilfælde er den bare ret markant - det vil du vel ikke benægte? Jeg kan ikke forstå hvordan det er at have "hovedet oppe i røven", at man som VB fan udviser stolthed over den.


Har aldrig benægtet det. Blot påpeget at den er ret ubetydelig for hvor Vejle er i dag, at det markante lægger så langt tilbage at en 38-årig mand ikke engang var født da man sidst havde en triumf.

Hovedet oppe i røven delen består i at kalde andre for historieløse, for at ophæve sig selv. Anerkender fuldt ud at nogle har en historie der strækker sig længere og historisk set har vundet mere. Men jeg har i det mindste stået på stadion og fejret en pokal med min klub. Det er 100% flere pokaler fejret end hele den del af Vejles fanbase der er født efter 84. Og selvom jeg da godt kan forstå at man kan være stolt af historien, så tænker jeg da at der er yngre Vejle-fans som ville foretrække nuværende succes og pokaler som de kunne huske fremfor noget som de blot har læst om, selvom at det sidste også kan være identitetsdannende og at det ene ikke nødvendigvis udelukker det andet.

Og selvom jeg da også bliver stolt over at Danmark vandt EM i 92, så var jeg ikke gammel nok til at kunne huske det og derfor må jeg også indrømme at det ikke helt betyder det samme for mig som for min far eksempelvis.

Sådan set fint nok, at du har den holdning og at mit svar bekræfter den. Du tager fejl og fred med det. Din beskrivelse af Zolotko som en "shady moldovisk rigmand" bekræfter også mit indtryk af den fordomsfuldhed som præger manges syn på klubben. "Moldovisk = shady". Han er blevet endevendt og undersøgt. Hvis der var noget at komme efter, vil jeg tro det var blevet afsløret.


Nu stak jeg også lidt til dig. Skulle nok have kaldt ham lyssky i stedet da han ikke viser sig eller udtaler sig om meget. Lidt som Sønderjyskes amerikanske klovn som vi heldigvis kom af med. Det er ærgerligt. Men hvis han er blevet endevendt og undersøgt, så er det vel fordi der har været en begrundet mistanke om et eller andet eller?

Og det har altså været en ubetinget succes for VB med Zolotko, hvis man ser på hvordan situationen var før han kom til


Ja, hvis udgangspunktet og forventningerne i forvejen var lave kan alt betegnes som en succes. Sådan oprigtigt og nysgerrigt spørgsmål. Hvor lang tid skal Vejle blive ved med at befinde sig i status quo rent placeringsmæssigt i dansk fodbold som en klub der bare rykker op og ned, før at du ikke længere vil betegne det som en ubetinget succes?

Nu har jeg set Vejle-fans i flere år efterhånden som hårdnakket bliver ved at påstå at de er en klub i kæmpe fremgang. Men på hvilke parametre? Placeringsmæssigt har de ikke rykket sig særligt meget, spilmæssigt er der ingen kontinuitet hvilket er helt naturligt med så mange trænere, økonomisk er det status quo, du har ret i at tilskuertallene har været stigende, men det er en generel tendens i Danmark, og man er jo milevidt fra eksempelvis Viborg, Silkeborg, EfB osv. på fanfronten, som er sammenlignelige klubber i forhold til lang historie, indbyggertal osv.

Men. Egentlig tror jeg alle fodboldtosser i en eller anden grad har hovedet oppe i egen bagdel, når det kommer til den klub man holder med- og af.


Det har du sikkert ret i. Jeg har også sommetider forsvaret min klub, også i situationer hvor jeg egentligt inderst inde foragtede samtlige spillere, træneren og alle omkring klubben. Tror vi var mange i Sønderjyske der i længe levede i fornægtelse over hvor elendig Platek var for vores klub og først bagefter turde indrømme at han var cancer for klubben.
Skrevet af Aussie
økonomisk er det status quo


Placeringsmæssigt har de ikke rykket sig særligt meget


Udover at VB var dage/uger fra konkurs da de nuværende ejere købte sig ind i sommeren 2016, og nu har en meget solid økonomi?

Sportsligt rodede vi rundt i midten/bunden af 1. Division da de købte klubben, og var 7 sæsoner væk fra det sidste ophold i Superligaen. I de sidste 5 sæsoner har vi vundet 1. Division to gange, og spillet tre sæsoner i Superligaen.

Der er stadigt ufatteligt meget arbejde foran, specielt på kontinuiteten, men at argumentere for en generelt manglende fremgang er faktuelt forkert!

https://www.proff.dk/regnskab/vb-alliancen-as/vejle/idr%C3%A6tforeninger-og-klubber/GRLZQFI10O5/
Skrevet af Tjoh
Udover at VB var dage/uger fra konkurs da de nuværende ejere købte sig ind i sommeren 2016, og nu har en meget solid økonomi?


Skulle nok have været mere konkret. Da I spillede 1. division i 2019/20 sæsonen havde i et budget på 37 millioner. Da i rykkede op og spillede Superliga i 20/21 var der barberet næsten 7 millioner kroner af spillerbudgettet til 31 millioner. Imens at alle andre klubber i både bunden af Superligaen og toppen af 1. division øgede budgetterne eller reducerede dem meget lidt. Da i overlevede blev der barberet yderligere 1 million af budgettet. Det er ikke just sådan at man sikrer sig fremgang. Især ikke når man er et sted hvor man ikke bare kan leve af at spytte talenter ud på førsteholdet som Nordsjælland, og formegentligt er langt fra det sted.

Sportsligt rodede vi rundt i midten/bunden af 1. Division da de købte klubben, og var 7 sæsoner væk fra det sidste ophold i Superligaen. I de sidste 5 sæsoner har vi vundet 1. Division to gange, og spillet tre sæsoner i Superligaen.


Men det ændrer ikke på at man forinden havde holdet og ambitionerne til oprykning og 3 gange blev nummer tre og var tre eller færre sejre fra en plads i Superligaen i alle tre sæsoner, og at det på ingen måder var kvaliteten af spillerne som forhindrede Vejle i at rykke op i en lang årrække, men nærmere uheldigheder og skidt mentalitet. Så det er jo i bund og grund ikke særlig meget der har skulle til for at skubbe Vejle den sidste placering op på en oprykningsplads.

Som jeg ser det er den mest væsentlige forskel på Vejle før og nu, at man har formået at gøre arbejdet færdigt i 1. division, men at det ikke har været holdbart til Superligaen det man så har præsteret efterfølgende.

Der er stadigt ufatteligt meget arbejde foran, specielt på kontinuiteten, men at argumentere for en generelt manglende fremgang er faktuelt forkert!


Og her er mit spørgsmål igen til Vejle-fans. Hvor lang tid må der gå uden mere fremgang end at man blot rykker op og ned hvert år, til at man ikke mener at ejerskabet længere er en ubetinget succes?
Skrevet af vbkbh
Hovedet oppe i røven delen består i at kalde andre for historieløse, for at ophæve sig selv.


Det kaldes fan-drilleri. Omvendt synes jeg at andre (primært) nært beliggende klubbers harme over lige præcis det der, er et udtryk for et småpinligt mindreværdskompleks.
Det er nok bare sådan det indbyrdes forhold er.

Jeg har personligt aldrig selv oplevet at fejre en titel med VB, men historien og den patina der følger med, er i høj grad identitetsdannende og jeg kan love dig for, at jeg på ingen måde vil bytte. (Hvad er i øvrigt 100% mere end nul?)

Blot påpeget at den er ret ubetydelig for hvor Vejle er i dag


Tværtimod tror jeg med ret stor sikkerhed man kan sige, at uden den gloværdige fortid, var klubben gået konkurs mindst en gang. Jeg tror historien betyder rigtigt meget - også for den store fanbase klubben stadig har. Den er i høj grad gået i arv gennem generationer. Det synes jeg er smukt og noget man som VB´er kan være pavestolt over. Godt klar over det pisser nogen af, det lever vi fint med.

Nu stak jeg også lidt til dig. Skulle nok have kaldt ham lyssky i stedet


Potato/kartoffel

Tror vi var mange i Sønderjyske der i længe levede i fornægtelse over hvor elendig Platek var for vores klub og først bagefter turde indrømme at han var cancer for klubben.


Der kan du selv se :-)
Situationen er en helt anden i Vejle, men havde det ikke været tilfældet, ville vi såmænd nok også have haft skyklapper på

Skrevet af Tjoh
Det kaldes fan-drilleri. Omvendt synes jeg at andre (primært) nært beliggende klubbers harme over lige præcis det der, er et udtryk for et småpinligt mindreværdskompleks.

Åh jeg elsker snakken om mindreværdskomplekser i fodbold. Ingen, absolut ingen, har nogensinde fået tildelt en klub ved fødsel. Når man får følelser for en klub, eller vælger en klub som nogle gør, så gør man det jo fordi at man bedst kan identificere sig med den klub. Hvis man som fan af Sønderjyske-fan synes at alting var så meget federe i Vejle, så var man nok faldet for dem i stedet. Præcis som når folk fra Aarhus hellere vil være Brøndby-fans.

Og spar mig for snakken om fars tilhørsforhold og dit og dat. Min far er glødende EfB-fan. Tog mig med til en masse EfB-kampe som barn. Det sagde mig absolut intet. Jeg har selv valgt at tage ned og se Sønderjyske fordi min bedste ven gjorde det, hvorefter jeg blev fanget af det og jeg har selv valgt at dedikere så meget tid på fodbold og derfor har jeg ingen former for mindreværd eller misundelse overfor VB og jeg kunne ærligt talt ikke se hvad den skulle bunde i. For mig er Vejle en dødssyg by som jeg ikke har noget forhold til og det jeg husker VB for i min barndom er en dødkedelig klub fra 1. division. For andre er det sikkert det mest fantastiske i hele verden. Og sådan er vi jo forskellige.

Det er nok bare sådan det indbyrdes forhold er.


Jeg skal ikke kunne sige hvad det indbyrdes forhold er. For mig har Vejle aldrig været nogen stor rival før at deres fans tæskede umotiveret løs på fædre med børn i armene til en kamp i Haderslev i 08/09 sæsonen. Jeg kan i hvert fald konstatere at det nok har været sjovere at være Sønderjyske-fan siden to de klubber rykkede op i 07/08 end det har været at være Vejle-fan. Og det er jo nok netop derfor at i er så besatte af hvad der skete for snart 40 år siden i stedet for at forholde jer til nutiden. Der går jo total Tottenham i den.

Set i et længere perspektiv er jeg heller ikke overbevist om at Vejle bare overhaler Sønderjyske indenom. De er måske bedre lige nu. Men vi skal også lige have styr på biksen igen efter et forfejlet ejerskab. Vi skal nok komme langt med nogle lokale ejere som rent faktisk elsker klubben og vil investere det nødvendige i den.

Jeg har personligt aldrig selv oplevet at fejre en titel med VB, men historien og den patina der følger med, er i høj grad identitetsdannende og jeg kan love dig for, at jeg på ingen måde vil bytte. (Hvad er i øvrigt 100% mere end nul?)


Klassisk svar fra en der aldrig har prøvet at fejre en pokal. Når man først har prøvet det vil man sgu ikke bytte med nogle der ikke har. Dem der mener andet lever i benægtelse.

Hvad synes du er at foretrække, hvis vi nu skulle glemme Vejle kontra Sønderjyske men bare kigge på at fejre trofæer vs at fejre at man engang vandt trofæer?

1) Du holder med en klub som engang skovlede trofæer hjem før du var født, men som ikke har præsteret noget i snart 4 årtier

2) Du holder med en klub som ikke vandt en skid før i tiden, men som nu vinder alt der er at vinde, og spiller fantastisk fodbold, mens du rent faktisk oplever det og er en del af det?

Hvis du fuldstændig skal glemme ejerskaber, ægthed og alt det politisk korrekte fis, vil du helst at din klub har samme succes som Tottenham eller som Manchester City? Dem der siger nummer 1 lever i ren benægtelse.
Skrevet af VBK - Leeds
Vi kan vist godt konstatere at hverken Sønderjyske eller Vejle lever op til punkt 2.
Skrevet af Tjoh
Hvilket jeg heller ikke påstod :)

"Hvad synes du er at foretrække, hvis vi nu skulle glemme Vejle kontra Sønderjyske men bare kigge på at fejre trofæer vs at fejre at man engang vandt trofæer?"

Ville blot teste personens holdning til at fordums succes åbenbart er at foretrække fremfor nutidig succes.
Skrevet af Aussie
Klassisk svar fra en der aldrig har prøvet at fejre en pokal. Når man først har prøvet det vil man sgu ikke bytte med nogle der ikke har. Dem der mener andet lever i benægtelse


Sært argument! Så at jeg er sådan en gammel klovn der rent faktisk som barn fejrede VBs Mesterskab i 1984, giver mig derfor "ret" til ikke at lægge det store i SEs enlige pokalsejr? Fordi MIN klub vandt et større trofæ? Det var da en sær holdning bygget på negativitet! Jeg respekterer alle klubbers resultater og trofæer, og hvad de har bragt til klubbernes historie/selvforståelse! Til en hvis grad endda AGFs :D
Skrevet af Tjoh
Sært argument! Så at jeg er sådan en gammel klovn der rent faktisk som barn fejrede VBs Mesterskab i 1984, giver mig derfor "ret" til ikke at lægge det store i SEs enlige pokalsejr?


Det var jo ikke helt det jeg skrev. Selvfølgelig kan man have respekt for når klubber vinder noget, og fornemmer da også at der er en vis respekt for at SE vandt pokalen i 20 i forhold til at man ikke er nogen magtfaktor i dansk fodbold, men jeg forventer ikke at folk skal respektere det dog, det er folks eget valg.

Men jeg synes jeg sgu at det er underligt at foretrække at have hørt om at ens klub har vundet noget, fremfor rent faktisk at prøve at være en del af sejren i ens egen levetid. Ikke fordi at man ikke må hylde historien, men det er sguda altid sjovere at være en del af den ville jeg tænke.

Jeg misunder da også alle der har oplevet deres klub vinde et dansk mesterskab, og ærgrer mig stadigvæk gul og grøn over at FCK ikke havde en af de dårlige sæsoner som de engang imellem har haft, dengang i 16. Men jeg misunder sgu ikke nogen for kun at have hørt og læst om at deres klub engang har vundet noget, når jeg vitterligt har stået på BWA og fejret et trofæ.

Med andre ord. Kan godt misunde at du har oplevet et mesterskab. Er på ingen måder misundelig på vbkbh som aldrig nogensinde har oplevet noget som helst sølvtøj og jeg har ingen lyst til at være i hans sted.

Synes da også at det er fedt at Danmark vandt EM i 92 og billederne af fest i gaderne gør mig da glad og stolt på Danmarks vegne. Men jeg ville da langt hellere have været i et af de landes sted som rent faktisk har vundet EM eller VM i mine ungdomsår eller i mit voksenliv.
Skrevet af VBK - Leeds
Nu er jeg så gammel (født i 1964) at jeg husker alle titler fra 71 og frem.

Jeg har en datter på 9 år, vi bor i Hørsholm (jeg er fra Vejle) og alle hendes kammerater holder med FCK eller Brøndby.
Hun er glødende Vejle fan, men det er åbenbart ikke godt nok fordi hun ikke har oplevet nogle titler, fordi hun ikke selv kommer fra Vejle, men hendes far gør og i princippet ikke selv har valgt fordi jeg har slæbt hende med til Vejle kampe og ikke FCK kampe f.eks.

Jeg er åbenbart en mere rigtig fan end hun, men hun går altså mega meget op i den stjerne der symboliserer 5 mesterskaber selvom hun ikke erindrer nogen mesterskaber og sikkert aldrig kommer til det.
Skrevet af Tjoh
Jeg har en datter på 9 år, vi bor i Hørsholm (jeg er fra Vejle) og alle hendes kammerater holder med FCK eller Brøndby.
Hun er glødende Vejle fan, men det er åbenbart ikke godt nok fordi hun ikke har oplevet nogle titler, fordi hun ikke selv kommer fra Vejle, men hendes far gør og i princippet ikke selv har valgt fordi jeg har slæbt hende med til Vejle kampe og ikke FCK kampe f.eks.


Hun er da lige så ægte fan som dig, hvem har nogensinde påstået andet? Jeg har verdens største respekt for dem der ikke bare hopper på vognen når det går godt. Ingen nævnt ingen glemt *host* jydefans af københavnerklubber. Din datter er da indbegrebet af en ægte fan og det er dejligt at hun er så passioneret omkring det. Håber bestemt at min søn også følger i sin fars fodspor og vælger at holde med SE selvom jeg respekterer hvis han ikke gør, eller slet ikke kommer til at kunne lide fodbold.

Men nu var det bare ikke rigtigt pointen eller diskussionen. Diskussionen går på om man vil foretrække selv at opleve en titel fremfor blot at have hørt om dem, da det jo vitterligt var en påstand der blev fremsat af en Vejle-fan i tråden. Ingen har nogensinde påstået at man ikke er ægte hvis man ikke selv har fejret en titel.

Din datter på 9 år har masser af år til at opleve et trofæ. Det kan da sagtens ske. I de seneste 10 år har Randers, Sønderjyske, Esbjerg vundet pokalen uden at være dominerende i dansk fodbold. Vestsjælland, OB og Silkeborg har været i finalen og haft muligheden lige for fødderne uden heller at være tophold. Det er en oplevelse som jeg kan unde både din datter og alle andre Vejle-fans der ikke har oplevet det.
Skrevet af VBK - Leeds
Hvis man har muligheden vil man vel gerne begge dele. I hvert fald som Vejle fan.
Værne om historien og ønske at opleve en titel igen.

Men tak for ordene:-)
Skrevet af Tjoh
Begge dele ville da være at foretrække klart.

Men min personlige holdning er at i en hypotetisk verden hvor SE eller HFK havde støvsuget dansk fodbold for pokaler i 80´erne og 90´erne men nu var ikke gjorde det længere, at jeg hellere ville have foretrukket at de ikke havde gjort det, hvis det var hele forudsætningen for at jeg selv kunne få lov at opleve klubben vinde trofæer i min levetid. Pisse egoistisk overfor dem der så er gamle nok til at have oplevet 80´erne og 90´erne. Det er jeg klar over. Men hver mand sin lykke.

Og derfor vil jeg heller ikke på nogle måder misunde en Vejle-fan som ikke engang har en erindring om Vejles seneste titel. Men det hele handler jo om hvilket perspektiv man ser tingene fra. Spørger du en FC Midtjylland fan er det jo nok også nutiden der betyder noget, imens at en AGF fan altid vil svare igen med at deres historie er mere gloværdig og meritterne mere legitime end Midtjyllands, selvom den ligger langt tilbage. I sidste ende er det jo nok FC Midtjylland-fansene der har haft det sjovest i de senere år.
Skrevet af Kenken
Synes du SønderrjyskE er et bedre sted i dag end under Platek?

Nu har de bare fået danske lyssky ejere i stedet for amerikanske. Er i hvert fald sjældent de viser sig frem eller udtaler sig.

Sønderjyske er også en fusions/overbygnings klub

Og sønderjyske har da haft lige så mange trænere og udskiftning som Vejle har de sidste år og det er umiddelbart fortsat med de nye danske ejere og vil sikkert fortsat ske en massiv udskiftning.

Og husk nu på hvem der er undersøgt for matchfixing. For at bruge dine egne ord så blev de vel undersøgt fordi der var en begrundet mistanke.

Og igen for at bruge dine egne ord, så har i jo aldrig vundet andet end en enkelt pokal titel og en enkelt sølvmedalje. Men er man født efter 2020 har man jo aldrig oplevet at vinde noget med sønderjyske, så….


annonce
0