Snak

Mere indhold efter annoncen

Mucolli-perle overvandt Sønderjyske i overtiden

man 14. nov 19:59

Arbnor Mucolli leverede en frisparksperle i overtiden mod Sønderjyske og sikrede dermed Vejle Boldklub en sen sejr på 1-0, så de overvintrer som etter med et forspring på fire point. Læs hele nyheden her
Sikke en dårlig kamp mellem to dårlige hold. Der blev ikke skabt en eneste chance i kampen. Den burde være endt 0-0, men flot frispark af Mucolli og tak for odds 3.20 på Vejle.
Mojn do!
Sprudlende spil fra begge mandskaber, men bombesikker sejr til VB som altid. Aldrig nogen tvivl.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Fedt med endnu en sejr over Sønderjyske i overtiden i en uskøn 0-0 kamp. Stort det ingen chancer i kampen. Vejle havde et pr skud og SænderjyskE vel med eneste afslutning lort før tid. Til gengæld en masse fejl afleveringer fra begge hold. Ikke en top kamp

Fatter intet af Sønderjyske kunne gå 87 minutter før de fik en advarsel. 3 gange inden havde de hevet trøjen halvvejs af Vejle spillere og den ene gang blev Pasus trøje jo flænset totalt

Provstgaard havde ligesom sidst totalt styr på Berggren
Nok den ringeste kamp jeg har set hele efteråret, på tværs af alle ligaer.

De tre point er dog dejlige.
Fedt med endnu en overtidssejr i Haderslev... Og fedt at lukke munden på Poul Hansen...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Selv som Vejle tilhænger, må jeg indrømme jeg røvkedede mig! Men super resultat - og jeg fik da lige zappet tilbage i tide..
2 dårlige hold… aaargh come on. Det var for begge hold en utrolig vigtig kamp, så det er helt forståeligt, at begge parter var påpasselige
Fryyyyyd! Konge kasse af den lille troldmand, Arbnor Mucolli.

Så mega fedt, at vi tager de 3 point mod et SJE hold som brugte mere tid på svinestreger end at spille bold.
Vinderslevs ankelbrækkertackling burde have givet rødt. Stempler ham hårdt på anklen efter bolden er gået ud. Ren og skær svinestreg.
Vejle Boldklub
Mærkeligt at Sønderjyske ikke satser bare lidt, når de virkelig havde brug for en sejr. Mucolli straffer dem til sidst med kampens eneste højdepunkt.
Ikke just en køn kamp. Vejle var tæt på at få det de kom efter og fik så endnu mere på en rigtigt flot udført frispark. Ærgerligt dommeren dømmer det.
Jeg kan sagtens finde et par gule kort til Sønderjyske men også let nogle flere til Vejle.
Det gule kort til Mucolli for at juble synes jeg er for meget. Det havde jeg gerne byttet til Velkov for at stikke armen i vejret og grine da dommeren hopper på den. Det vil jeg hellere af med en ganske simpel jubel.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
annonce