Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes du SønderrjyskE er et bedre sted i dag end under Platek?


Nej og ja. Sportsligt nej, organisatorisk, ja.

Nu har de bare fået danske lyssky ejere i stedet for amerikanske. Er i hvert fald sjældent de viser sig frem eller udtaler sig.


De er til alle hjemmekampe. Kommer ned og hilser på i fanlokalet til hver kamp, er altid på banen efter kampene, har sågar ageret capo efter en sejr i Fredericia.

Sønderjyske er også en fusions/overbygnings klub


Det er en overbygning. HFK ejer stadigvæk licensen. Der er ikke andre inde over. Men kan ikke rigtigt se relevansen for noget af det der er skrevet i debatten?

Og sønderjyske har da haft lige så mange trænere og udskiftning som Vejle har de sidste år og det er umiddelbart fortsat med de nye danske ejere og vil sikkert fortsat ske en massiv udskiftning.


Nu var det ikke en sammenligning, men en konstatering. Har aldrig påstået at det var bedre i Sønderjyske på den front.

Og husk nu på hvem der er undersøgt for matchfixing. For at bruge dine egne ord så blev de vel undersøgt fordi der var en begrundet mistanke.


Det er vist en stråmand. Selvfølgelig var der en begrundet mistanke, som så ikke kunne bevises. Men det har jo igen ingen relevans til det der er skrevet i debatten.

Og igen for at bruge dine egne ord, så har i jo aldrig vundet andet end en enkelt pokal titel og en enkelt sølvmedalje. Men er man født efter 2020 har man jo aldrig oplevet at vinde noget med sønderjyske, så….


Og man er heller ikke gammel nok til at forstå det selv hvis man er født i 2019 eller 2020. Men igen, hvad har det med noget jeg skrev at gøre? Jeg anerkender netop at eksempelvis min egen søn ikke har oplevet det fordi han er født efter 2020.
Vildt nok, at denne tråd har kørt helt indtil i dag...

Historie vs nutid - tjah. Nutiden har vist, at VB er bedre på banen end Sønderjyske, så pt er vi foran Sønderjyske på begge parametre. Skønt.

Fandt aldrig rigtigt ud af, hvad det er som gør VB til en mere usympatisk klub end Sønderjyske. Det må jeg så bare finde fred med.
annonce