Snak

Mere indhold efter annoncen
Får Christian Bassogog vibes.
Bevar Brøndby IF YNWA
Han har lignet en på 32 siden han var “14”
...men der er måske en anden forklaring:


Er de MRI tests præcise?

Fifa har jo tidligere sendt en U17 spiller hjem da han blev testet for gammel. Spilleren var født i USA hvor der vel burde være styr på fødselsattester?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Kunne historien ikke være plantet af Dortmund for at skræmme de største klubber væk og derved øge sandsynligheden for en forlængelse af kontrakten?
Ligefrem 32, det synes jeg er lidt søgt...

Nogen der har overvejet den anden mulighed, at Dortmund selv har "lækket" disse måske falske oplysninger, fordi at de gerne vil forlænge med ham og det er gået i stå..., det var fremme forleden....

Så laver man en mindre historie, som man evt. nemt kan fjerne ved at fremvise officielle dokumenter..., det er set før at klubber vil gå LANGT for at få deres vilje, om end ikke noget jeg havde tiltroet Dortmund...

Men folk er hurtige til at dømme..., han er allerede rettet til at være født i 1990 på Wikipedia.... LOL
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Er de MRI tests præcise?


Ja, meget, men de kan ikke bestemme alder per se, men kan determinere ledets strukturelle ændring hvilket giver en rigtig god indikator på alder. Der er, som med alt andet, anekdote tilfælde i den ene eller anden retning, men som udgangspunkt er det en rigtig god indikator.

Hvis Moukoko ikke har noget at skjule, så bør han tage sådan en test pr omgående.
Ville slet ikke være overrasket, hvis det skulle være sandt. Jeg har svært ved at tro på at en gut på 179 ikke er vokset en centimeter siden han var 14 år. Det er de færreste 14-årige, som er fuldt udvokset.
Dortmund for at skræmme de største klubber væk og derved øge sandsynligheden for en forlængelse af kontrakten?


Risikoen overstiger reward i givet fald.

1) Det kan jo blive opdaget, at Dortmund har plantet historier - så står man tilbage med en meget utilfreds spiller og et blakket ry.

2) Det er økonomisk dårlig case at forlænge med spiller, der har sådan et rygte hængende over hovedet. Markedsværdien vil dykke.

Jeg finder det usandsynligt, at Dortmund skulle plante sådan et problematisk rygte, der også vil give klubben udfordringer.

Watzke meldte jo meget åbent ud, at Moukoko kunne drage videre, hvis man ikke nåede til engihed. Man vil ikke binde ham for enhver pris.

Edge lord
Det ligner han også. Hvorfor bliver de her sager ved med at opstå med afrikanske spillere? Til sidst er der da ikke nogen som vil købe dem...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce