Snak

Mere indhold efter annoncen
Bare det ikke bliver Frimann som kommentator, så er jeg faktisk ligeglad.
Øjne:

Vrøvl... DRs dækning af pokalkampene har været aldeles glimrende - hvorimod jeg er lidt rystet over mange af dem Werge hiver op af hatten...
@mental…. Hvis man er til DANA-Cup transmissioner, så har du ret…
Selv hvis Eurosport (Ejet af Discovery)skulle tredobles, så ville jeg være ganske tilfreds. Viaplays 499 kr er hysterisk dyrt.
Jeg håber det bliver DR, de var noget bedre end TV2 her under VM, i DRs studie var der gode analyser og kommentatorer. I TV2 drejede det sig mere om, at de der analyserede kampene dyrkede deres uenigheder
Så har Viaplay muligheden for at hæve deres abonnement til over 500,- nu. Det vanvid.

Vil være glad, hvis Frimann var kommentator. Han gør det glimrende. Det var en fornøjelse at følge DR´s kommentator-setup, frem for TV2.
Burde snart være på sin plads at droppe licensen og så kun betale for det program man vil se hos de diverse udbydere.

Fx 25 kroner for nyhederne, 50 for en film, 70 for en superligakamp og så kan folk selv bestemme, hvor vigtigt det er for dem i stedet for tvungen licens.
Men de kommentatorer/ eksperter som dr havde under VM, var nogle som de havde lånt fra discovery, så hvis man ønsker det setup, skal man håbe på Discovery får rettighederne.
Den DANSKE Superliga bør sendes på nationalt TV.
Jeg anser DR som den bedste udbyder - dette qua dækningen af det netop overståede VM.
Giver også @mental ret, DRs pokaldækning har været glimrende. De forstår at fange det interessante i pokalfodbolden, betydningen for klubberne, fans osv.

Til gengæld hænger Viasat Onside dækningen mig ud af halsen, timelange opsummeringer på SL runden med reklamer hver 20. min. Overdrevent fokus på tophold og derbies med lange ligegyldige prematch programmer, hvor man tomgangssnakker og vender petitesser i en uendelighed.
Og yderligere niche-, debat- og diskussions-programmer om SL og fodbold kan DR eller TV2 lave ligesågodt eller bedre, synes jeg egentlig allerede de gør…
annonce