Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg vil nu ikke sige, at Giroud ligefrem er i topform.

Han startede sæsonen som lyn og torden, men er efterfølgende faldet noget i kadence. Var det 5-6 kampe i alle turneringer uden mål indtil han fik to pinde mod S´oton?

Mest af alt har han faktisk bare virket træt på det sidste. Må også være svært udeen en rigtig reserve.
moderator
Det sidste er spot on. Det det understreger da også hvorfor der skal hentes en solid reserve. Sidste sæson havde vi det samme problem på den defensive midtbane, og der så Arteta slidt ud i sæsonens sidste måneder.
https://kortlink.dk/sudv
BJK-SHOW og Geddar:
Jeg siger heller ikke, at jeg tror, handlen er på trapperne. Det var bare en diskussion om, hvorvidt man bevidst bør hente en solid reserve (dvs. en dårligere spiller end Giroud) eller en spiller på ca. samme niveau som Giroud. Geddar henviser til trupharmonien som grundlag for, at man bør gør det førstnævnte. Jeg er af en anden holdning, idet jeg ikke mener, at Giroud har så højt et niveau, at man bør gå efter spillere, der som en selvfølge skal sidde på bænken (hvilket man nok gør, når man har RvP på holdet). Selvfølgelig skal man tage højde for stemningen i truppen, men lige præcis Dzeko har om nogen vist, at han trods en reservetjans holder sig fra at skeje ud i medierne og gør sit allerbedste for at præstere, hver gang han er på banen. Kort sagt mener jeg, at en PL-vinders ubestridte førsteangriber bør have et højere niveau end Giroud, og hvis man ikke kan hente sådan én, så bør man have to spillere på Girouds niveau.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
moderator
Nu siger jeg skam heller ikke det skal være ubestridt. Der skal også være mulighed for at en spiller kan udvikle sig til at have samme niveau. Jeg mener blot at udgangspunktet er at der er en starter og en reserve.
https://kortlink.dk/sudv
PS. På trods af, at Wenger igennem længere tid har fulgt Giroud, mener jeg helt bestemt, at Dzeko kunne tage hans plads efter et stykke tid på holdet. Synes virkelig Giroud har gjort det godt, især i opspillet, men jeg er overbevist om, at Dzeko ville vise sig at være en større målsluger for Arsenal end Giroud. Det er nu bare en hypotetisk snak, for min overordnede pointe skrev jeg i det ovenstående indlæg. Uanset hvilken angriber man så måtte hente.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Der er nogen der glemmer girouds arbejde giver andre spiller mulighed for at score. Det er jo ikk for sjov han har lavet så mange assist som angriber. Sådan som vi spiller dør tiden behøver vi ikke en verdens klasse spiller i angrebet, men men målfarlige kanter.
Dzeko ender i Dortmund som erstatning for Lewandowski. Bare vent og se ;-)
CFC <3 CPFC <3
Hvis Giroud er mere eller mindre ude af form, vil jeg snart gerne se nogle flere Arsenal-spillere få en formkrise...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Ser man bort fra Saints-kampen, hvor han scorede to mål - et han fik foræret på et sølvfad af Boruc og et andet på straffe Soldado-style - så havde han scoret et enkelt mål i 8 kampe i ligaen.

Altså 3 mål og 3 assits i 9 kampe - det er OK form, men ikke ligefrem god form ála Aügero, Súarez, Lukaku, Remy, Rooney, Ramsey. Det er god form.

Giroud var i super form i sæsonens fire første kampe - men er siden været jævnt gennemsnitlig, ligesom hans tid i Arsenal generelt.

Og så vil nogle hævde ´jamen, når han ikke scorer, så sætter han sine spiller i scene og skaber plads´ - ja ok, fred være med det, men der godt nok en del offensive spillere i Arsenal, der skaber noget foran.

Arsenal har en gylden chance for at få en titel efter den årlange tørke, ville være dumt at forpasse det, fordi man ikke forstærker sig ordenligt i vintervinduet. City bliver kun stærkere.
moderator
Det handler jo ikke bare om det at skabe noget. Det handler om at han formår at spille med en mand i ryggen, og være en central spilstation i det opbyggende spil og holde på bolden så medspillerne kan komme med frem. Og nej, det er der bestemt ikke alle der kan.

Og glem så ikke at han i et stykke tid har været handicappet af at holdet manglede kanter, fart og løb uden bold, hvorfor arbejdsbetingelserne var svære. Dzeko ville også have det svært under de betingelser.

Edit: I PL og CL har han scoret 9 mål og lavet 5 assists i 18 kampe. Det er nydeligt.

"så havde han scoret et enkelt mål i 8 kampe i ligaen."

Han havde lavet to mål og tre assists.
https://kortlink.dk/sudv
annonce