Snak

Mere indhold efter annoncen

Mulumbu: Arsenal er ude efter mig

man 2. dec 2013
West Bromwich\' Youssouf Mulumbu afslører, at Arsenal har henvendt sig til ham. Midtbanespilleren er klar på et januarskifte.

Læs hele nyheden her
Mulumbu er en fin spiller og vil sikkert kunne passe fint ind. Men tror ikke på det... Det er ikke just ham vi står og mangler.
\\\'Sometimes in football you have to score goals.\\\' * Thierry Henry
moderator
Næ, der er Arteta og Flamini til den bageste midtbaneplads. Det er ganske fint.
https://kortlink.dk/sudv
Sjovt, når der kommer udmeldinger, der virker lidt overraskende eller lidt for bombastiske, så er det altid The Sun, der bringer nyheden. Kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan det må føles at være journalist sådan et sted.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Nej, de er ok-dækket på den position.

Men Arsneal burde prøve at fravriste Man. City Edin Dzeko - hvis lønnen ikke er et problem.

moderator
Da Arsenal ikke ligefrem har brug for en ny startende angriber er Dzeko ikke specielt oplagt, netop fordi han vil være løntung. Endvidere tilbyder ikke noget taktisk noget specielt anderledes end Giroud.
https://kortlink.dk/sudv
Nej Dzeko tilbyder ikke et taktisk alternativ - men jeg ser Dzeko som en opgradering ift. Grioud. Ville være fantisk at kunne skifte mellem de to.

Som et taktisk alternativ holder jeg fast på Lacina Traore som et habilt indkøb.
moderator
Efter at Giroud har løftet niveauet i denne sæson ser jeg ærligt talt ikke Dzeko som nogen egentlig opgradering. Og Arsenal skal ikke køre et rotationssystem, hvorfor en af dem vil være reserve. Jeg mener det er noget mere oplagt at se på en spiller, der er mere naturlig reserve for Giroud, uden der dog ligefrem er tale om et stort kvalitetstab.

Og ja, Traoré kunne være en spændende løsning. Han er også ganske habil på bolden og ret bevægelig. Men ligefrem et taktisk alternativ?
https://kortlink.dk/sudv
Kan ikke se, hvordan det ville skade at have en spiller som Dzeko som konkurrent for Giroud. Ingen af dem fremstår mentalt svage, så de ville højst sandsynligt bare presse hinanden til at præstere endnu bedre. Jeg synes Giroud gør det rigtig godt, men jeg ser ham ikke som en verdensklasseangriber, der naturligt skal starte inde uanset hvem konkurrenten er (sådan som RvP og Suarez f.eks.). Derfor er jeg bange for, at det er en uambitiøs tankegang at hente en spiller, som er dårligere end Giroud, og som skal være indstillet på at være reserve. Hvis Giroud i sin nuværende form bliver henvist til bænken, vil det være fordi vi har fået en endnu bedre angriber => bedre for holdet. Desuden er Dzeko i mine øjne langt mere målfarlig.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
moderator
Det har ikke det store at gøre med at være mentalt svag ligefrem. Det må dog forventes at en spiller som Dzeko vil skifte for igen at blive fast mand. I og med Giroud ikke har set ringere ud end Dzeko på det seneste, og Wenger i øvrigt har fulgt Giroud i flere år så er et Dzeko-køb ikke specielt oplagt. Havde Giroud ikke løftet sig fra sidste sæson ville snakken selvsagt være en anden.

Giroud er ganske rigtigt ikke nogen verdensklasseangriber, men det er nu ikke en nødvendighed. Der er flere positioner hvor vi ikke har en decideret verdensklassespiller. Giroud er dog god nok ift. mesterskabsambitionerne.

Og så er trupharmoni en størrelse der hurtigt kan blive undervurderet.
https://kortlink.dk/sudv
Edinho det ikke just realistik med en dzeko handen.
1. Han er for dyr.
2.Tilbyder inter taktisk.
3. Giroud er i topform.

Hvis man skulle hente en spiller i City ville John Guidetti derimod være perfekt.. :-)
Besiktas & Arsenal <3
annonce