Snak

Mere indhold efter annoncen

Næsby overraskede mod Brønshøj

lør 17. mar 2018
Bundproppen Næsby fik med en 3-1-sejr over Brønshøj sat deres første point ind på kontoen i 2. divisions nedrykningsspil.

Læs hele nyheden her
Sikke en slatten omgang fra BB.... ARRRRGH!!!

Hvis de havde spillet, som supporterne sang, havde vi vundet med 5 overskydende!!!
Som Doctor Brønshøj siger: "...sådan noget var aldrig sket i sin tid med Leif og Kent og hele lortet..."
Jeg havde ellers sat næsen op efter 3 point til Brønshøj, men fordi det var ret svært at se noget på Mycujoo TV, ved jeg ikke om jeg skal være skuffet. Kameramanden gjorde ellers sit bedste, men man kunne høre på hans sidemand (2. kameramand?), at kulden gjorde det meget svært at fokusere på kampen, og at alle kropsdele var ved at falde af. I pausen var der en interessant snak om den forestående lock-out, og jeg tænkte på hvad Carsten Hverge mon taler med sine ekspert kommentatorer om i pauserne i Champions League. Tusind tak til Næsby folkene for at trodse vejr og vind, for at kunne sende TV til kun 100 modtagere, det var godt nok ikke udevejr i dag.
Brønshøj Boldklub
Fesen forårsstart af hvepsene. De sad på alt spillet i første halvleg, hvor de havde medvind, men fik bekymrende få chancer ud af det store spilovertag. I anden halvlegs modvind hang absolut intet sammen for Brønshøj, der blev uslere og uslere som kampen skred frem i den isnende kulde og blæst. Eneste anstændige indsats leveredes af hvepsenes altid gemytlige supportere, der bla. råbte til hjemmeholdets nummer fem at de havde tartelletter til ham. På banen kan det kun blive bedre. Gid kampen var blevet udsat til en lun midtugeaften i maj
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Og jeg som har læst spalte op og ned fra BB om, at truppen er blevet stærkere her i pausen, sku en underlig måde at vise det på med et 3-1 nederlag til bundproppen?
Hvepsebørge:
Eneste anstændige indsats leveredes af hvepsenes altid gemytlige supportere, der bla. råbte til hjemmeholdets nummer fem at de havde tartelletter til ham.


uhm...tartetter
Brønshøj Boldklub
annonce