Snak

Mere indhold efter annoncen

Næstved satser på flere tilskuere

tir 12. apr 2016
Næstved satser på i næste sæson at nå et tilskuersnit på 2.000 pr. kamp, mod i år blot 1.450 pr. kamp.

Læs hele nyheden her
I toppen næste sæson ???, Der forsvinder tre gode hold der rykker op ,kun et ned , men der ligger stadig 8 andre hold over Næstved
Langt de fleste hold i 1 div har mega satset pga den store chance for oprykning i år flere af de hold som ikke rykker op hænger i en tynd tråd for bare og overleve økonomisk det har flere af dem også erkendt.

De hold som handler i tide og spænder hårdt ind kommer til og se mod bunden nogle år frem.

Lyngby Horsens Vejle Vensyssel Køge Silkeborg og måske Fredericia er alle klubber som bare ikke har råd til og køre videre i deres nuværende form med mindre de rykker op og de kan jo ikke alle rykke op ;)

Med 2000 i snit næste sæson, vil de overgå både Lyngby, Horsens og Silkeborgs fra denne sæson
Vejle Boldklub Liverpool FC
synes alligevel det er lidt vildt at satse på en tilskuervækst på 38%. De 3 hold der rykker op trækker vel alle flere tilskuere end de hold der rykkes op i første division.

Nu skal der naturligvis ikke så meget til for at øge tilskuervæksten med næsten 40 % når man starter fra et lavt udgangspunkt, det er alligevel ikke mere end 550 tilskuere, og naturligvis skal man have ambitioner, men håber ikke det er noget man satser på så meget at man ligefrem budgettere med det.

Personligt tillader jeg mig at tvivle på de får ret mange flere tilskuere, medmindre de kan blande sig i toppen. Som første division ser ud lige nu bør de nok være glade før at ende som et solidt midterhold.
Problemet er jo egentligt mest at der ikke er de store lokalopgør efter FC VestSydVestsjællandOgEnSmuleAfNordøst gik konk.

Næstved ligger meget fint til på tilskuer barometret, Lyngby har vi da passeret allerede (?),så interessen findes helt klart, og vi er vel kun slået af Vejle/Horsens pga deres interne rivalisering.

Jeg kan godt lidt man sætter baren højt, og "satser på" 2000 - så længe man ikke "budgetterer " med dem - helt enig
Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
I toppen næste sæson ???, Der forsvinder tre gode hold der rykker op ,kun et ned , men der ligger stadig 8 andre hold over Næstved


Nu ved du jo reelt ikke hvad/hvem Næstved får ind til næste sæson - ligesom du heller ikke ved hvad/hvem de andre mister pga oversatsning i indeværende sæson.. Som jeg har forstået det ville Næstved pga FCV´s konkurs vente med reelle forstærkninger til sommer da nedrykning ikke kunne blive et tema.. Så hvor flere/mange andre har satset, må man formode, at Næstved stadig sidder på en lille pose penge de kan bruge.. Og så er der vel også lidt forskel på, at ville spille med i toppen, og så ligefrem blive nr et eller rykke op..

[quote][/ De 3 hold der rykker op trækker vel alle flere tilskuere end de hold der rykkes op i første division.quote]

Hvis man er heldig, at oprykkerne hedder Frem, Fremmad Amager, og FC Nykøbing, så er det vel lige før, at de trækker ligeså mange.. Frem og Fremmad har jo notorisk pæne tilskueretal - og den gamle rivalisering mellem FC Nykøbing (B 1901) kan da med sikkerhed trække flere tilskuere på Næstved stadion end Lyngby feks..
Både ja og nej JLS vi har fået tilført nogle i vinterpausen uden den helt store pung har været fremme.

Så der stadig et fint lille overskud fra sidste års regnskab plus penge fra salget af Rygaard så der er klart penge til mere i sommerpausen men er ikke sikker på de kommer i spil.

Virker som om træner Mogens ekspermenter meget med en ny opstiling i hver kamp og med 3 spillere ude med skader jeg tror bliver vigtige for os kan de godt komme til og ændre de små maginaler som afgøre om du ligger nummer 4-5 stk eller 10-11 stk mange gange.
annonce