Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har kæmpe forventninger til det her. Klubben har fået det absolut maksimale ud af deres setup og den nuværende økonomi. Kæmpe respekt til de nuværende hovedinvestorer med Peter Birk i spidsen plus trænerteam og sportschef. De er ikke i det her for at jagte hurtige penge.

Til alle dem, der tror det er en FC Vestsjælland eller Vejle eller Fremad A: Ja, sporene skræmmer. Men der er så meget i det, vi ved på nuværende tidspunkt, som peger en helt anden vej for Næstveds projekt.
M&M

I forhold til Vejle. Hvad hentyder du til?

I forhold til jer. Der skal åbenbart investeres massivt i spillertruppen. Hvad skal der ske med de spillere, som ind til nu har bragt Næstved op på en 5. plads i 1. Division?
De valgte at ændre navnet og logoet bare for at komme til tops heldigvis gik det galt og vi fik Slagelse tilbage, hvilket jeg er glad for


Men Slagelse er jo netop en fusionsklub, så hvorfor er du glad for det?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Hvis salget bliver gennemført, må man så kalde Næstved en tyskerklub?
Behøver man virkelig flere klubber i Danmark med skod stadions, og 1500 tilskuere i snit? Okay, Næstved kan måske trække 2200, hvis de er RIGTIG gode den sæson!
Jeg er så gammel, at jeg kan huske da Næstved lå i den højeste division i 80´erne og start 90´erne, da min egen fodboldinteresse og kærlighed til de blå-gule også begyndte. Jeg har også et par bekendte fra egnen, der den dag i dag stadig følger deres lokale hold i tykt og tyndt.

Næstved er en rigtig fodboldby med stort F, med en lang historie, og vil nemt kunne trække en 4-5000 tilskuere i snit hvis de skulle rykke i superligaen, det er jeg ganske sikker på. Tilbage i 80´erne da de et år var tæt på at blive danske mestre havde de vist tit en 15-16000 på stadion, hvis jeg ikke husker forkert. Så det bliver sgu spændende at se hvad fremtiden bringer for "De Grønne"!
BIF - Danske mestre 2021!
@Barvej

Jeg har kæmpe sympati for en klub som Vejle: Har selv besøgt den i halvfemserne flere gange, er en fuldkommen legendarisk dansk klub m navne som Allan Simonsen, Preben Elkjær og Tommy Troelsen. Selvfølgelig skulle Idrætsparkens gamle måltavle til Vejle Stadion, da den blev tilovers i Parken.

Derfor forstår jeg også godt, at Vejletilhængere er glade for endelig at være i superligaen. Men hvis man som Vejlefan slet ikke kan se eller kender til problemstillinger med de nuværende ejere (i det omfang vi overhovedet ved hvem der ejer Vejle og hvordan pengestrømmene ser ud), så burde man læse lidt aviser. Det ér problematisk med nogen af de forhold, der er blevet oprullet.

Alene det faktum, at der nu i det nye Vejle har været indgået kontrakter med 58 forskellige spillere fra 29 lande og at mange af dem er solgt videre igen uden at have spillet så meget som en enkelt kamp.

Nå, hvis du er Vejlefan så meget, at du vil ignorere sådan nogle ting, så har jeg stadig respekt for det. Et klubhjerte hos en tilhænger kan nogen gange banke så hårdt, at man helt overser, at samme klubhjerte er fuldkommen fraværende på ledelsesgangene i samme klub. Og det synes jeg dybest set har noget smukt i sig. Trofaste fans i medgang og modgang..

Her er lidt læsestof, der beskriver en del af problemstillingerne:

<a rel="nofollow" href="https://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/politiken-ejere-ville-bruge-vejle-i-dobbeltspil/" title="https://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/politiken-ejere-ville-bruge-vejle-i-dobbeltspil/" target="_blank">https://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/politiken-ejere-ville-bruge-vejle-i-dobbeltspil/</a>

<a rel="nofollow" href="https://politiken.dk/sport/art6820066/Ingen-i-offentligheden-ved-hvem-der-egentlig-ejer-Vejle-Boldklub" title="https://politiken.dk/sport/art6820066/Ingen-i-offentligheden-ved-hvem-der-egentlig-ejer-Vejle-Boldklub" target="_blank">https://politiken.dk/sport/art6820066/Ingen-i-offentligheden-ved-hvem-der-egentlig-ejer-Vejle-Boldklub</a>

<a rel="nofollow" href="https://politiken.dk/sport/fodbold/art6817846/Kinesisk-ejer-ville-bruge-Vejle-Boldklub-til-at-tjene-millioner-i-mystisk-spillerhandel" title="https://politiken.dk/sport/fodbold/art6817846/Kinesisk-ejer-ville-bruge-Vejle-Boldklub-til-at-tjene-millioner-i-mystisk-spillerhandel" target="_blank">https://politiken.dk/sport/fodbold/art6817846/Kinesisk-ejer-ville-bruge-Vejle-Boldklub-til-at-tjene-millioner-i-mystisk-spillerhandel</a>


"Den der går i andres fodspor kommer aldrig foran" - ordene tilskrives så vidt jeg ved Konfutse (551-479), kinesisk filosof og grundlægger af den kinesiske tankeretning, som vi kalder konfutsianisme.

Nu handler tråden jo om Næstved - en god fodbold-by synes jeg, der er noget slumrende der kan tænkes at blive bragt til live igen ved netop - som VB - ikke absolut at skulle følge i andres fodspor. Derfor kan det da godt være at begge klubber senere må sande at den vej heller ikke førte det rigtige sted hen. Men man skal så ikke komme og sige at der ikke har været prøvet andre veje end de gængse.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Fuldstændig vanvittig udmelding efter min mening, hvad med at lave en langsigtet plan på 3-4 år så man har tid til at finde de rigtige spillere og det rigtige setup lad nu klubben få et god fodfæste i 1 div og så må tiden vise om det rækker til mere , nu er det over 20 år siden Næstved var i superligaen så byen og fansene kan nok vente lidt endnu til der er bygget et ordentligt fundament til det, hvad med stadion og lys er det gearet til superliga og hvem skal betale for det ?
Nu er der ikke meldt ud at man SKAL i superligaen til sommer! Blot at det gerne må være til sommer!
Med tanke om at man pt ligger med samme point som nr 3 og at der næste år kun er en oprykker til superligaen synes jeg det er ok at gi det et skud her i foråret! Men stadig har ingen sagt at det SKAL være til sommer!
MØ||ER ************************* ****** Næstved ******* *************************
annonce