Snak

Mere indhold efter annoncen
En rigtig lækker sejr. Ligesom sejren i sidste uge kan være guld værd, er der tale om det samme her. 3 point ude mod nr 3 og slet ikke dumt.
FCC
Smartguy ;

FCK har se sidste mange år tjent rigtigt gode penge på deres transfers... Så jo de tjener også for det som de bruger - selvom der har været støtte til økonomien før i tiden så har solide salg givet overskud

FCM har også haft rimeligt meget støtte, før det begyndte...

Så hvad er lige så meget bedre her?
At en flok homofobiske OB-fans bliver krænkede over Fischers fingerkys, er hele dagen værd.

Arrogant ? Ja, i den grad. Og så meget på sin plads.

Som Holmstrøm udtrykte det: "Jeg er ikke halvt så arrogant, som andre ville være i mit sted."

On topic: Rædderlig kamp. Men er man i stand til at spille så ringe og alligevel hente tre point på udebane mod rækkens nr. 3, så kan man da godt begynde at tro lidt på det.
wupti:


Mit svar er at FCK i samme omfange ikk skal sælge i så stor stil som FCM jo reelt gør og kommer til, det sker ja.. Men ikke i samme mode.. (større summer har FCM jo nok hentet hjem på det også, hvis det endeligt er jo)

Og bedre? Tjah, det er altid en smagssag hvordan man mener det..Min vurerding er bare at FCK, i mine øjne spiller skidt og kedeligt, især målt på denne kamp mod OB også, de har vel reelt 2-3 chancer og vinder 0-1 på det og OB i denne kamp, spiller friskt og underholdende og burde reelt både vinde eller få minimum uafgjort udfra deres indsats og måde og spille på(fandt jeg faktisk spændende). Dog kan man altid sige, de altid manglede de sidste aflevering i den kamp , OB rent offensivt..Men var mere underholdende i aften og se på end at se FCK få chancer og vinde 0-1 på det igen igen igen, nærmest. :)


Og husk til dem der er i tvivl, jeg holder med AaB og ikke OB, da dette er svaret som den neutrale seer målt mod de to hold her. :)


AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
Rogosjin :
Synes også den kommentar lød helt ude i hampen så måtte lige stat tjekke og hvad jeg fandt overraskede mig meget. Begge hold ligger utrolig tæt på samtlige parametre men ret beset skaber fcm faktisk en lille smule flere skud på mål end fck hvor utroligt det end måtte lyde. Men så igen med de spillere som fck har og som resten af ligaen kun kan drømme om at have råd til så er det kun forventelig de omsætter flere chancer til mål. Følger ingen af holdene og havde egentlig en opfattelse af at fcm kun kunne på dødbolde statsne viser selvfølgelig heller ikke hvor mange skud der er kommet fra dødbolde men positivt overrasket det blev jeg da :)
Oliver Lund giver ikke nogen en albue. Han løber fremad og bevæger armene, som en person der løber fremad.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Dejlig dag.
I vinters syntes jeg det var oplagt at FCK var favorit nu hvor man ikke havde de mange Europa kampe, men kunne fokusere 100% på Suppen. Så ville deres højere kvalitet gøre forskellen.
Selv med Skov skadet og Fischer ude af form, ser det pt ud til også at være det der sker.
Kampen i dag udviklede sig som så mange andre. Modstanderne giver den fuld gas fra start og er med et stykke hen ad vejen. Men må bruge så meget energi på at være gode i staren af kampen, at FCK kan tage over når kampen for alvor skal afgøres.
Viser OB samme niveau resten af mesterskabsspillet, vil de sikkert få en meget fortjent tredieplads.

I øvrigt. Der er billeder af Tværskov der river N´Doye i håret. Det bliver spændende at følge om den bare kører i glemmebogen eller om der kommer et efterspil.
I en verden hvor Boulahrouz får en lang straf for ikke at spytte på en modstander, vil det understrege en pointe mange har hvis den her ikke bliver taget op.
Lidt surt for os FCK´ere hvis det sker, da vi vist så vil blive dobbeltstraffet ved han så er ude mod FCM.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Er det også forkert, at FCK-fans råber ludersøn mon? Eller kan det tænkes, at denne tråd er fyldt med pro-FCK-brugere
Er det også forkert, at FCK-fans råber ludersøn mon


De råber nu kun "luder", men det er også ekstremt bøvet og jeg ville ønske de lod være.
Det bare ikke at sammenligne med homofobi. Det er alt for søgt at prøve den form for whataboutery.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Fodbolden-einstein:

Er det også forkert, at FCK-fans råber ludersøn mon?


ja...

Eller kan det tænkes, at denne tråd er fyldt med pro-FCK-brugere


Tja... fyldt er jo et relativt begreb omkring procentdel... så måske... men nok nej, hvis man ser på antallet af bøvede selvmåls-indlæg.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce