Snak

Mere indhold efter annoncen
Fortjent sejr, fed stemning, vi er i gang.

Troede ellers det var et sandt klassehold FCK skulle møde, folk herinde har ellers haft travlt med at fortælle hele dagen, hvor gode de var og hvor stort FCK ville tabe, in your face tosser!!

Underligt passive de var, skabte stort set intet, virker som et hold der kun kan spille når de er underdogs, og bare afvente på kontra.
Brille-bærende plastikfan, Caféb$sse, Fucker, medløber siden 1992 der ikke bryder sig voldsomt meget om Café Latté
Tillykke. Det var rimeligt overbevisende synes jeg, selvom i har svært ved at spille jer til chancer. N´doye er pænt giftig i hovedspillet. (men ikke særlig giftig på jorden) Ville gerne have set mere til bolanos... Det er squ godt gået FCK! :D
Fatter ikke dem der siger at det er ufortjent, for de har mindst lige så meget at byde på som Rubin har... men må sige at det er dejligt at se at Ståle bruger alle fire offensive "esser" på samme tid :D
Everton for the win !!!
Tillykke..

En lille sidebemærkning.. Jeg mindes at jeg i løbet af dagen så en artikel hvor Ståle udtaler "Vi vinder 1-0 på mål af Damen!"

Godt set..

Endnu engang tillykke..
Brøndby IF - Supra Societatem Nemo - INGEN over klubben (fat det) KASI frem for kaos - Bjerregaard RAUS!!! Liverpool FC - You\'ll Never Walk Alone
Tak gybten. Det var da godt nok en lille sum penge. Og hvor meget folk end kalder FCK for et firma så er økonomiske bonusser af den kaliber vigtig for udviklingen af klubben til at blive en af de større i Europa.
Danmark i hummel-trøjer tak :)
Ja, stort tillykke til FCK. Det blev aldrig nogen smuk kamp, men det var heller ikke ligefrem forventet. Flot taktisk sejr mod et, på papiret, bedre hold. 3 point er nu engang det vigtigste, og en god indsats i næste kamp kan nok lukke munden på de fleste kritikere.

Jeg bliver nok aldrig den store fan af dansk fodbold, men man må anerkende holdene, når de gør det godt, og de russiske mestre er altså en rimelig stor skalp.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Stort tillykke herfra. Det var sgu kanon. Ned og giv Panathinaikos nogle klø. I kan godt.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.. var den endt uafgjort havde jeg vundet 3000 kr, men som fck fan (pg dansker i det hele taget) kan jeg kun glæde mig over en sejr og point til uefa-koefficienten
Sindssygt FCK vinder denne kamp. Jeg havde regnet med at de ville få en huskekage på 0-3 - men, jeg synes, at det var en meget kedelig kamp at glo på.... Rubin skuffede mig meget, men godt for FCK og dansk fodbold :o)
Holder med: - Silkeborg IF - FC Barcelona - Alle danske hold når der spilles europæisk fodbold
Der Kaiser.:

Det var jo også et klassehold de mødte, og selvfølgelig var Rubin KLARE favoritter... at FCK så overrasker og Rubin spiller af lort, er jo bare nice.

>:D~
Holder med: - Silkeborg IF - FC Barcelona - Alle danske hold når der spilles europæisk fodbold
annonce