Snak

Mere indhold efter annoncen

Nørgaard og Marcondes kan blive årets SL-spiller

Skrevet af bold
fre 16. feb 2018
De fire nominerede til årets Superliga-spiller er Christian Nørgaard, Jakob Poulsen, Mathias Jensen og Emiliano Marcondes.

Læs hele nyheden her
Skrevet af CopenhagenNoice
Er det kun danskere der er på valg?
Skrevet af Pantic
Ligger vel lidt til højrebenet at det bliver Marcondes der løber med den.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Slettet(021222221003)
Nørgaard?!! Årets SL-spiller...?! No way.
Skrevet af mikem
Som FCK fan er han pisse irriterende! Men man kommer vel ikke uden om, at MArcondes har været fabelagtigt spillende, det meste af året! klart min favorit
Skrevet af Panucci
Poulsen. Alternativt Marcondes
Skrevet af Hvadfandenforegårder
Landstræneren har ikke set BIF kampe denne sæson. Næsten tragi-komisk, haha. Han vinder nok ikke, men det er da fuldt ud berettiget at han er blandt de nominerede. I min er han nr 2, lige efter Emiliano og lige før Mathias Jensen. Poulsen har jo reelt kun været god denne sæson, og måske endda kun siden de er skiftet formation.
Skrevet af simonstof
Marcondes er også min favorit. Men hvorfor skulle det ikke kunne blive nør som har spillet et fremragende 2017 og været utrolig stabil for Brøndby. Nej han score ikke ret mange mål og laver ikke assist, men han er vigtig i Brøndbys opspil og en rigtig god skanse foran forsvaret.
Skrevet af Sykosæk
Totalt en joke at JP er med - han var totalt bambi de første 4-6 runder og har gradvist spillet sig op. Mener at Nissen er langt mere oplagt da han har spillet suverænt og haft en vild udvikling! Marcondes og Nørh må stå meget lige...
Skrevet af Kreo
Landstræner bliver du i hvert fald nok aldrig.
Banned for at være imod saunaklubben
Skrevet af Tropico
Må være en kamp mellem Marcondes og Jensen, men mon ikke førstnævnte napper den.
Skrevet af viv
Fint felt, alle har været rigtig gode og ekstrem vigtige for deres hold.
Min favorit til titlen må være Marcondes ..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Xinx
Poulsen eller Marcondes. Marcondes har været forrygende i efteråret.

Poulsen har dog være forrygende i snart 1½ sæsoner, hvor slutningen af sidste sæson var lidt lunken, dog med 2 mål og 5 assists til følge.

I denne sæson har han lavet 20 assists og 8 mål.
Skrevet af bruger
Nu er jeg ikke tilhænger af at alting skal gøres op i mål. Men 17 kasser og 8 assists i 19 kampe. Det fortjener sgu at blive honoreret synes jeg.
Jeg ved godt man måler på hele kalenderåret, men Marcondes havde også et fornuftigt forår.
Han får min stemme, nu de ikke har nomineret nogle af mine helte fra AGF, hehe
Skrevet af magnuto
@Xinx

Hvis du går til superlige stats så har Jacob P lavet 9 assists i 2016/2017 så lad os sige 5 i foråret 2017 og 9 assists i 2017/2018 (ved ikke om han lavet nogen mod Horsens) så det kan vel aldrig blive til 20 assists!

Ville også give min stemme til Marcondes, selvom jeg er Brøndby dreng og syntes Nørgaard gør det godt, så syntes jeg at Marcondes har gjort det bedre og fortjener en anerkendelse for det.
Skrevet af altidRFC
Ingen fra Randers?
Skrevet af bruger2700
Alt andet end Poulsen eller marcondes ville være forkert
Skrevet af AudereEstFacere
Poulsen har dog være forrygende i snart 1½ sæsoner, hvor slutningen af sidste sæson var lidt lunken, dog med 2 mål og 5 assists til følge.

I denne sæson har han lavet 20 assists og 8 mål.


Hvordan får du hans assists til at være 20 i denne sæson? Han har lavet 11 assists og 5 mål i 24 kampe i 2017, så vidt jeg kan se.. Marcondes har på hele kalenderåret formået at finde nettet 24 gange samt 9 assists fordelt på 33 kampe. Hentet fra transfermarkt
FC Nordsjælland - FC Barcelona - Tottenham Hotspur "Realfansene udstiller med deres opråb om korruption i barca-favør, deres manglende viden om hvad den hvide Madrid trøje historisk til tider har stået for"
Skrevet af Slettet(001209222102)
Marcondes efter min mening
Skrevet af FrækFyr17
Sætter pengene på Marcondes.

Alternativet må være Jakob Poulsen, anføreren for Superliga-holdet med flest point i kalenderåret og selvfølgelig det aktuelle førerhold.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Sir , moderator
Marcondes må være en No-brainer. De andre er også rigtig dygtige men ikke så kampafgørende som Marcondes har været. Ærgrer mig stadig lidt over at han tog til Championship.
Dette er en signatur.
annonce
0