Snak

Mere indhold efter annoncen

Nørgaard forstår kritik af Qatar: Vi skal ikke forsvare os selv

Skrevet af bold
tir 15. nov 19:04

Christian Nørgaard mener ikke, at de danske landsholdsspillere skal forsvare deres deltagelse ved VM i Qatar. Ansvaret ligger højere oppe i systemet, siger han til DR. Læs hele nyheden her
Skrevet af Hasse1983
“Once in a lifetime oplevelse” ja, men på bekostning af grotesk korruption.

Er helt enig i, at det er nemt at sidde her bag en skærm uden nogensinde at have haft el få chancen for at deltage i det ypperste inden for en sportsgren, men havde man haft nosser til at sige fra, som spiller el hold ville man i højere grad skrive sig ind i historiebøgerne end hvis man vandt noget som helst.

Forstår godt spillerne tager afsted, men er sgu ærgelig over de ikke siger “tak, men nej tak Hjulmand”.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Kasadin
De får vel også penge for at deltage af FIFA, så helt "uskyldige" er de vel ikke.
Skrevet af Shutup
Alle europæiske hold burde boykotte.. på selve den dag de vær i sær skal spille.. det ville være klasse
Skrevet af MesutCazorla
Qatar fik tildelt værtsskabet i december 2010; man har haft 12 år til at brokke sig, pege fingre og beklage sig, men der har mestendels været tavshed i alle disse år, fraregnet kort efter offentliggørelsen og i det sidste korte stykke tid her op til, så jeg har simpelthen intet til overs, for den her snak om boycut og forargelse. Man holdt kæft da der var tid til at ændre på tingene, men råber om nu, hvor det er for sent.
Skrevet af Bruger4321
Åhh Nør - manden har jo fuldstændig ret, for fuldstændig at smadre sin egen pointe efterfølgende, med det håbløse og latterlige argument.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Før Dante og hans ledsager, digteren Vergil, træder ind i Helvede, er der en slags helvedes forgård. En form for lobby, hvor en række forvildede sjæle løber rundt: Her er der tale om nogle, som ikke engang kan komme ind i Helvede. Men hvilke synder kan disse mennesker have begået, at de er så usle, at de ikke engang er værd at pine i Helvede?

Der er tale om, forklarer Vergil, nogle ringe sjæle, »de som leved uden at vinde ros, og uden dadel«. Med andre ord er der tale om dem, som intet har gjort. For at beskrive det nærmere er der blandt dem også en fej skare af engle, som hverken har gjort oprør mod Gud eller fulgt Gud, men som var neutrale. De har gjort så lidt, at de hverken berettiger til at blive straffet eller belønnet efter døden: Himlen støder dem fra sig, og Helvede vil ikke have dem, af frygt for at denne synd overhovedet skal blive anerkendt som en synd.

Denne gruppe mennesker er de passive, dem, som ikke kan beslutte sig, ikke rigtigt kan følge noget til dørs.

Velkommen til Helvedes Forgård til Nørgaard og de resterende passive fra Landsholdet.

https://www.information.dk/moti/2015/06/helvedes-forgaard
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af StoutPåStadion
Nej hvor dejligt, så skal jeg aldrig tage stilling til noget selv igen jo, det må være alle dem over mig :)

Jeg smutter til Karibien og plyndrer rundt. Det selvfølgelig ik så smart, men det en once in a liftetime chance (hvert 4. år)
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af Groggster
Jo tættere vi er kommet på, jo mindre har jeg lyst til at se den slutrunde. Der er intet magi over den for mig. Som i absolut ingenting. Jeg føler ikke engang, jeg kan se Danmarks kampe uden at væmmes ved arrangementet. Og skulle de vinde det hele, ville jeg ikke engang rigtigt fejre det.
Det er helt vildt at skulle konstatere, må jeg sige. Jeg var euforisk i sommeren ´21. Sikke en tragedie for sporten og menneskeheden. Lad os få det lorte-VM overstået.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af yeppes
Tror tværtimod, at jo mere vi møder op med journalister og spiller bold i Qatar, jo mere fokus og opmærksomhed kommer der på dette diktatur og deres menneskesyn. Vi har allerede set Tantholdt tidligere i dag være i karambolage, og VM er ikke engang startet. At boykotte gør ingen forskel nu - det skulle vi have gjort i 2010.
Skrevet af SotD
Helvedes forgård er brolagt med hjernedøde statements fra “Har du set mine nøgler?”.

Man ønsker sig mere end noget andet at komme forbi denne forgård så man kan brænde op i helvede i ro til tid og evighed.
Silkeborg IF
Skrevet af bims
Det var også once in a lifetime for de afdøde migranter
Skrevet af Ph.C.
@mesut

Det bliver du og andre ved at gentage, men hvorfor egt? Hvis du har den holdning, hvorfor bruger du så tid på at deltage i debatten?

Det er et underligt argument, som vist mest tjener som et forsvar for din egen selvfølelse - hvorfor ellers skrive det gang på gang?
Skrevet af Slettet(421031222311)
Bullshit! Hvorfor har man intet personligt ansvar som fodboldspiller? Det er noget, DBU med succes har bildt spillerne og staben ind. Man har altid et personligt ansvar - uanset om noget er once in a lifetime eller ej. Jeg har også opsagt stillinger, hvor jeg ikke kunne stå personligt inde for konceptet. De holder sig kynisk for ørerne og øjnene og nøjes med at spille fodbold. Jeg er yderst tilfreds med min beslutning om at boykotte det amoralske freakshow af et vinter-VM.
Skrevet af PolitiskSport
Kan du nævne en eneste atlet der ikke tog til ol i Kina eller Rusland pga forholdene?

Men de store øjeblikke kan man sagtens huske. Bolts WR finale, Phelps 8 medaljer osv.

Selvfølgelig er det ikke spillerene der skal tage en beslutning. Det eneste de kan gøre er at lade vær at kvalificere sig til slutrunden, men Norge og Sverige bliver jo ikke husket som menneskerettigheds forkæmpere, men bare for dårlige fodboldhold.
Skrevet af fetaehhgodt
Ja okay utroligt mange negative kommentar.

Jeg glæder mig til VM og helt sikkert se det. Dvs bare foran TV da jeg er lidt egoist her og foretrækker at se fodbold på den måde.
Men kæmpe respekt for dem der rejser ud og støtter landsholdet. Bruger deres ferie og mange penge for det.
Tak til alle jer.

Også jer der rejser til Qatar trods de fordømmelser i møder fra alle de her hyklere der lige nu går meget op i menneskerettigheder men ellers er ligeglade.
I skal på ingen måde føle skyld. Det er en farce hvordan det har udviklet sig til at lige ved det her VM hvor alle åbenbart være helt oppe på den moralske klinge.

Sjovt nok så sidder de her tosser sikkert med deres IPhone som er lavet under meget værre forhold.

Og gentager VM skulle aldrig været holdt der. Men nu bliver det holdt der.
Og håber på et godt VM. Og der vil helt sikkert være en masse opmærksomhed om Qatars latterlige styre. Det vil blive udstillet ved dette VM.
Havde der ikke blevet holdt en slutrunde så ikke været den her opmærksomhed og ingen der havde gjort noget. Ligesom der ikke er i alle de andre lande hvor forhold er lignende eller værre.
Skrevet af Soccerjedi
Kan du nævne en eneste atlet der ikke tog til ol i Kina eller Rusland pga forholdene


Eller Brasilien der tvangsflyttede 1 million mennesker.

To væsentlige forskelle er 1) at det i dag er markant bedre belyst - vi er kollektivt klogere og bedre informeret og 2) der er forskel på at være fodboldspiller - og tjene millioner og være uafhængig af din landsholdskarriere og så være OL atlet og leve på en sten på offentlig støtte og være dybt afhængig af den eksponering OL potentielt kan give dig for potentielt at lande et sponsorat.

Jeg forstår spillernes dilemma - særligt når DBU er så skvattede som de er, og ikke tager et ordentligt standpunkt - fx at give fripas til de spillere der ikke ønsker at deltage, men det fritager dig ikke fra et personligt ansvar ved at deltage.

Som en også er inden på, så er der heldigvis ingen magi over den her slutrunde - det bliver en ubetydelig bøvs i FIFA’s historie. Forhåbenligt rammer det Qatar som en boomerang, som en anden er inden på, at verdens medier udstiller den bananrepublik og diktaturstat de, de facto er.
Skrevet af STAR IN THE HOOD
Deres fodboldstøvler skal vasket godt af med alt det blod de kommer til at løbe på under de 90 minutter når de træder ind på dødens stadion.
Skrevet af Cashper
DBU og spillerne er dybt dobbeltmoralske.

DBU taler konstant udenom og forsøger at flytte fokus. Nørgaards kommentar om, at det er once in a lifttime, det er simpelthen at skyde sig selv direkte i foden, for det viser bare, at de er pisse ligeglade med, at de skal leve fedt på andre mennesker bekostning, som har kostet masser af menneskeliv og afholdes i en nation hvor man undertrykker menneskelige værdier og frihed.

Se bare hvordan vi allerede oplever hvordan journalister ikke må filme etc. i Qatar.

Det er en skandale at DK ikke fra tidlig hånd meldte afbud, men nej nej, de taler med to tunger.

FIFA er seriøst dybt korrupte, og de blev helt klart betalt for at tildele Qatar værtsskabet.

Kommer ikke til at se en eneste af DK’s kampe og det samme gælder for hele husstanden.

Kampen for de frie værdier vægter trods alt højere end at se en fodboldkamp
Cash
Skrevet af KiksetIndspark
Med større risiko for at atomkrigen bryder ud, så er Qatar måske ikke det værste sted at befinde sig.
Skrevet af MesutCazorla
Det bliver du og andre ved at gentage, men hvorfor egt? Hvis du har den holdning, hvorfor bruger du så tid på at deltage i debatten?

Jeg kan ikke se, hvordan min holdning om, at folk skulle have råbt højt lidt tidligere, konflikter med min deltagelse i trådene? Hvordan er de to ting usammenhængende?

Det er et underligt argument, som vist mest tjener som et forsvar for din egen selvfølelse - hvorfor ellers skrive det gang på gang?

Hvorfor er det et underligt argument? Og jeg gentager det jo kun, hver gang snakken om boycut dukker op - men det er måske kun dem, der er tilhænger af et boycut, der må udtrykke sig, eller hvordan hænger debatten her sammen?

annonce
0