Snak

Mere indhold efter annoncen
Hr. Nørgaard bekræfter min tese om, at de danske landsholdsspillere er én stor omgang ubegavede puppets, som styres af dukkefører Hjulmand.
"Once in lifetime"-udtalelsen sammen med "vi skal ikke tage stilling, det må andre gøre" er helt på månen og bekræfter ovenstående. Samtidig er det så kynisk og ansvarsfralæggende, at man rystes.
En veltalende Hjulmand prøver at lege retorisk folkeforfører og har gjort det - dygtigt - i stykke tid, men falder alligevel i igår i lufthavnen, med kommentaren om at "det hjælper ikke at den enkelte seer slukker tv´et". Isoleret set korrekt, men det samme som ikke at tage stilling. Det svarer jo til man siger, "min stemme flytter alligevel ikke noget ved folketingsvalget". Korrekt, men du tager ikke stilling.
Ad Nørgaards tilgang til tingene i livet....jeg tager et våben og begår forbrydelser - det er jo ikke min skyld, det er producenterne. Jeg kan ikke forventes selv at tage stilling til noget ubehageligt og kritisk.
Tænk, om der havde været bare én spiller, der havde sagt: "tak, men nej tak, jeg har ikke brug for at tjene ussel mammon på de dødes grav".
AGF - Spurs - BvB - Barcelona - Bordeaux - Inter
Det er vel den enkelte spillers ansvar, om han vil deltage ved VM, når udtagelsen falder.
Man kan “bare” sige nej, og ja så koster det måske karrieren på landsholdet, men du har stået ved noget du synes er dybt kritisabelt, og for mig tæller det langt mere end, at man får en “once in a lifetime” oplevelse.

Igen, det er nemt, når man ikke skal tage valget. Og ja, jeg kommer nok også til at iføre mig en rød trøje og se nogle kampe. Magien tvivler jeg dog på kommer frem.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Du kan ikke selv se hvor hyklerisk og dobbeltmoralsk du optræder når du forlanger/forventer at spillerne skulle sige nej til VM ?
Og andre skal have dårlig samvittighed over de ser VM ?


Har I set mine nøgler? kan ikke se noget som helst, andet end det han har besluttet sig for at se. Det er med afstand forums´ mest unuancerede individ du forsøger at have en debat kørende med.
Silkeborg IF
Enkelt simpel spørgsmål: Kommer I til at se VM i usa 2026? Og ser I generelt meget amerikansk fjernsyn osv?


Er VM 2026 ikke kombineret mellem USA, Canada og Mexico? Det er nogle relativt store lande du lige flår ud a ligningen i forsøget på at gøre USA ligeså slemme som andre.
Silkeborg IF
@Mesut

Jeg mener på ingen måde, du ikke har ret til at udtale dig om emnet, selvom jeg godt kan forstå, du får den tanke i denne noget ophidsede debat. Jeg undrer mig bare over, at du bruger energi på det, når du synes, debatten er ligegyldig.

Generelt:
Et problem bliver ikke mindre af, at der findes andre problemer. Og hvis brugen af moderne teknologi diskvalificerer folk til at rejse en moralsk kritik af undertrykkelse, får vi aldrig forandret noget som helst i denne verden. Det sagt synes jeg, vi bør holde os fra at skyde på hinandens personlige valg ifm. VM, for det fører ingen vegne. Ret skytset mod FIFA, Qatar og andre ansvarlige.
annonce