Snak

Mere indhold efter annoncen

Nørgaard vil kæmpe om oprykning: Sønderjyske hører til i Superligaen

man 26. dec 08:45

Sønderjyske-træner Thomas Nørgaard fortæller til bold.dk, at succeskriteriet for foråret er, at sønderjyderne skal kæmpe med om oprykning til 3F Superligaen. Læs hele nyheden her
Det bliver spændene i toppen med 4-5 hold som skal slås om oprykningen.Vejle ligger godt til og burde tage 1.pladsen.Hvidovre ser stærke ud og med tilgangen af Lirim Qmilli har Hvidovre alle muligheder for superliga til sommer.Næstved har mistet deres topscore til Kalmar,og red på en bølge efter deres oprykning.så lad os se efter vinterpausen.Vendsyssel har et godt hold med mange profiler,og kan blive en dark house til foråret.Helsingør tror jeg ikke på.så er der nedrykkerne Sønderjyske som burde ligge i toppen,men har ikke præsteret som ventet,og med ny træner er det spændene og se hvordan de kommer ud til foråret.
mit bud er Vejle og Hvidovre tager billeterne til superligaen ;-)
men det bliver møj soændene..
Det kan hurtigt blive et superspændende forår i 1. Division! Alt kommer an på hvem der kommer hurtigst ud af startblokkene…
Ja der er en tydelig top 6 i denne sæson i 1 div.
Jeg tror Vejle og Sønderjyske tager oprykningen, som forventet. Der er mange kampe endnu og kun 6 point op for Sønderjyske.
Jeg er nok den mest skeptiske over for den nye træner men snakkede kort med s. Poulsen og han var meget fortrøstningsfuld over for hans ideer. Så håber han formår at vende skuden.
Neej Nørgaard. Sønderjyske er hvor de hører til :)

Vejle og Hvidovre/Næstved i suppen tak. Helst Hvidovre og Næstved, men Vejle er nok for langt fra Næstved.
Har Hvidovre setup´et ?

Næstved med en dygtig træner, får de en erstatning for deres topscorer?

Helsingør har ikke bredden i truppen, men formår de alligevel at snyde alle eksperterne?

VB sidder solidt på den 1. Plads, og afgiver den næppe?

Bolden ligger hos SE, afgørende bliver måske om klubben og truppen ændre spillestil med TN ved roret, eller om TN passer ind i den SønderjyskE dna?
Vinder Hillerød den udsatte kamp mod Hobro er de altså kun 4 point fra SønderjyskE og top 6 og Hillerød var i forrygende form da efteråret sluttede.

Bliver meget spændende om Nørgaard er hentet ind til de klassiske Sønderjyske dyder eller om de (igen?) vil forsøge at sadle om. I B 93 stod han i hvert fald for en mere teknisk boldbesiddende spillestil.
Nu kan det være der bliver hentet nyt ind, men ellers tænker jeg det bliver ret afgørende om Emil Berggren kan holde sig skadesfri.
Hvis folk ikke har hørt podcasten om 1. division på Mediano, så giv den et lyt. Der er specielt fokus på bl.a. Sønderjyske. Der har været større problemer i Haderslev end jeg troede, så nok godt med en ny start.
annonce