Snak

Mere indhold efter annoncen

Nacho vil slutte karrieren i Madrid

Skrevet af bold
tir 18. apr 2017
Den 27-årige Real Madrid-spiller Nacho Fernandez vil betale cheftræner Zinedine Zidanes tillid tilbage og slutte karrieren i den spanske kongeklub.

Læs hele nyheden her
Skrevet af ACMNEWERA
Kan du så ikke slutte karrieren nu?
Skrevet af FORZA_X_MILAN
rolig nu nacho,,, selfølgelig vil han det.... han ikke engang top 20 over bedste forsvarspillere..
Skrevet af Slettet(202352200106)
Han er i hvert fald god nok til Real Madrid, så jeg tror, at han vil skide på din personlige top 20.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af LFC4Life
Han skal være mere end velkommen. Han vil nok have den rolle han har nu: 3.-4. valg. Til sommer når Pepe stopper, forventer jeg at man henter en ny spiller ind som vil være tiltænkt som 2. eller 3. valg alt efter Varanes form, skader (og om han er i klubben).

Nacho gør det fint når han spiller, men han vil nok altid være back-up. Det er jo ikke fordi han er et 19-årigt stortalent hvor man forventer han bliver stjerne. Han er nok meget tæt på sit topniveau. Det niveau rækker ikke til at være fast mand i start 11-eren når truppen er skadesfri.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af MichaelOlsen4000
Real henter Marquinhos i PSG.
Skrevet af FORZA_X_MILAN
han er god nok til at sidde på bænken miss redondo..
Skrevet af Mølbat
Nacho har været fremragende i denne sæson. Måske endda Real Madrids næstbedste forsvarsspiller efter Sergio Ramos.
Han har dog sine begrænsninger, og derfor tror jeg ikke på, at han vil blive fast inventar i startopstillingen foreløbigt. Ikke desto mindre håber jeg også, at han bliver i kongeklubben i resten af sin karriere. Han er en super klubmand, og så er han aldrig nogensinde skadet.
Favorithold: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: Hønefoss, AaB, Hobro, Hamburger SV og Stevenage.
Skrevet af rasmussk
Start lige med at få en karriere i Real først din elendige fodboldspiller.
Skrevet af Randomhero
lidt off topic:

Af Nachos 32 kampe i denne sæson har 23 fundet sted i La Liga, to i Champions League og fem i pokalturneringen.


Hvad har de sidste to kampe været? Noget supercup eller VM for klubhold?
Skrevet af Finesse
rasmussk

Han har da en udmærket karriere kørende. Hvad laver du til hverdag?
Skrevet af rasmussk
Jeg laver lige præcis det jeg brænder mest for, og tjener styrtende på det. Grunden til mit lidt sure opstød er at snakke om at slutte en karriere i Real mår han ikk engang har format til klubben. Hvad laver du til hverdag Finesse?
Skrevet af Taarabt-thenutmegking
Nacho har virkelig grebet chancen iår, jeg er imponeret. Han er alsidig kan spille LB/RB/CB og gør det altid godt. Han har et højt bundniveau. Han kunne godt ende sin karriere i Real ikke som fast mand men reserve. Han er faktisk bedre til at forsvare end Ramos. Ramos satser enormt meget i sit forsvarspil.

Randomhero de 2 seneste kampe har været CL (Bayern) og Liga (Sporting Gjion). Han var rigtigt god mod Bayern, som er en modstander af allerhøjeste kaliber.
Skrevet af 8. Halvleg
Hvis jeg nu spurgte Nacho hvad han laver til hverdag, så ville han formentlig svare følgende: "Jeg laver lige præcis det jeg brænder mest for, og tjener styrtende på det"
Skrevet af Slettet(491438200504)
Nacho er god nok til at være reserve i Real Madrid og han spiller også kampe for det spanske landshold. Solid spiller, der elsker Real Madrid og aldrig er skadet. God backup.
Hvis/når Pepe skifter til sommer, så kommer Vallejo hjem. Lidt bekymrende med Varane og Vallejos skadeshistoriker, så hvorvidt de skal hente endnu en spiller må være op til om Zidane er tilfreds med fire, hvoraf to kan forventes at sidde ude 1/3 af sæsonen og en tredje nok får et par karantæner
Manchester United
Skrevet af Rettelse
Han er måske verdens bedste 4. valg.

Det er svært at kritisere så loyal en klubmand, der altid holder højt niveau, når han sågar ikke får lov til at spille medmindre der er to andre forsvarsspillere ude. Det er sådanne trupper man vinder Champions League med.
Skrevet af quaz
I min verden, så er han ikke meget anderledes end Bravo, Mejia eller Pavon eneste forskel er vel at Nacho er afklaret med sin rolle, og ikke (endnu) vælger at søge mere regelmæssig spilletid andetsteds.

Jeg tror ikke han ville få en stor karriere andetsteds, hvilket også var tilfældet for de førnævnte spillere.
København
annonce
0