Snak

Mere indhold efter annoncen

Nani: Aldrig haft større selvtillid

tir 28. sep 2010
Manchester Uniteds Nani mener selv at han er på toppen i øjeblikket. Kantspillerens selvtillid synes enorm.

Læs hele nyheden her
True, ser ud til han er ved at træde ud af skyggen og ind på den store scene, så mangler vi bare anderson også. Og at forsvaret lige vågner op.
Har virkelig også spillet fantastisk indtil videre i denne sæson.
-One man, one club-
Hvis han ville lade være med at filme så meget, så ville han være en fornøjelse at se på.
Forza Napoli Sempre!
Han gør det godt og håber det fortsætter, men ønsker mig stadig mere fra ham...

Og så kan jeg ikke lide, at han udtaler sig sådan. Sidst han imponerede og var stolt af sig selv, så faldt niveauet igen i en periode... :-/
http://www.bold.dk/nyt/N…r-forandret

Men håber jeg tager fejl og han virkelig brager igennem nu!! Dét og så, at forsvaret snart får lukket af...........
GGMU
...og aldrig har du været end bedre skuespiller end nu
A man who does not think for himself does not think at all OSCAR WILDE
Høst-ondt i røven-høst
Ondt i røven eller ondt i røven. Som en nogenlunde neutral tilskuer vil jeg stadig aldrig komme til at holde fuldt ud af en spiller som Nani - ligegyldigt hvor godt han end spiller - da jeg ikke kan tage, at der i en mande- og kontaktsport som fodbold, er udøvere, der ikke kan lade dommerne om at vurdere, men åbenbart mener, at de skal give deres besyv med ved at overdrive efter at være blevet tacklet, og på den måde faktisk gøre at der reageres senere på en spiller, der virkelig er skadet pga., at man altid vil være i tvivl hvorvidt en spiller rent faktisk er skadet eller blot "weiner".

Men han har spillet godt i denne sæson, det må man give ham. Men skal der en kantspiller fra PL og til BvB, så send i første omgang Malouda :)
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
@Glory glory united

Ondt i røven over hvad? Det er jo rene facts han smider på bordet, og høst?
Anfield 1991 - Derefter var jeg hooked.
Du kan bebrejde dommerne for at ha ladet det virke længe før Nani blev født. Og Nanis mor for at ha været for pyldret om ham som lille. Du kan ikke bebrejde ham - han ved ikke anderledes.

Tror heldigvis han er pænt ligeglad med dig og dit. Synes du skulle skrive en anti-nani tråd ligesom vi ser med Ronaldo, og holde det andet ude af denne.

On Topic: han spiller forrygende for tiden! Tror kun han bliver bedre de næste mange år. Havde forsvaret og Rooney spillet bare nogenlunde hvad de plejer, havde vi kun haft sejre i denne sæson.
[b]Newton Heath L&YR [/b] [b]Manchester United Supporters Trust [/b] [b]\"Its the oldest story in Football! Manchester United, stoppage time winner!\"[/b]
Flere mål tak!!
En ægte fan holder kun med EN klub!!!
annonce