Snak

Mere indhold efter annoncen

Napoli-ejer: Lav europæisk liga med 80 hold

man 6. maj 2019
Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis mener, de europæiske ligaer er forældede. Han vil i stedet lave en 80 hold stor 'European Cup'.

Læs hele nyheden her
Hvorfor ikke en verdens liga med 478 klubber, 43 grupper og med slutspil. Det ville være tæske lækkert at følge FCK til udekamp i Cambodia, Bolivia og på Færøerne.

Boykot VM i Quatar
Lyder som en frygtelig ide.
Silkeborg IF Real Betis Manchester City
@Claus,

Det ville også være totalt spas for Juventus og fans at tage til bumfuck nowhere Skandinavien og spiller mod nordens Real Madrid.
Det ville også være totalt spas for Juventus og fans at tage til bumfuck nowhere Skandinavien og spiller mod nordens Real Madrid.


De sidste par gange Juventus har været på besøg i Danmark har de måtte nøjes med et enkelt point, så måske passer det meget godt niveaumæssigt.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Måske i et computerspil haha :)
Mener Fifa99 havde en mindre version af noget lignende...
ikke en bot, og hvorfor sku Ajax tage og spille imod elendige defensive Juventus over i langbordistan
fin ide, champions league har mildestalt været elendigt de sidste par år, så der er heller ikke noget specielt ved det længere
Det er spøjst at mene, at de nationale ligaer er fortid, men at han alligevel vil spille midtuge-kampe så man kan bevare dem.
Holder med FC København og Feyenoord.
Well, 80 hold er ikke taget ud af ingenting, det er CL og EL kombineret. Det ville nok komme komme mindre lande som DK til gode, da man ville være sikker på at møde nogle store hold, hvorimod EL idag er ret usexet. 4 grupper á 20 virker dog åndssvagt.
Puljer med 20 hold giver ingen mening, jeg kan dog godt følge ideen om at forsøge at samle EL og CL i en turnering. EL er bare ikke særlig sexet.


20 puljer a 4 hold = 6 kampe. de 2 bedste går til champ league, de to dårlige til looser league

2 x 8 puljer a 5 hold = 8 kampe. det bedste evt. de bedste 2 går til slutspil.

Jeg ved god 5 holds puljer er træls, men det er at foretrække fremfor at skulle ud i "de bedste samt de bedste 2ere går til slutspil"
annonce